Ten uyumsuzluğu ayrılık için sebep mi?

Adamdan ateş bekliyor oda bence adamda yok
Adamın ıstegı mı azmış cok mu yavanmıs(yavandan kastım hemen ısını halletmek) orayı anlamadım. Oyleyse konuda :ten uyumu sorunu degil bu. Herkeste yasayabılır bunu. Bunu sorun edıp ayeılırsa hayatının hatasını yapar. Garantısı yok cunku. Iyı sanır ıyı cıkmaz.

Adamla konussun beklentisini

Benim anlamadığım siz de kocanizi öyle çılgınca arzulamiyorsunuz, ama o sizi arzulasin istiyorsunuz. Orda biraz gariplik var gibi geliyor. Kocanızdan kendinizi biraz daha üstün görüyor olabilir misiniz?
Esther Perel diye bir kadın var, bu konularda uzman. İngilizce biliyorsanız onun yazılarına/videolarına bakmanizi tavsiye ederim.

Siz uyumluyuz demişsiniz ama bence kişilikleriniz çok farklı. Siz daha tutkulu eşinizde nasıl diyeyim iyi bir insan ama sanki o kadar sizin için. Çözümüne gelince bilmiyorum ama ben sadece mantık çerçevesinde bir evlilik yapmazdım sanırım ki iyiki de yapmadım.

Bir de konu sahibi sana bir uyarıda bulunmak istiyorum , bu siteye girdiğinde eşin görüyor olabilir.Nickini öğrenip eski konularına falan bakarsa baya sıkıntı olur senin için.Eşinle ten uyumuna gelene kadar çok daha büyük sorunların var bence.Eşine çok haksızlık yapmışsın.Yuvana sarıl ve seni seven sahip çıkan değer veren adama saygısızlık yapma.Senin yaptıklarını bir erkek yapsa linç edilirdi burda daha da tutku yok vs diyorsun.

Dünyada orgazm olamayan milyonlarca kadın var malum konu sahibi oluyor işte daha nasıl birşey istiyor anlamış değilim

Konu sahibi simdi eski konularına baktım, her ne kadar konusmak istemesen de eski erkek arkadasini esinle kiyasliyor gibisin, kiyasladıkca soguyor olabilir misin? Eski sevgilin ne kadar tutkulu olursa olsun seni kovmus, baskasından cocuk aldırmıs, sen ilk kez onunla birlikte olmussun ama 3 haftada esinle nisanlanmissin, biliyorsun her ne kadar bende kabul etmesem bile toplumumuzdaki erkeklerin kaldiramadigi bazı seyler vardir, bekaret gibi, cok aci... Bunu sorun eden ve her defasında yuzune vuran biri de cikip hayatı zindan edebilirdi sana, verilmis sadakan varmıs daha ne istiyorsun, bencillik etme...

Eski konularınız ve bu konuya istinaden;eşinizi sevmiyorsunuz aranızda tutku,çekim yok anlaşılan... Ayrılırsınız ayrılmazsınız sizin bileceğiniz iş fakat ayrılmazsanız hayatınızın sonuna kadar böyle düşünceler aklınızdan çıkmayacak.

Ten uyumsuzluğu değil bu. Eşine hiç aşık olmamışsın doğal olarak ta çekim ve tutku yok.
Gerçi aşık olsaydın da tutku bir yerde biterdi. Bitiyor ühüüüü
Ama sen hiç yaşamadığın için şuan mutlu değilsin.

Ayrılık sebebi mi bilemiyorum ama öyle olsa piyasada evli insan bulmak imkansızlaşırdı :))

Bu konuya cevap yazmak istemiyorum. Ama tepki vermek istiyorum. Yanı ne bekliyorsunuz böyle roller coaster deneyimi falan mı? Ben aşık olarak evlendim cinsellik bazen su içmek gibi yavan ihtiyaç görüyor tatmin ediyor, bazen de roller coaster deneyimi gibi oluyor. olmasa da olur du evlilik mükemmel cinselliği gerektirmiyor, anlayışı gerektiriyor

3 haftada nisanlandigin insanla ten uyumun olup olmadigini tabi bilemezsin zaten mantik evliligi yapmissin.
Evlilik icinde bu uyum zamanla kaybolmasa da siradanlasiyor, beklentini dusur.
Melek gibi adam bulmussun, tutkulu bir ayiya denk gelebilirdin.

Yani haddim değil ama bu güzel evliliğinizin içinde umarım eski sevgilinizi arzulayıp yaklaşmıyorsunuzdur eşinize.

Eskiden ten uyumu yok muydu acaba? Hani gorucu usulu aldin verdin hop bitti gitti.. birde gercekten bu sekilde esine asik olanlar varmis

Sen hic çabaladın mı peki. Sizinki ten uyumsuzluğu değil bence . Cinsellikte adamı beyefendi çizgisinden çıkarabilirsin bence. Her şey dört dörtlük olmuyor bu hayatta

Tatmin olmama durumu türk kadınının genel bir hastalığı bence. Yetiştirme tarzı vs o konuya girmeyeyim şimdi. Ancak evlenirken de aşk yoksa mantık evliliğiyse (ki ben aşık olmadan evlenemezdim diye düşünüyorum) bu durumunuz bence çok anormal değil zaten hiçbir zaman doruk noktasında olmadınız ki mantık evliliğiyse, yani değişen ne? Zamanla farklılaşır diye mi düşündünüz?

Ten uyumunuz olup olmadığını evlenmeden önce anlayacak kadar yakınlaşıp, duruma göre karar vermeniz doğru olandı. Evlendikten sonra bu sebeple ayrılmak çok radikal bi karar değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…