- 22 Ekim 2010
- 1.519
- 1.069
- 333
- Konu Sahibi Beyaz_karanfil_
-
Belki sizde bir sıkıntı vardır?
- Merhabalar arkadaslar. Biraz önce konuyu açtım ama sanırım yanlis yere açtım. O yuzden tekrar yaziyorum. Bir insanın hayatında karşısına çıkabilecek en iyi insanla evliyim belki de. İlk zamanlar sıkıntı yaşadım mantık evliligiydi diyebiliriz.Ama zamanla eşimin huyuna karakterine bana olan sevgisine öyle hayran kaldım ki şuan o yanımdayken kendimi çok mutlu hissediyorum. Esim master doktora yapmis kariyerinde basarili ilerleyen cok iyi bir akademisyen. Kadin olarak esimle gurur duymakta beni cok mutlu ediyor. Çocuk istiyoruz hatta. Hersey güzel sukur. Ama sorunum şu ki eşimle ten uyumumuz malesef yok denecek kadar az. Birlikteligimizde sorun yaşamıyoruz ama doruk noktalarda hissetmiyorum kendimi. Bu sebeple bir evlilik bitirilmeli mi sizce? Bunun dışında eşim benim herseyim. Ne zaman sıkılsam bunalsam herşeye yetişir. Evde disarda beni mutlu etmek için herşeyi yapar. Aileme bile koşar benden önce. Ama bu problem bnm icimde büyüdü biraz. Ten uyumu herşey mi bilmiyorum. Bazen ömür boyu sürecek bu diyorum. Bazen bitirsem karşıma beni tatmin eden biri çıksa belki onun tırnağı etmeyecek diyorum. Psikolojik destek almaya karar verdim. Yardımlarınıza ihtiyacım var sanırım
Neden diyemiyorsun ki?? eşine söyle ben böyle böyle istiyorum sertlikten hoşlanıyorum.. neticece eşin nolacak ki??Evet öyle istiyorum. Ama ona geçip tek beni şöyle devam boyle arzula diyemiyorum
Anladım, nedense çok saygı duyulan yaşı ileri biri canlandı gözümde.
Peki bu durumu eşinizle konuşmayı denediniz mi?
O da yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu hissediyor olabilir.
Bana anlattiklariniz pek ten uyumsuzlugu gibi gelmedi. Esiniz istediginiz gibi degil bence cinsellikte. Ne istediginizi soylemeye mi cekiniyorsunuz acaba?
soyledıklerınızı anladım, çözüm odaklı yazarsam;
- Merhabalar arkadaslar. Biraz önce konuyu açtım ama sanırım yanlis yere açtım. O yuzden tekrar yaziyorum. Bir insanın hayatında karşısına çıkabilecek en iyi insanla evliyim belki de. İlk zamanlar sıkıntı yaşadım mantık evliligiydi diyebiliriz.Ama zamanla eşimin huyuna karakterine bana olan sevgisine öyle hayran kaldım ki şuan o yanımdayken kendimi çok mutlu hissediyorum. Esim master doktora yapmis kariyerinde basarili ilerleyen cok iyi bir akademisyen. Kadin olarak esimle gurur duymakta beni cok mutlu ediyor. Çocuk istiyoruz hatta. Hersey güzel sukur. Ama sorunum şu ki eşimle ten uyumumuz malesef yok denecek kadar az. Birlikteligimizde sorun yaşamıyoruz ama doruk noktalarda hissetmiyorum kendimi. Bu sebeple bir evlilik bitirilmeli mi sizce? Bunun dışında eşim benim herseyim. Ne zaman sıkılsam bunalsam herşeye yetişir. Evde disarda beni mutlu etmek için herşeyi yapar. Aileme bile koşar benden önce. Ama bu problem bnm icimde büyüdü biraz. Ten uyumu herşey mi bilmiyorum. Bazen ömür boyu sürecek bu diyorum. Bazen nitirsem karşıma beni tatmin eden biri çıksa belki onun tırnağı etmeyecek diyorum. Psikolojik destek almaya karar verdim. Yardımlarınıza ihtiyacım var sanırım
Psikolojik destek alın.. Isterseniz bi de bi kadin dogum uzmanina görünün, kontrollerinizi yaptirin, fiziksel bi engel var mi zevk almanizi engelleyecek, baksinlar..
- Merhabalar arkadaslar. Biraz önce konuyu açtım ama sanırım yanlis yere açtım. O yuzden tekrar yaziyorum. Bir insanın hayatında karşısına çıkabilecek en iyi insanla evliyim belki de. İlk zamanlar sıkıntı yaşadım mantık evliligiydi diyebiliriz.Ama zamanla eşimin huyuna karakterine bana olan sevgisine öyle hayran kaldım ki şuan o yanımdayken kendimi çok mutlu hissediyorum. Esim master doktora yapmis kariyerinde basarili ilerleyen cok iyi bir akademisyen. Kadin olarak esimle gurur duymakta beni cok mutlu ediyor. Çocuk istiyoruz hatta. Hersey güzel sukur. Ama sorunum şu ki eşimle ten uyumumuz malesef yok denecek kadar az. Birlikteligimizde sorun yaşamıyoruz ama doruk noktalarda hissetmiyorum kendimi. Bu sebeple bir evlilik bitirilmeli mi sizce? Bunun dışında eşim benim herseyim. Ne zaman sıkılsam bunalsam herşeye yetişir. Evde disarda beni mutlu etmek için herşeyi yapar. Aileme bile koşar benden önce. Ama bu problem bnm icimde büyüdü biraz. Ten uyumu herşey mi bilmiyorum. Bazen ömür boyu sürecek bu diyorum. Bazen bitirsem karşıma beni tatmin eden biri çıksa belki onun tırnağı etmeyecek diyorum. Psikolojik destek almaya karar verdim. Yardımlarınıza ihtiyacım var sanırım
teni uydurmaya çalışın derim.
Yapmasini istedigin şeyleri o an söylesen bence o da otomatik olarak o duruma geçer. Beni daha çok arzula denmez tabiki,o sekle sen getireceksin. Aynı şekilde o da seniEvet öyle istiyorum. Ama ona geçip tek beni şöyle devam boyle arzula diyemiyorum
Eşimle mükemmel bir evliliğimiz olsa bırakın ten uyumunu cinsel hayattan tamamen vazgeçebilirim..
Evet tam ona ben böyle istemiyorum beni arzuladığını hissetmek istiyorum uzun uzun sevişmek istiyorum. gorev gibi yapmak istemiyorum diycem gözüm perdeye takılıyor
Evet ciddiyim.. sizinki ten uyumsuzluğu değil bence.. siz eşinize nasıl ilişki istediğinizi düzgünce anlatırsanız çözülecek bir problem..Ciddi misiniz? Çok sevdigimbi abla da sizin gibi söyledi. Herşey güzel çünkü o yüzden dedi. Seni sevmeyen bağıran çağıran her şeye problem yapan bı adam olsa isterdin dedi. Haklı geldi biraz sanırımm
Ten men bunlar hikaye.
Onu yürekten seviyor musun, yanında huzurlu musun, seni ezmiyor mu, sana saygılı mı, iyi bir insan mı? Evet ise gerisini boşver. Yaş ilerleyince zaten uyum filan önemli olmuyor. Onun yanında kendini güvende ve huzurlu hissediyorsan macera arama bence. Heleki boşanmayı aklına getirme, asla.
Bir arkadaşın dediği gibi eğer uyumsuz ise o teni sen uydur. Yapmak istediklerini yap. Belki o da senden bekliyordur.
bu tamamen libido meselesi benceEşimle mükemmel bir evliliğimiz olsa bırakın ten uyumunu cinsel hayattan tamamen vazgeçebilirim..
Daha açık yazmak istemiyorum şu an ama.. hayır onla alakalı değil.. eşim dört dörtlük olsa o da olmasın derdim.. başka sıkıntılar olunca insanın aklına cinsellik mi geliyor??bu tamamen libido meselesi bence
Ya cok ozur dilerim ama gozum perdeye takiliyor deyince guldum birden :)
Once bence siz tabularinizi yikin ve siz soyleyin. Belki oda farkli seyler isteyip soyleyemiyodur. Durum buyken bile orgazm oluyorsaniz kiymetini de bikin bence :) iliski esnasinda benim icin o kadar guc bir olay ki bu. Bence tek sıkıntiniz karsilikli konusmamak:)
Haklisin.. siddet aldatma olunca cibsellik zaten olmaz.. ama kimi kadin icin cinsellik evlilikte cok onemli kimi icinde az onemli..Daha açık yazmak istemiyorum şu an ama.. hayır onla alakalı değil.. eşim dört dörtlük olsa o da olmasın derdim.. başka sıkıntılar olunca insanın aklına cinsellik mi geliyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?