- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi Beyaz_karanfil_
-
bunu konuştunuz muMantık sevgiye dönüştu zaten ben eşimi sevmedigimi istemediğimi söylemedim ki. Tutkulu bir adam yok karşımda bu beni de etkiliyor dedim
Hayır denemedim çünkü eşimle o zinciri bi türlü kiramadik. Ben sekse çok farklı bakan biriyim ama onunla birlikteyken ağzımdan çıkan kelimelere bile dikkat ediyorum. Hâlbuki seksin bazı sınırları kaldırması gerektiğini dusunuyorum. Açık seçik konuşabilmek isteklerimi rahatça dile getirebilmek istiyorum ama yapamıyorum bunu. Sanırım oda yapamıyor bana karşı
Sorun ten uyumu değil ki o zaman. "topun tutkuyla beni isteyen bi adam görmediğim için..." yazmışsınız.Eşinle konuşmalısın , yatakta sana nasıl davranmasını istediğini güzelce anlatmalısın bence.Cinsellik kadın içinde erkek içinde bir ihtiyaç. Orgazm problemim yok çünkü eşimi seviyorum. Ama ilişki sırasında karşımda yoğun tutkuyla beni isteyen bı adam görmediğim için modum düşüyor haliyle
Cinsel istek insanın karşı koyamadığı biseydir. Eşimi sevdigim için onu istiyorum. Fakat ilişki esnasında ondan o beklediğim yoğun tutkuyu hissedemiyorum
Belkı de kendısınde ısteksızlık var. Sorun ten uyumunda sanıyor.Bence siz bu işi çok başka birşey zannediyorsunuz çok abartıyorsunuz o yüzden böyle bir his geliyor
Orgazm oluyormuş olay neBelkı de kendısınde ısteksızlık var. Sorun ten uyumunda sanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?