Ten uyumsuzluğu ayrılık için sebep mi?

Ay gecelik ya da seksi şeyler giyince üşürsün denmesi , cidden çok sinir bozucu , seni çok iyi anlıyorum ...

Tiksinti olur icten ice...dokunamazsin sana dokunulmasini hele asla istemezsin...sevgi falan da yoktur ama kişi sevdigini sanir aslinda sadece o bazi seylere adina sevgi koymuştur ...ben oyle dusunuyorum sahsen...
Demekki sevgi degil de aliskanlik oluyor

Bir hikaye anlatayım size. İs yerinden bir arkadaşın eniştesi kaza geçiriyor ve yatalak duruma geliyor. Kadın te 20 yıldan bu yana Esin'e bakıyor. Adam felç. Ben gerçek sevgi buna derim. Ve maddi durumları da bayanın kardeşleri karşılıyor. Hayat bu yarın neler bizi karşılar bilemeyiz. Genel olarak esinle anlaşıyorsan bir ayrılık sebebi degil. Ergen kız gibi düşüncelere takılmışsınız

ten uyumu her şeyy değil eşinize sevgi duyabiliyorsunuz sonuçta mutlu olmanıza bakın kimse 4 4 lük evlilik yasamıyor benimkuzenim bu sebeple ayrıldı çok iyi eşi vardı sizin gibi hissediyordu şuan baskasıyla evli aldatıldı eşi iflas etti kocası çok kişiliksiz herkes öbür adamın ahı çıktı diyor. Allah size güzel şans vermiş kaybetmeyin

Öncelikle bir kaç önerim var
1- seks orucuna başlayın eşiniz ve siz ne kadar dayanabiliyorsunuz bi görün zamanın uzaması rutinin bozulması acaba ilişkinizdeki arzuyu arttıracak mı? (not: mümkünse eşinizden gelmesini bekleyin.)
2- Açık, kısa, ince, deri, tül ve tabi ki seksi kıyafetlerinizi yazın tercih edin mümkünse şirin peluş yumuşak kıyafetleri de kışın bi de bu tip aksesuarları öyle deneyin. Ne de olsa bu tip kıyafetler kadının bedeninin aksesuarları.
3- koku, saç kesimi, oje rengi gibi rutinleri fark edilecek şekilde değiştirin. Bakalım bu tip değişiklikler sizin ve eşinizin ruh halini değiştirecek mi?
4- yatak odanızın dışındaki mekanlarda sevişin. Salon, masa, yer, mutfak tezgahı, banyo, otel, misafirlikte bir oda, araba, sinema (burayı abartmış olabilirim) ama anladınız demek istediğimi kalıpları yıkın.
5- romantik ve cinsel içerik barındırır başlıklı filmleri evinizde eşinizle izleyin ve süreci bi de özle gözlemleyin.
6- Ayıp şeylerin 100 farklı halini yapmaktan ve istemekten utanmayın sizi dile getirdiniz diye boşayacak hali yok. ya da eşinizin gözünden düşmezsiniz merak etmeyin.
7- spor ve beslenmenize dikkat edin mümkünse eşiniz daha çok dikkat etsin performansı etkiler hantallık.
8- büyük kavga çıkarın barışma seksi diye bir şey var bir de onu deneyimleyin.
9- kalabalık ortamlarda küçük dokunuşlarla eşinizi şaşırtın. Bazen fark edilmesi halinde kişileri utandıracak bu tip küçük dokunuşların (mümkünse yakalanmayın tabi :)) ilişkiyi eğlenceli ve heyecanlı yaptığı söyleniyor. Denemeden bilemezsiniz tabi.

yine de tutku yoksa her yolu denediyseniz ve kafayı boşaltıp akışına bıraktıysanız ve olmadıysa üzgünüm ya bu gerçekle yaşayacaksınız ya da o diyarı terk edeceksiniz. Kolay gelsin

Madem arzulamıyorsun adamı arzulayabileceğin kıvama getir. giyiminde davranışlarında önerilere git hediyeler al bununla ilgili. yoksa boşanın.
yatak odası sıkıntılıysa evliliğin ilişkinin geneline yansıyor emin ol..

Nisanliyken okuduğum birkaç kitapta cinsellik evliliğin %70 dır diyordu nekadar doğru tartisilir. Bide boşanmalar icn şiddetli geçimsizlik diyorlar ya oda aslında cinsel anlamda tatminsizliktenmis fakat şiddetli geçimsizlik deniyormuş açık soylenmedigi için

Anlattıklarınızdan şunu anladım ki sizdeki ten uyumsuzluğu değil eşinizin fazla ‘beyfendi olması’ sorunu.
Eşiniz çekici gelmiyor size aslında gelebilir onu seviyor beğeniyorsunuz ama sexi bişeyler giyip yanına geldiğin adamın ‘üşütüceksin bebeğim’ demesi herşeyi bitiriyor. Ki bitirirde.

Bunu eşinize belli etmeniz lazım yada eşinizin yakın bi bayan arkadaşı varsa onunla konuşup üstü kapalı eşinize bu mesajı vermesi lazım.

Bende sex boyutunda beyfendi adam istemezdim banada çekici gelmezdi biraz o maçoluk sertlik istediğini belli etme olayı olacak ki kadınlığını hissedesin kocanı arzulayasın. Hak verdim size bencede çözülmesi gereken bir sorun

Bence sizde rahat batma sorunu var hanımefendi kusura bakmayın. Size kötü davranan biri olsaydı eşiniz ama sizi de tatmin etseydi evli kalmaya devam edecek miydiniz?

Gerçekten o kokuyu merak ettim. Adı nedir :) :)

Çok teşekkür ederim. İnşaallah dediğiniz gibi olur

Eşinizle mükemmel ten uyumunuz harika bir cinsel hayatınız olsaydı.Sizi cinsel yönden uçursaydı fantezilere boğsaydı,fakat diğer bahsettiğiniz hiçbir özelliği olmasaydı size değer vermeseydi hakaret etseydi aşağılasaydı,ailenize kötü davransaydı asabi olsaydı vs vs ve siz evlenmeden önce bunları bilseydiniz sadece size göre ten uyumunuz iyi olduğu için onunla evlenir miydiniz?Hayatta kaç yanlış bir doğruyu götürüyor?

Esinizden beklediğiniz şeyleri siz O' na yapın.

Bi süre bunu deneyin. Siz esinize beden dilinizi kullanarak açılın süreci gozlemleyin.

Narin iliskiniz var bunu da deneyin bence.

Evlilikte cinsellik önemli diğer her şey tamamsa bunu da istediğiniz gibi yapmak sizin elinizde.

Esinizden beklemeyin aşk iki kisiliktir ve siz de bir şeyler yapın bence.

Önemli olmaz mı şu hayatta zevk alarak sevişmekten daha guzel ne var ki terapiste başlayın cinsel terapiste bu size çok iyi gelir bu konu önemli ve halledilebilir. Belki sende sorun vardır sen yeterli kadar tatmin etmiyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…