Ten uyumsuzluğu ayrılık için sebep mi?

Belki sizde bir sıkıntı vardır?

Anladım, nedense çok saygı duyulan yaşı ileri biri canlandı gözümde.
Peki bu durumu eşinizle konuşmayı denediniz mi?
O da yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu hissediyor olabilir.

Yoo eşim 29 yaşında daha ama bu yaşına çok şey sığdırmış. Böyle anlatınca herkes orta yaş sanıyor sonra resmini görünce
ne kadar gencmis diyor. Konuştum tabi eşim konuşmaya açık birisi. Daha dün gece konuştum. Elimden geleni yapacağım dedi. Ben seni bu hayattaki herşeyden fazla seviyorum. Mutlu değilsen tabiki beraber çözüm bulacağız dedi. Ama çözümden kastı terapi değil bence. Ne düşünüyor bilmiyorum

Bana anlattiklariniz pek ten uyumsuzlugu gibi gelmedi. Esiniz istediginiz gibi degil bence cinsellikte. Ne istediginizi soylemeye mi cekiniyorsunuz acaba?

Evet tam ona ben böyle istemiyorum beni arzuladığını hissetmek istiyorum uzun uzun sevişmek istiyorum. gorev gibi yapmak istemiyorum diycem gözüm perdeye takılıyor

soyledıklerınızı anladım, çözüm odaklı yazarsam;
esinizin yası ilerlediyse cok heves etmiyor olabilirmi ?
sizi çok hanımefedi görüyorsa kendini açamıyor olabilirmi? her ne kadar beyefedi olsalarda cinsellik deyınce içlerindeki patlıyor cunku
hadi bunlar değilse soyle yapsanız haftada 2 defa diye sartlamayın ,bir sure ıstemeyin o istesede kabul etmeyin özlesin. sizde tabiki kendinize özenmiş bi şekilde uzun aradan sonra yapsanız , belki o tutku yakalanır ve esınız oyle devam eder belki

ask ile de evleseniz de en babası 3 yıl sürerdi,rutın e baglanırdı çok da saapmamak lazım, yıllanmış evlılıklerın cogu boyle:)

Psikolojik destek alın.. Isterseniz bi de bi kadin dogum uzmanina görünün, kontrollerinizi yaptirin, fiziksel bi engel var mi zevk almanizi engelleyecek, baksinlar..
Iliski esnasinda incineceginiz, igreneceginiz bi şey olmuyor anladigim kadariyla.. Bu nedenle cozulebilir bi durum gibi geldi bana..
Allah yardımcınız olsun..

Ten men bunlar hikaye.
Onu yürekten seviyor musun, yanında huzurlu musun, seni ezmiyor mu, sana saygılı mı, iyi bir insan mı? Evet ise gerisini boşver. Yaş ilerleyince zaten uyum filan önemli olmuyor. Onun yanında kendini güvende ve huzurlu hissediyorsan macera arama bence. Heleki boşanmayı aklına getirme, asla.

Bir arkadaşın dediği gibi eğer uyumsuz ise o teni sen uydur. Yapmak istediklerini yap. Belki o da senden bekliyordur.

Eşimle mükemmel bir evliliğimiz olsa bırakın ten uyumunu cinsel hayattan tamamen vazgeçebilirim..

Ciddi misiniz? Çok sevdigimbi abla da sizin gibi söyledi. Herşey güzel çünkü o yüzden dedi. Seni sevmeyen bağıran çağıran her şeye problem yapan bı adam olsa isterdin dedi. Haklı geldi biraz sanırımm

Evet tam ona ben böyle istemiyorum beni arzuladığını hissetmek istiyorum uzun uzun sevişmek istiyorum. gorev gibi yapmak istemiyorum diycem gözüm perdeye takılıyor

Ya cok ozur dilerim ama gozum perdeye takiliyor deyince guldum birden :)
Once bence siz tabularinizi yikin ve siz soyleyin. Belki oda farkli seyler isteyip soyleyemiyodur. Durum buyken bile orgazm oluyorsaniz kiymetini de bikin bence :) iliski esnasinda benim icin o kadar guc bir olay ki bu. Bence tek sıkıntiniz karsilikli konusmamak:)

Evet ciddiyim.. sizinki ten uyumsuzluğu değil bence.. siz eşinize nasıl ilişki istediğinizi düzgünce anlatırsanız çözülecek bir problem..

Evet. Beni üzecek bişey yapmadı yapmazda yanında tabiki huzurluyum. Zaten birliktelik anina kadar onunla ilgili en ufak bir olumsuzluk gelmiyor aklıma sadece o anki tavırlar davranışlar vs işte

:) Evet öyle. Dün akşam kızdı bana perdeye bakma benimle konuşurken lutfen yuzume bak falan diye.
Evet aslında bende onun yanında rahat değilim belki de oda bnm yuzumden tabularını yikamiyor

Daha açık yazmak istemiyorum şu an ama.. hayır onla alakalı değil.. eşim dört dörtlük olsa o da olmasın derdim.. başka sıkıntılar olunca insanın aklına cinsellik mi geliyor??
Haklisin.. siddet aldatma olunca cibsellik zaten olmaz.. ama kimi kadin icin cinsellik evlilikte cok onemli kimi icinde az onemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…