- 12 Eylül 2017
- 561
- 537
- 103
- Konu Sahibi Beyaz_karanfil_
-
He he numara...Bencede buyuk bi problem degil zaten kadinlar genelde orgazmn olmuyor hep numara
Valla eşinize sahip çıkın dört elle sarılın, bu yüzden bitirirseniz çok yazık olur, anlattıklarınızdan bile yansıyor adamın kalp güzelliği, bu devirde ten uyumu çok bulursunuz ama diğer saydığınız özellikleri çok zor bulursunuz
- Merhabalar arkadaslar. Biraz önce konuyu açtım ama sanırım yanlis yere açtım. O yuzden tekrar yaziyorum. Bir insanın hayatında karşısına çıkabilecek en iyi insanla evliyim belki de. İlk zamanlar sıkıntı yaşadım mantık evliligiydi diyebiliriz.Ama zamanla eşimin huyuna karakterine bana olan sevgisine öyle hayran kaldım ki şuan o yanımdayken kendimi çok mutlu hissediyorum. Esim master doktora yapmis kariyerinde basarili ilerleyen cok iyi bir akademisyen. Kadin olarak esimle gurur duymakta beni cok mutlu ediyor. Çocuk istiyoruz hatta. Hersey güzel sukur. Ama sorunum şu ki eşimle ten uyumumuz malesef yok denecek kadar az. Birlikteligimizde sorun yaşamıyoruz ama doruk noktalarda hissetmiyorum kendimi. Bu sebeple bir evlilik bitirilmeli mi sizce? Bunun dışında eşim benim herseyim. Ne zaman sıkılsam bunalsam herşeye yetişir. Evde disarda beni mutlu etmek için herşeyi yapar. Aileme bile koşar benden önce. Ama bu problem bnm icimde büyüdü biraz. Ten uyumu herşey mi bilmiyorum. Bazen ömür boyu sürecek bu diyorum. Bazen bitirsem karşıma beni tatmin eden biri çıksa belki onun tırnağı etmeyecek diyorum. Psikolojik destek almaya karar verdim. Yardımlarınıza ihtiyacım var sanırım
tam anlamiyla numara degil ama orgazm bir oluyorsa bir olmuyo yani ne bilim oyle bisi isteHe he numara...
BU arada canim ten uyumsuzlugu nedir yani merak ettim. Mumkun degil dokunamazdin diyorsun ya bizi aydinlatirmisinBu anlattiğin ten uyumsuzluğu değil
Kişilik varlık farkı
Ten uyumsuzluğu olsaydı mumkun degil ona dokunamazdin
Ha orgazm başka...ama zevk alıyordur herkes bu konuda sorunları yoksa...tam anlamiyla numara degil ama orgazm bir oluyorsa bir olmuyo yani ne bilim oyle bisi iste
Hayır aslında tam tersi. Orgazmda sıkıntı yok. Ama dokunmak öpmek o yoğun isteme duygusu yok. Esim genel olarak çok naif çok beyefendi birisi. Belki de bu düşünce beni ilişki sırasında da etkiliyor. Bilemiyorum
Hayır aslında tam tersi. Orgazmda sıkıntı yok. Ama dokunmak öpmek o yoğun isteme duygusu yok. Esim genel olarak çok naif çok beyefendi birisi. Belki de bu düşünce beni ilişki sırasında da etkiliyor. Bilemiyorum
Tiksinti olur icten ice...dokunamazsin sana dokunulmasini hele asla istemezsin...sevgi falan da yoktur ama kişi sevdigini sanir aslinda sadece o bazi seylere adina sevgi koymuştur ...ben oyle dusunuyorum sahsen...B
BU arada canim ten uyumsuzlugu nedir yani merak ettim. Mumkun degil dokunamazdin diyorsun ya bizi aydinlatirmisin
Bizde de esim istekli ben bir odun modundayım.Beğeniyorum. Ama öyle yoğun bı aşk yok eşime karsi çok seviyorum ama. Sizin sorununuz nedir
Belki sizdeki bilmediğiniz psikolojik bir sorundan kaynaklanıyor olabilirbu bence önce yardım almalısınız
- Merhabalar arkadaslar. Biraz önce konuyu açtım ama sanırım yanlis yere açtım. O yuzden tekrar yaziyorum. Bir insanın hayatında karşısına çıkabilecek en iyi insanla evliyim belki de. İlk zamanlar sıkıntı yaşadım mantık evliligiydi diyebiliriz.Ama zamanla eşimin huyuna karakterine bana olan sevgisine öyle hayran kaldım ki şuan o yanımdayken kendimi çok mutlu hissediyorum. Esim master doktora yapmis kariyerinde basarili ilerleyen cok iyi bir akademisyen. Kadin olarak esimle gurur duymakta beni cok mutlu ediyor. Çocuk istiyoruz hatta. Hersey güzel sukur. Ama sorunum şu ki eşimle ten uyumumuz malesef yok denecek kadar az. Birlikteligimizde sorun yaşamıyoruz ama doruk noktalarda hissetmiyorum kendimi. Bu sebeple bir evlilik bitirilmeli mi sizce? Bunun dışında eşim benim herseyim. Ne zaman sıkılsam bunalsam herşeye yetişir. Evde disarda beni mutlu etmek için herşeyi yapar. Aileme bile koşar benden önce. Ama bu problem bnm icimde büyüdü biraz. Ten uyumu herşey mi bilmiyorum. Bazen ömür boyu sürecek bu diyorum. Bazen bitirsem karşıma beni tatmin eden biri çıksa belki onun tırnağı etmeyecek diyorum. Psikolojik destek almaya karar verdim. Yardımlarınıza ihtiyacım var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?