• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ten uyumu sadece sor merak

anlamadim ki cevabini
evet kaybolur mu dedin hayir kaybolmaz mi dedin

kaybolmaz dedim,,insanın kendisine ait şeyler özellikler vs nasıl silinip gitmiyorsa
ten uyumu da kaybolmaz bence

bazen adamın gırtlağına yapışacak kadar sinir olsan da bu geçmez diyorum
,,,uyumlu olana tabi :)

baliklama dalip bi$ey sorucam kizlar
bu ten uyumu ba$ta olupda sonradn kaybolan bi$eymi acaba yani kaybolurmu ten uyumu:)

kendime göre cevaplarsam,ben eşimle kavga da etsem,kızsam da mutlaka dokunmak sarılmak isterim.eşimden uzak duramıyorum maalesef:17:

evet bende bır kız arkadasımda denk geldım kız banyodan yenı de cıksa acayıp ter kokar .bırde ben kucuktum komsumuzun kızı 20 yaşlarıda felan bıze gelsın gıtsınler annem butun camları acardı tanıdıgımız bıldıgımız kız her gun yıkanır ama tenının kendıne has bır kokusu vardı ama hoş degıldı tenının kokması gercekten kotu bişey ya ınsanın ozguvenı bıle duşer

Kızlar aynen katılıyorum ben bu ten uyumu olayına. 1.5 yıl oluyor erkek arkadaşımla birlikteliğimizin. Onunla görüştüğüm elini ilk tuttuğum günden beri onun herkesten farklı olduğunu hissetmiştim. Çok farklı bir duygu bu. İlk defa böyle birşey hissediyorum ve ara ara düşünüyordum ben de bunu. Yanyana olduğumuz her an elini tutmak isterim ona dokunmak isterim ve kokusundan çok etkilenirim :17::nazar:

ten kokusu rahatsız eden biriyle ömür boyu nasıl sevişeceksiniz?di mi ama?sevişmekten kastım sarılmak,öpmek,dokunmak,vs.seks meselesi değil o son nokta.

işte yani,,
,,,öyle böyle geçecek
seviyorum anlaşıyoruz
çok şükür
başka artılara bakcaz atrık

tatilde kavga ettigimizde e$imin dedikleirni unutamiyorum bzn ( hakaretlerini yani)

ve gun geçtikçe dahada soguyorum
1 aydir aramizda uçurum olu$tu benden yana
onceden onu çok seviyordum ama
$imdi sevmiyonmu derseniz cevabini bilmiyorum :5:

sızın bahsettıgınız yanlış anlamadıysam ten uyumu demışşsınız ama ten beden kokusu gıbı geldı evet bazı ınsanların kendılerıne has ten kokusu oluyor kımınınkı torele edılebılyor ama cok agır hıssedılenlerınkı malesef olmuyo bunu mu kesdetmıştınız

teşekkür ederim kızlar,utandırdınız beni:17:

egem abla artik siz iç organlarin uyumuna falanda baglami$sinizdir olayi :)
bin kere maa$alalhhh :)

Mehmet coşkundenizin bi açıklaması vardı ten uyumuyla ilgili :
şimdiki gençler ten uyumuna takmış yada bazıları bunu bahane ederek aramızda ten uyumu varmı merak ediyorum bunu anlamadan evlenmek istemiyorum , tmm çok seviyorum ama ya ten uyumu yoksa aramızda ya evlenince mutlu olamazsam diyorlar illa yatmak gerekmiyor yada illa evlilik öncesi bişyler yaşamak gerekmiyor ten uyumu denen şeyi anlamak için böyle bir şey yok demişti.
ayrıca ten uyumunu anlamanız için illa ki dokunmanız yapışmanız gerekmiyor , sonuna kadar koklamanız da gerekmiyor demişti, tamamen algıyla alakalı bir durum ; ten uyumu her duyu organıyla da anlaşılabilir , aslında ten uyumu , bir insanı gördüğümüzde hiç bir şey olmadan bi ısınmaz sevmezsiniz bi gıcık olursunuz ya işte onla ten uyumunuz yoktur onun salgıladığı hormonlar yada verdiği elektriği sizin bedeninizle uyuşmamış ters düşmüştür uyumunuz yoktur illaki karşı cins olmasına da gerek yok, dokunmanıza da , sizin mahrem alanınıza giren yani yakın duran insandan rahatsız olmuyorsanız ten uyumu vardır zaten, atıyorum aylarca görüşüyorsunuz herşeyiniz güzel anlaşıyorsunuz da bu kişide zaten ten uyumu vardır sizle , burnunuz dahi ten uyumunu hissediyor kokusundan diyordu,

eşimle ten uyumunun olduğuna inanıyorum her anlamda , hem duyusal konuda , hem aradaki elektrik anlamında algılanan hisler anlamında , hiçte huylanmam eşimden terlese de , ha en nefret ettiğim kokudur vs , kimsenin suyundan içmemişimdir ama eşimin yarımını içebilirim, evlilik öyle bir şeyki sevip seviliyorsan ve mutluysan hiç birşeyi batmıyor eşinin .yadırganmıyor .:21::16::16::16::16::21:

Back
X