- Konu Sahibi Beyaz_karanfil_
-
Severek tabi.ilk 1 yil hersey mükemmeldi ama sonra tam bi şeytana dönüştü ve tek hedefi hep beni mutsuz etmek oldu bide ana kuzusu çıktı.hayatta ilk annesi gelir annesi bana hakaret etse umursamaz.beni ezdirir hep.e böyle oluncada aşk sevgi bitiyoDeğil mi??? Belki de bende böyle diyecektim. Zaten seni sürekli mutsuz eden biriyle birlikte olmak ne kadar içinden gelebilir ki. İnanın bende hep böyle düşünmek kendimi rahatlatmak istiyorum. Siz severek mi evlenmiştiniz?
zaten mantık evliliği yapmışınız mantık eşittir nedir? para=kariyer=saygınlık bu değil midir bunda aşk aranmaz...
eğerki tutku ise önemli olan hayatınızda evliliğinizi bitirip önünüze bakacaksınız , bende evlenemden önce cinsel birliktelikler yaşadım eşim cinsel anlamda fena değil ama mükemmel de değil ama cinsellik benim için çok gerilerde olan bir şey o nedenle eski tutku dolu sevişmelerimi aramıyorum..
sevseniz bile zaten cinsellik hiçbir zaman ilk zamanki heyecanında sıklığında kalmıyor, zamanla azalıyor, alışıyorsun hareketlerini önceden tahmin ediyorsun rutine biniyor tutku mutku kalmıyor
Bence cok onemli,
Sadece ten uyumu degil beklentilerin uyusmasi da onemli,
Peki siz hic iliskinizi degistirmeye yonelik adımlar attiniz mi?
Haftada 2 rutinini kirmak icin farkli gunlerde talepte bulundunuz mu, farkli fantaziler icin onu yonlendirdiniz mi, oyunlar oynamayi denediniz mi mesela, eger bunlara da vasat karsiliklar veriyorsa iliskinizi yeniden gozden gecirebilirsiniz.
eşimle bile ilk zamanlar herşey çok tutkuluydu tanıma evresi diyelim o döneme, alıştıkça birbirimize işler rutine bindi, sonra hamilelik,çocuk, maddi kaygılar vs cinselliğin tutkusunu geçtim sayısı azaldı ya ben yorgunum ya o yorgunEski birlikteliklerinizdeki tutkuyu zamanla unutabiliyor musunuz cidden. Sanırım bende sizin gibi olsam sorun çözülecek
Severek tabi.ilk 1 yil hersey mükemmeldi ama sonra tam bi şeytana dönüştü ve tek hedefi hep beni mutsuz etmek oldu bide ana kuzusu çıktı.hayatta ilk annesi gelir annesi bana hakaret etse umursamaz.beni ezdirir hep.e böyle oluncada aşk sevgi bitiyo
3 yaş büyük benden
Doruk noktalarda da olmayıverin bence..oturun oturduğunuz yerde adam gibi adam kalmadı valla elinizde varsa sahip çıkın..ten mene bakmayin..
5 yıllık evliyim.çocugun olunca hamilelik dönemi çocuk bakimi ev işi bebegin yemegi derken cinsellik aklina bile gelmiyo insanin hep yorgun ve bitkin oluyosun.şu an benim hayatimda cinselligin yeri yok helede eşimden soğuduğum için hiç yok.32 yaşimda bitirdim o olayıSanırım bende arzuladığım adamla evlenseydim böyle bı hayat yaşayacaktır. Baştaki tutku istek şehvet kalmayacaktı
Kaç yıllık evlisiniz. Ne oneriyorsunuz bana
En gerçekçi yorumu yapmışsınız tebrikler.ya arkadaşım boşansan ve karşına çok tutkulu olduğun biri çıksa ama kibar olmasa, maddi durum olmasa, sana yardımı olmasa ne tutku kalır ne başka şey.
o yüzden sen eşini sevmeye devam et.
Bende geçen bir.konu acmistim .Mantık evliligi uzerine.Henuz bekarim ama sizin yazdiklarini okuyunca yine kafam karıştı.Sahi dogru olan hangisi ?
5 yıllık evliyim.çocugun olunca hamilelik dönemi çocuk bakimi ev işi bebegin yemegi derken cinsellik aklina bile gelmiyo insanin hep yorgun ve bitkin oluyosun.şu an benim hayatimda cinselligin yeri yok helede eşimden soğuduğum için hiç yok.32 yaşimda bitirdim o olayıilk zamanlardaki tutku heyecan kalmayinca istemiyosun hiç.çocugun ve bakimi ön plana geçiyo oda hic istemiyo artik işi yorucu bebek ikimizide yoruyo
Ama hayat size her zaman hayallerinizi vermiyor malesef. Eşimle tanışana kadar hiç değmeyecek insanlar için yillarimi harcadım sonu kocaman bı husrandi. O ömür boyu güvenle basimi omzuna koyabilecegim birisi. Bı yerden sonra insan bunu istiyor. Ama farklı sorunlar da karsiniza cikabiliyor işte
Evet evliyim..ve tene gelene kadar zibilyon tane sıkıntımız var..Sanırım haklısınız. Eşimi tanıyan her arkadaşım tanıdığım ne kadar şanslı olduğumu söylüyor. Aslında bu konu olmasa bende öyle düşünüyorum. Onun gibi bı erkek var mıdır bilmiyorum. Ama ne bileyim. Siz evli misiniz?
Beyefendiligini orada göstermesin,seni yönlendirsin arzulasin belki de azicik kabalassin istiyorsun ben öyle anladım. Ten uyumu ne demek nasıl anlaşılır onu bilmiyorum(merak da ediyorum,bilen etiketlesin) ama sizin sorun ten uyumu değil bence. Öyle olsa orgazm da olmazdınız diye dusunuyorum. Konuşarak yönlendirerek düzeltmeye calissaniz?
Belki istekli olduğunuzu öncesinde değil o an göstermek de ise yarayabilir. Ikinci bebeğimi 2yila yakındır emziriyorum. Normalde aşırı istekli,olur olmaz yerde kocami kistiran ben,emzirme döneminde isteksizlestim. Eşimse eskiye göre çok değişti. Kaçan kovalanir sozunun geçerli olduğu bir dal da bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?