Ten uyumsuzluğu ayrılık için sebep mi?

Valla eşinize sahip çıkın dört elle sarılın, bu yüzden bitirirseniz çok yazık olur, anlattıklarınızdan bile yansıyor adamın kalp güzelliği, bu devirde ten uyumu çok bulursunuz ama diğer saydığınız özellikleri çok zor bulursunuz

her evlilik doruk noktalarda değil canım ,
o yüzden eşine evine sarıl sıkıca , ve ben yalnız değilim diye düşün,

B
BU arada canim ten uyumsuzlugu nedir yani merak ettim. Mumkun degil dokunamazdin diyorsun ya bizi aydinlatirmisin
Tiksinti olur icten ice...dokunamazsin sana dokunulmasini hele asla istemezsin...sevgi falan da yoktur ama kişi sevdigini sanir aslinda sadece o bazi seylere adina sevgi koymuştur ...ben oyle dusunuyorum sahsen...

Bak bizde ten uyumu varda ne oluyor saydığını n bir çoğu yok mutlu muyum evet

Belki de tatmin noktalarinizi değiştirmeniz gerek sadece cinsellik de sorun varsa iş hallolur

Sorun karakterse o zaman zor

Senin işin kolay bacım :)

Allah askina böyle bir kocayi bulmussun kafani ten uyumuna mi takiyorsun?
Ten uyumu olupta sana kötü davranan bi koca mi istyorsun yoksa?

Sebep!
Ama bunu evlenmeden önce düşünmek önemli.
Herkes mantık evliliği yürütemez bana göre.
Artılara eksilere bakarsın tolere edebileceğin bir konudur evlenirsin gider.

Dokunmadan duramadığın adamla evli olmak başka dokunmasına tahammül edemediğin adamla başka.

Ben de ten uyumu olsun da kötü mu davransini anlanıyorum.
Kadın cok mu garip veya cok mu lüks bir sey istiyor ?
Yasadigi cinsellikten zevk alamicaksa yada onu arzulamicaksa ee takılsalardi kafelerde evlenmeselerdi gerek yok sonucta dimi ama ?

Kadına göre büyuk bir dert ki buraya ic döküyo. Aa bu da dert mi öpte basına koy allahtan belani mi istiyosun cart curt.
Bizim kadınlarimiz başta böyle konusuyorsa bu is zor zaten.

Belki sizdeki bilmediğiniz psikolojik bir sorundan kaynaklanıyor olabilirbu bence önce yardım almalısınız

başta sevmiyordum mantık evliliğiydi sonrasında sevdim demişsiniz belki kademe kademe olgunlaşacak ilerleyecek ilişki ... biraz daha sabırlı davranıp bekleseniz iyi olur sonrası pişmanlık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…