- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.049
- 598
- Konu Sahibi Beyaz_karanfil_
-
O zaman keşke mantık evliliği yapmasaydınız diyorum.. yerim beyfendiliğini şöyle tutkuyla öpmek istemedikten sonra
Hehe.. hani bazı konularda diyolar ya adam lanet ama ayrılamıyorum,diyorum tutku var zaaro tutku hariç hiçbirşey yoksa da evlilik sürüyor işte o tutku bağımlılık yapıyor:))
Eskiden ten uyumu yok muydu acaba? Hani gorucu usulu aldin verdin hop bitti gitti.. birde gercekten bu sekilde esine asik olanlar varmis
O da olabilir.. daha iyisini bilmedigin icin kabul etme. Care yok baska ya da babamin evinde o da yoktu : )Onun adı ask degil, ogrenilmis caresizlik
Hehe.. hani bazı konularda diyolar ya adam lanet ama ayrılamıyorum,diyorum tutku var zaar
Eski birlikteliklerinizdeki tutkuyu zamanla unutabiliyor musunuz cidden. Sanırım bende sizin gibi olsam sorun çözülecek
Seninki rahatlık batması,başka aciklamasi yok. Biraz konuları oku ne kocalar var.
- Merhabalar arkadaslar. Biraz önce konuyu açtım ama sanırım yanlis yere açtım. O yuzden tekrar yaziyorum. Bir insanın hayatında karşısına çıkabilecek en iyi insanla evliyim belki de. İlk zamanlar sıkıntı yaşadım mantık evliligiydi diyebiliriz.Ama zamanla eşimin huyuna karakterine bana olan sevgisine öyle hayran kaldım ki şuan o yanımdayken kendimi çok mutlu hissediyorum. Esim master doktora yapmis kariyerinde basarili ilerleyen cok iyi bir akademisyen. Kadin olarak esimle gurur duymakta beni cok mutlu ediyor. Çocuk istiyoruz hatta. Hersey güzel sukur. Ama sorunum şu ki eşimle ten uyumumuz malesef yok denecek kadar az. Birlikteligimizde sorun yaşamıyoruz ama doruk noktalarda hissetmiyorum kendimi. Bu sebeple bir evlilik bitirilmeli mi sizce? Bunun dışında eşim benim herseyim. Ne zaman sıkılsam bunalsam herşeye yetişir. Evde disarda beni mutlu etmek için herşeyi yapar. Aileme bile koşar benden önce. Ama bu problem bnm icimde büyüdü biraz. Ten uyumu herşey mi bilmiyorum. Bazen ömür boyu sürecek bu diyorum. Bazen bitirsem karşıma beni tatmin eden biri çıksa belki onun tırnağı etmeyecek diyorum. Psikolojik destek almaya karar verdim. Yardımlarınıza ihtiyacım var sanırım
Sana karşı çok hassas madem isteklerini açıkça söyle , sevişirken naiflik kenarda dursunCinsel istek insanın karşı koyamadığı biseydir. Eşimi sevdigim için onu istiyorum. Fakat ilişki esnasında ondan o beklediğim yoğun tutkuyu hissedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?