- Konu Sahibi Beyaz_karanfil_
-
- Merhabalar arkadaslar. Biraz önce konuyu açtım ama sanırım yanlis yere açtım. O yuzden tekrar yaziyorum. Bir insanın hayatında karşısına çıkabilecek en iyi insanla evliyim belki de. İlk zamanlar sıkıntı yaşadım mantık evliligiydi diyebiliriz.Ama zamanla eşimin huyuna karakterine bana olan sevgisine öyle hayran kaldım ki şuan o yanımdayken kendimi çok mutlu hissediyorum. Esim master doktora yapmis kariyerinde basarili ilerleyen cok iyi bir akademisyen. Kadin olarak esimle gurur duymakta beni cok mutlu ediyor. Çocuk istiyoruz hatta. Hersey güzel sukur. Ama sorunum şu ki eşimle ten uyumumuz malesef yok denecek kadar az. Birlikteligimizde sorun yaşamıyoruz ama doruk noktalarda hissetmiyorum kendimi. Bu sebeple bir evlilik bitirilmeli mi sizce? Bunun dışında eşim benim herseyim. Ne zaman sıkılsam bunalsam herşeye yetişir. Evde disarda beni mutlu etmek için herşeyi yapar. Aileme bile koşar benden önce. Ama bu problem bnm icimde büyüdü biraz. Ten uyumu herşey mi bilmiyorum. Bazen ömür boyu sürecek bu diyorum. Bazen bitirsem karşıma beni tatmin eden biri çıksa belki onun tırnağı etmeyecek diyorum. Psikolojik destek almaya karar verdim. Yardımlarınıza ihtiyacım var sanırım
Tatlım bu durumu eşinle konuşmalısın. Mesela güzel bir gecelik giyersin. Elinden tutup onu yatağınıza götürürsün. Daha ateşli olsun dersin. Bana şunu yapmanı istiyorum diye konuşursun ve zevk noktalarını gösterirsin. Ne istiyosan söyle adama. Sende onun zevk noktalarını uyarırsan zamanla çok ateşli geceler olur. Çok pardon biraz açık anlattım
- Merhabalar arkadaslar. Biraz önce konuyu açtım ama sanırım yanlis yere açtım. O yuzden tekrar yaziyorum. Bir insanın hayatında karşısına çıkabilecek en iyi insanla evliyim belki de. İlk zamanlar sıkıntı yaşadım mantık evliligiydi diyebiliriz.Ama zamanla eşimin huyuna karakterine bana olan sevgisine öyle hayran kaldım ki şuan o yanımdayken kendimi çok mutlu hissediyorum. Esim master doktora yapmis kariyerinde basarili ilerleyen cok iyi bir akademisyen. Kadin olarak esimle gurur duymakta beni cok mutlu ediyor. Çocuk istiyoruz hatta. Hersey güzel sukur. Ama sorunum şu ki eşimle ten uyumumuz malesef yok denecek kadar az. Birlikteligimizde sorun yaşamıyoruz ama doruk noktalarda hissetmiyorum kendimi. Bu sebeple bir evlilik bitirilmeli mi sizce? Bunun dışında eşim benim herseyim. Ne zaman sıkılsam bunalsam herşeye yetişir. Evde disarda beni mutlu etmek için herşeyi yapar. Aileme bile koşar benden önce. Ama bu problem bnm icimde büyüdü biraz. Ten uyumu herşey mi bilmiyorum. Bazen ömür boyu sürecek bu diyorum. Bazen bitirsem karşıma beni tatmin eden biri çıksa belki onun tırnağı etmeyecek diyorum. Psikolojik destek almaya karar verdim. Yardımlarınıza ihtiyacım var sanırım
Şunu yazacaktım neyse ki yazan biri çıkmış. Bence psikologluk bi durum yok. Ten uyumsuzluğu değil bu. Eşinize niye açık açık sert istekli olmanı istiyorum demiyorsunuz? Hiç tartışmadık hiç sorun yaşamadık şekli evlilik de çok kusursuz birşey değil..bu durum için trip atın, küsün, sen beni çok arzulamiyorsun diye sorun çıkartın. bence psikologtan daha çok işe yarar. Hatta eşiniz belki sınırlarını aşar bu durum onun da hoşuna gidebilir sonrasında.Ten uyumu ilişkilerde önemli bence ama sizin sorununuz bu değil gibi geldi bana.
Sanırım istediğiniz şey eşinizin haşin olması, ama o çok beyefendi davranıyor.
Bence isteklerinizi söylemekten çekinmeyin. Ya alın karşınıza açıkça konuşun ya da küçük oyunlarla isteklerinizi belli edin.
Ondan sert olmasını istiyorsanız önce siz olun, karşılık beklediğinizi anlatacak şeyler söyleyin. Sözlerinizle olayı istediğiniz doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Açıkça söyleyemiyorsanız da küçük oyunlar kurgulayın, rol içinde istediğiniz gibi davranmak daha kolay olur.
Ben de merak ediyorum biriyle tem uyumu olmadığı nasıl anlaşılıyor ki?
Beraber olmak icin sabirsizlanmayip kacmak istiyorsan 2.. :)benım yaşadıgım mide bulantısı ,
başka belirti varmı bilmiyorum
2 senelik evliyim. evliliğim ilk seni kocamı kovalayarak geçti diyebilirim. adam gayet düzgün biri iken yatakta benimle birlikte olmak istemiyordu.haftada 1 yada 15 günde 1 olsa neden diye sorgulamıyordu. bana sırtını dönüp yatıyordu az cam çerceve kırılmadı bir senede. sonra çocuk mevzuları için doktora gittiğinde testestoron hormonunun çok düşük oldugunu öğrendik.tedavisi devam ediyor normal düzeye geldi ama şimdi ben eşimden kaçıyorum. çok farklı bir yapıya büründü o adam gitti başka biri geldi. şimdi affet beni ilk zamanlar için diyor. dediğim gibi bu bir tür rahatsızlıkta olabilir
Bu belirti zaten yeterlibenım yaşadıgım mide bulantısı ,
başka belirti varmı bilmiyorum
o halde cinsel hayatınızı renklendirecek onu ve sizi daha çok heyecanlandıracak şeyler yapın.Cinsel istek insanın karşı koyamadığı biseydir. Eşimi sevdigim için onu istiyorum. Fakat ilişki esnasında ondan o beklediğim yoğun tutkuyu hissedemiyorum
Ben sorunun eşiniz de değil sizde olduğunu düşünüyorum .bilincaltiniz onu harika iyi bir insan olarak görüyor ama eşinize karşı cinsel isteginizin çok fazla olduğunu düşünmüyorum .bunun sebebide önceki iliskinizde yaşadığınız hersey .berbat biriymis o ama sizde gereksiz bir çekim uyandiriyormus belliki siz bunu aroyorsunuz ama eşinize samimi bir kalple bakmayı deneseniz size çok çekici gelecektir emin olun. Elbette Eşinizin de cabalamasi lazım. Ama ben sizin daha çok cabalamaniz gerektiğini düşünüyorum .ve eşinizle beklentilerinizi paylaşınÇok ilginç. Cidden böyle bişey olabileceğini hiç düşünmedim. Bunu arastirmaliyim.Acaba yazdığınızı eşime nasıl aktarsam. Çünkü çok mantıklı belki de böyle bir sorun var ve biz bilmiyoruz. Biliyorsunuz erkekler böyle bı durumda direk doktora gitmekten kaçınıyor. Sizin çocuk meselesi tam üzerine gelmiş.
daha önce biriyle oldunuz da mı bılıyorsunuz eşinizin sizi tatmin etmediğini ?
daha önce biriyle oldunuz da mı bılıyorsunuz eşinizin sizi tatmin etmediğini ?
yoksa birlikte olunca düşündüğünüz gibi mi olmadı ?
sexe düşkün bi kadınsanız bitirirsiniz değilseniz bitirmesiniz.
bende ilişkide orgazm olamıyorum ama bunun eşimle alakası yok. eşimde biliyor. problem etmiyoruz.
Konu sahibi eski erkek arkadasiyla birlikte olmus, onceki beyfendi cok tutkuluymus ama kisilik berbatmis, onceki konularini okursaniz zaten bahsetmis, eski sevgilisinden ayrilir ayrilmaz 3 haftada simdiki esiyle nisanlanmis. Muhtemelen kiyasliyor hanimefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?