Ten uyumsuzluğu ayrılık için sebep mi?

Ten uyuşmazlığından ziyade beklenti farklılığı gibi durumunuz. Ten uyuşmazlığı yaşayan insanlarda genelde iğrenme, tiksinme gibi duygular açığa çıkar.

Siz daha şehvetli, daha sert bir ilişki beklerken eşiniz daha soft takılıyor. Ama bu beklentinizi hiç belli ettiniz mi? Ilişki sırasında ona ayak uydurmak yerine içinizden geldiği gibi hareket etmeyi deneseniz.

Bir evlilikte cinsellik tek sorunsa bence problem yok. Ama sizin aklınıza böyle bir düşünce girdiyse eninde sonunda probleme dönüştüreceksiniz siz bunu..

çocuk yok herhalde daha sizin. zaten çocuk olunca çok da aranmıyor cinsellik ilk yıllarda. Çok kafaya takmışsınız gibi bu cinsellik olayını. Bir tatile filan gidin. ilişkinize farklı bir heyecan katın. Belki bişeyler değişir.

Mantık sevgiye dönüştu zaten ben eşimi sevmedigimi istemediğimi söylemedim ki. Tutkulu bir adam yok karşımda bu beni de etkiliyor dedim
bunu konuştunuz mu
buarada yorumlara katılıyorum ten uyumu başka bişey
örneğin onun vücut kokusu size itici gelir, fiziksel olarak beğenmez ve etkilenmezsiniz, öpmek istemezsiniz
aşılamayacak bir sorun değil
cinsellik esnasında sizi zevke getirecek bazı hayaller kurun eşinizle fantezilerinizi paylaşın bence sizi seviyorsa ayak uyduracaktır

Bu yüzden evlenmeden önce bir yakinlasmak lazım. Eğer bu kişi bunca harika özelliğe sahip sevgilim deseydiniz ayrılın derdim. Ama evlenmissiniz. Bu sebeple boşanmak mantıksız değil ama gereksiz...
Onun yerine yatak odasını canlandıracak birşeyler alın. Çekinmeyin, isteklerinizi açık açık söyleyin. Sizi mutlu etmek onu zaten zevke getirir .
İnternette bir sürü oyuncak satılıyor. gizli kargo ile alabilirsiniz. Onlar sayesinde doyuma ulaşmanız kolaylaşır.
Ayrıca öyle erkek parfümleri var ki, insanın et bulmuş köpek gibi peşinde koşasi geliyor :) az araştırma yapın, az da bütçe ayırın. Sizi en çok çeken kokuyu alın. İnanin ki çook etkili olur çekim konusunda.

Ama bu ciddi bir sorun, yani cinselligin hic konusulmadigi, taleplerin dile getirilmedigi bir iliski saglikli bir sekilde yurumez ki... Oncelikle bu zinciri kirin, bir adim atin, denemeden alacaginiz tepkiyi bilemezsiniz.

Ten uyumu denilen sey sadece cinsellik sirasinda olan bisey mi ? Mesela otururken yanyana dokunmak istemek,uyumadan ya da uyaninca dokunmak istemek cinsellik dusunmeden bunlar ten uyumuna giriyor mu? Sayet bu hisler varsa asilamayacak bir durum degil diye dusunuyorum.

Sizin sorununuz ten uyumu degil
Ten uyusmasliginda ciftler birbirini arzulamaz, kokusu itici gelir, tenine dokunmak istemez falan
Siz normal cinsellik yasiyor ve orgazm da olabildiginize gore sorun baska

Sanirim siz tutkulu coskulu bir cinsellik istiyorsunuz ama bunu esinizle paylasmamissiniz

Bence konusmayi deneyin
Bosanacak hicbirsey yok ortada

Benim için en önemliler arasında geliyor ten uyumu-cinsel tatmin ve birbirini tatmin konusunda keşfeden heyecanı bitirmeyen şehvetli birliktelik.

En tartışmalı anımızda, bizi bu çekim kurtardı defalarca diyeyim. Bi bakışın bile iç gıcıklayıverdiği bi elektrik götürüyor bizi hala.

Unumuzu eleyip eleğimizi asıp oturup kaldığımız yaşta da muhtemelen diline vurmuş iki aksi ihtiyar oluruz.

Yani.. Bilemedim. Çözüm yollarını deneyip çözüme ulaştıramadığım bir şey olsaydı bu konu, benim için rahatlıkla ayrılma sebebi olabilirdi.

Sorun ten uyumu değil ki o zaman. "topun tutkuyla beni isteyen bi adam görmediğim için..." yazmışsınız.Eşinle konuşmalısın , yatakta sana nasıl davranmasını istediğini güzelce anlatmalısın bence.

Psikologa gitmek iyi bir fikir olabilir çünkü eşinizle ilgili aslında bir probleminiz yok, orgazm da olabiliyorsunuz.
Türkiye'de pek çok kadının karşısındaki erkekten bağımsız bir şekilde kadın olmak, cinsellik gibi konularda bilinçaltında manyak manyak şeyler var. Bana sizinki de bu tarz şeylerle ilgili bir sıkıntıymış gibi geldi, yani cinsel açıdan kendini ifade edebilmek. Biz bu tarz şeyler gerçekten geç öğrenebiliyoruz.

Psikologun uygun gördüğü terapiden sonra da eşinize karşı isteksiz ve tutkusuzsanız bu mantık evliliğinin sonucu çünkü istediğkleriniz için aşk da lazım.

Cinsel istek insanın karşı koyamadığı biseydir. Eşimi sevdigim için onu istiyorum. Fakat ilişki esnasında ondan o beklediğim yoğun tutkuyu hissedemiyorum

Neden eşinizle konuşmuyor sunuz bunları? Konuşun, ben bunu bunu istiyorum diyin Her insanın farklı cinsel arzuları olabilir, konuşmadan bilemezsiniz ki.

Bence ask evliligi olmadigi icin bi memnuniyetsizlik var.Adam naif sizi el ustunde tutan biriymis.Ben sizin tam olarak ne ifade ettiginizi anliyorum cevremde biri daha boyle bir sorun yasadi icinde..Size hak veriyorum.Seviyorum diyorsunuz ama bence mecbur hissediyorsunuz sevmeye.Fazla mantikli bir evlilik oldugu icin tutku yok ask yok.Karakterler uyusmuyor.Korkarim ki bu duzelmez ask mesk i unutup mantiginizla evliliginize devam edeceksiniz ya da bosanip macera arayacaksiniz.Ben olsam ne yapardim ?Ben mantik evliligi yapmadim her zaman asktan yanayim tabiki azcik mantik cercevesinde.Sanirim asik olmadigim biriyle evlenemezdim.Size de tavsiyem iyice olcun tartin..mutsuzsaniz devam edemezsiniz

Evlenirken nasıldı etkıledı mı adam senı ozaman. Bır ıtıcılık yoksa o zaman gayet de ten uyumu sorun olmazdı bence. O ten meselesını goruntuden bıle anlar İnsan.

Sahsen bır ınsan daha goruntuden veya herhangı bırsekılde ıterse benı, basta elıyorum sonra sorun olmasın dıye.

Yani şurda bile sürekli eşini övmüşsün , mantıklı mantıklı şeyler sıralamışsın.Arkadaşların ne kadar şanslı olduğunu söylüyormuş vs vs.Sen eşini insan olarak seviyorsun gibi.Ortada ciddi bir tutku yokken evlenmişsin.Bence oturup konuşulup çözülmeyecek bir şey değil.Eşinle her şeyi konuş , o söylemiyorsa sen ona söyle utanma çekinme.Sen yaptıkça o da yapar.Eşin bişey yaşamadıysa nerden bilsin? Sen söyle bunu istiyorum de şöyle yapalım de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…