Ten uyumsuzluğu ayrılık için sebep mi?

Severek tabi.ilk 1 yil hersey mükemmeldi ama sonra tam bi şeytana dönüştü ve tek hedefi hep beni mutsuz etmek oldu bide ana kuzusu çıktı.hayatta ilk annesi gelir annesi bana hakaret etse umursamaz.beni ezdirir hep.e böyle oluncada aşk sevgi bitiyo

Eski birlikteliklerinizdeki tutkuyu zamanla unutabiliyor musunuz cidden. Sanırım bende sizin gibi olsam sorun çözülecek

Hayır denemedim çünkü eşimle o zinciri bi türlü kiramadik. Ben sekse çok farklı bakan biriyim ama onunla birlikteyken ağzımdan çıkan kelimelere bile dikkat ediyorum. Hâlbuki seksin bazı sınırları kaldırması gerektiğini dusunuyorum. Açık seçik konuşabilmek isteklerimi rahatça dile getirebilmek istiyorum ama yapamıyorum bunu. Sanırım oda yapamıyor bana karşı

Eski birlikteliklerinizdeki tutkuyu zamanla unutabiliyor musunuz cidden. Sanırım bende sizin gibi olsam sorun çözülecek
eşimle bile ilk zamanlar herşey çok tutkuluydu tanıma evresi diyelim o döneme, alıştıkça birbirimize işler rutine bindi, sonra hamilelik,çocuk, maddi kaygılar vs cinselliğin tutkusunu geçtim sayısı azaldı ya ben yorgunum ya o yorgun
sadece iyiki yaşamışım zamanında yaşayacağımı diyorum ama eşimle olmaktan dolayı mutluyum aramıyorum eskileri...

Sanırım bende arzuladığım adamla evlenseydim böyle bı hayat yaşayacaktır. Baştaki tutku istek şehvet kalmayacaktı
Kaç yıllık evlisiniz. Ne oneriyorsunuz bana

Hem hayallerimdeki gibi mükemmel bir eşim var,onu çok seviyorum ve orgazm da oluyorum diyorsunuz.bilmem ki daha ne istiyorsunuz?daha fazla zevk istiyorsunuz kısacası ve bence bu doyumsuzluk.hayir daha önce sorunlu ilişkiler yaşamamış olsanız diyecem ki rahat batıyorgillerdensiniz ama herhalde o sorunlu ilişkilerden sonra iyinin güzelin yetmemesi fazlaca tuhaf.

Beyefendiligini orada göstermesin,seni yönlendirsin arzulasin belki de azicik kabalassin istiyorsun ben öyle anladım. Ten uyumu ne demek nasıl anlaşılır onu bilmiyorum(merak da ediyorum,bilen etiketlesin) ama sizin sorun ten uyumu değil bence. Öyle olsa orgazm da olmazdınız diye dusunuyorum. Konuşarak yönlendirerek düzeltmeye calissaniz?
Belki istekli olduğunuzu öncesinde değil o an göstermek de ise yarayabilir. Ikinci bebeğimi 2yila yakındır emziriyorum. Normalde aşırı istekli,olur olmaz yerde kocami kistiran ben,emzirme döneminde isteksizlestim. Eşimse eskiye göre çok değişti. Kaçan kovalanir sozunun geçerli olduğu bir dal da bu bence

Bende geçen bir.konu acmistim .Mantık evliligi uzerine.Henuz bekarim ama sizin yazdiklarini okuyunca yine kafam karıştı.Sahi dogru olan hangisi ?

Doruk noktalarda da olmayıverin bence..oturun oturduğunuz yerde adam gibi adam kalmadı valla elinizde varsa sahip çıkın..ten mene bakmayin..

Sanırım haklısınız. Eşimi tanıyan her arkadaşım tanıdığım ne kadar şanslı olduğumu söylüyor. Aslında bu konu olmasa bende öyle düşünüyorum. Onun gibi bı erkek var mıdır bilmiyorum. Ama ne bileyim. Siz evli misiniz?

Sanırım bende arzuladığım adamla evlenseydim böyle bı hayat yaşayacaktır. Baştaki tutku istek şehvet kalmayacaktı
Kaç yıllık evlisiniz. Ne oneriyorsunuz bana
5 yıllık evliyim.çocugun olunca hamilelik dönemi çocuk bakimi ev işi bebegin yemegi derken cinsellik aklina bile gelmiyo insanin hep yorgun ve bitkin oluyosun.şu an benim hayatimda cinselligin yeri yok helede eşimden soğuduğum için hiç yok.32 yaşimda bitirdim o olayıilk zamanlardaki tutku heyecan kalmayinca istemiyosun hiç.çocugun ve bakimi ön plana geçiyo oda hic istemiyo artik işi yorucu bebek ikimizide yoruyo

Bende geçen bir.konu acmistim .Mantık evliligi uzerine.Henuz bekarim ama sizin yazdiklarini okuyunca yine kafam karıştı.Sahi dogru olan hangisi ?

Onceliklerinize bagli. Evlenmeden önce çok aşık olmustum bı adama deli dolu tutkulu bı ask. Öyle berbat öyle kötü şeyler yaşattı ki defalarca aldatildim küfürler hakaretler asagilanmalar türküm aşkım yüzünden affettim hepsini. Bı arkadaşım farkında mısın kendine saygın bitti demişti bana. Sonra esimcikti karşıma. Aman Allah'ım dedim gerçekten böyle erkek var mı? 2 yıldır evliyiz yaklaşık bir yıl nişanlı kaldık bir defa kalbimi kirmadi bir kere pişman etmedi beni. Şimdi böyle hatırlayınca yemişim cinselliğini dedim kendi kendime. Neler yasamisim yaaa :)

Peki siz severek mi evlenmiştiniz?

Evet evliyim..ve tene gelene kadar zibilyon tane sıkıntımız var..

Evet öyle istiyorum. Ama ona geçip tek beni şöyle devam boyle arzula diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…