Ten uyumsuzluğu ayrılık için sebep mi?

Ya hic bir görüşü sana uymayıp sadece ten uyumu olsaydı mesela bence daha kotu.Herseyin cinsellik olmadigini düşünüyorum ben senin esin gibi bir ese sahip olmak isteyecek bir çok kadın var açılan konuları görüyoruz bence boyle.iyi bir insani bırakma

Soylede birşey var baslardaki tutku yıllarca devam etmiyor bence yada bana gore öyle yani basta tutkuyla arzuladiginiz adam yıllar gecince yine istiyorsunuz tabi ama baştaki gibi olmuyor :)

Şimdi baskasi ciksa karsina.sana aksamları çiçek yerine maydanoz ve taze sogan getirse, kaba saba gorgüsüz bir sey olsa görürsün ten uyumunu.kocani da mumla ararsin. Fazla dusunme böyle seyler.

Eski birlikteliklerinizdeki tutkuyu zamanla unutabiliyor musunuz cidden. Sanırım bende sizin gibi olsam sorun çözülecek

Çok tutkuyla arzuladığım 10 yıllık bir ilişkim oldu, tutku vardı ama çok acı da çektim ve bitti. Eşimle evlendiğimde sevişmenin sadece bildiğim şekliyle olduğu kafama kazınmıştı ama bambaşka bir dünyanın içinde buldum kendimi. İlk zamanlar aynı sizin gibi hissettim şu an 6 yıl bitti başka bir tutkuyu düşünmek bile içimi bulandırıyor, eşimle vakit geçirdim, aklımdakileri ona aktardım o da bana aktardı ortak zevklerimiz oldu sonunda, bunu deneyin. Ha birde 40 tan sonra insanın fırtınaları hafifliyor, gençliğin verdiği o delilik gidiyor yani bir kaç yıl yaşanacak heyecan için evliliğini yakmaya değmez. İletişimi arttır göreceksin güzel sonuçlar alacaksın:)

Eşinin senin etrafnda pervane olması seni sevip sayması her derdine koşması ailenle ilgili olması vs hep sen sen sen. Ten uyumu dediğin şey başka. Adamın sevgisi herseye yetmiş yatakta tatmin etmeye yetmemiş kısaca. Bunun için evlilik mi bitirilir soruya bak. Evet ilerde karşına seni tatmin edecek biri çıksada eşinin tırnağı etmeyecek . Çünkü illaki bi noksanlık olacak . Herseyi dört dörtlük beklemeyin bi ya .

Bu zamanda bunun yarıni bile bulmak çölde su bulmak gb birşey. Evlilik sadece ten değildir. Sizi itmiyorsa sorun yok demektir bence.hickimse dört dörtlük değil zaten

Seninki rahatlık batması,başka aciklamasi yok. Biraz konuları oku ne kocalar var.

Üzerine konu actiginiz mesele cok önemli.Ama beraber bir ten uyumu tutturabilirsiniz.Cinsel anlamda insan tek basina bile tatmin saglayabiliyor ki bu surecte esinizin de destegi olursa cinsel güdüleriniz kesinlikle tatmin olur.
Huzurunuz,sevginiz,sayginiz var ise lütfen tek bu sebep icin o insandan vazgecmeyi düsünmeyin..

Ten uyuşmazlığı nasıl oluyor biri bana anlatabilir mi? Ben gerçekten bilmiyorum nasıl olduğunu. Cahilsem de gözünü seveyim böyle cahilliğin.
O kadar cinsellikte sorun yaşayan, orgazm olamayan eşler var. Ortalıkta evli insan kalmazdı boşanma sebebi olsaydı.

Bir insanın kalbi sevilir, gönül verilir.
Gönlün kaymışsa tenini de benimsersin. Bütün benliğinle bir bütün olursun, kalbin onu istedi mi..

Bence sizin zihninizde yer eden bazı düşünceler var kontrol edemediğiniz. Güzel bir kadın, yakışıklı bir erkek arzulanir, beğenilir. Ama güzel bakmak, güzel sevmek kalp işi. İnsan sevdiği için bakımlı olmali, o ayrı bi mesele tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…