- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Beyaz_karanfil_
-
Ay gecelik ya da seksi şeyler giyince üşürsün denmesi , cidden çok sinir bozucu , seni çok iyi anlıyorum ...Evet çok haklısınız. Aslinda onun sürekli beni istediğini bilsem. Yada ne bileyim hoş kıyafetlerle aklını başından alabilecegimi düşünsem herseyi yaparım. Ama o öyle değil ben seni her halinle her seyinle seviyorum modunda. Söyle düşünün eşim öyle biri ki hava biraz soğuk olsa mesela ben dar ince kısa şeyler giysem gözüne görünmek için öper beni sonra usursun bebeğim hasta olacaksın bebeğim çok hassas tenin var falan yapıyo. Ben öyle olsun istemiyorum. Tabiki sadece cinsellik olarak beni arzulamasini istemezdim. Hayatta herşey bizim için beni her halimle sevmesi çok güzel ama ne biliyim insan arzulandigini bilmek istiyor. Soyleyince ben seni arzuluyorum bunun için kıyafetlere gerek yok. Zaten birlikte olmayı ben teklif ediyorum genelde vs diyor
Demekki sevgi degil de aliskanlik oluyorTiksinti olur icten ice...dokunamazsin sana dokunulmasini hele asla istemezsin...sevgi falan da yoktur ama kişi sevdigini sanir aslinda sadece o bazi seylere adina sevgi koymuştur ...ben oyle dusunuyorum sahsen...
Bu yüzden evlenmeden önce bir yakinlasmak lazım. Eğer bu kişi bunca harika özelliğe sahip sevgilim deseydiniz ayrılın derdim. Ama evlenmissiniz. Bu sebeple boşanmak mantıksız değil ama gereksiz...
Onun yerine yatak odasını canlandıracak birşeyler alın. Çekinmeyin, isteklerinizi açık açık söyleyin. Sizi mutlu etmek onu zaten zevke getirir .
İnternette bir sürü oyuncak satılıyor. gizli kargo ile alabilirsiniz. Onlar sayesinde doyuma ulaşmanız kolaylaşır.
Ayrıca öyle erkek parfümleri var ki, insanın et bulmuş köpek gibi peşinde koşasi geliyor :) az araştırma yapın, az da bütçe ayırın. Sizi en çok çeken kokuyu alın. İnanin ki çook etkili olur çekim konusunda.
Çok mantıklı benceteni uydurmaya çalışın derim.
Çok tutkuyla arzuladığım 10 yıllık bir ilişkim oldu, tutku vardı ama çok acı da çektim ve bitti. Eşimle evlendiğimde sevişmenin sadece bildiğim şekliyle olduğu kafama kazınmıştı ama bambaşka bir dünyanın içinde buldum kendimi. İlk zamanlar aynı sizin gibi hissettim şu an 6 yıl bitti başka bir tutkuyu düşünmek bile içimi bulandırıyor, eşimle vakit geçirdim, aklımdakileri ona aktardım o da bana aktardı ortak zevklerimiz oldu sonunda, bunu deneyin. Ha birde 40 tan sonra insanın fırtınaları hafifliyor, gençliğin verdiği o delilik gidiyor yani bir kaç yıl yaşanacak heyecan için evliliğini yakmaya değmez. İletişimi arttır göreceksin güzel sonuçlar alacaksın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?