Mehmet coşkundenizin bi açıklaması vardı ten uyumuyla ilgili :
şimdiki gençler ten uyumuna takmış yada bazıları bunu bahane ederek aramızda ten uyumu varmı merak ediyorum bunu anlamadan evlenmek istemiyorum , tmm çok seviyorum ama ya ten uyumu yoksa aramızda ya evlenince mutlu olamazsam diyorlar illa yatmak gerekmiyor yada illa evlilik öncesi bişyler yaşamak gerekmiyor ten uyumu denen şeyi anlamak için böyle bir şey yok demişti.
ayrıca ten uyumunu anlamanız için illa ki dokunmanız yapışmanız gerekmiyor , sonuna kadar koklamanız da gerekmiyor demişti, tamamen algıyla alakalı bir durum ; ten uyumu her duyu organıyla da anlaşılabilir , aslında ten uyumu , bir insanı gördüğümüzde hiç bir şey olmadan bi ısınmaz sevmezsiniz bi gıcık olursunuz ya işte onla ten uyumunuz yoktur onun salgıladığı hormonlar yada verdiği elektriği sizin bedeninizle uyuşmamış ters düşmüştür uyumunuz yoktur illaki karşı cins olmasına da gerek yok, dokunmanıza da , sizin mahrem alanınıza giren yani yakın duran insandan rahatsız olmuyorsanız ten uyumu vardır zaten, atıyorum aylarca görüşüyorsunuz herşeyiniz güzel anlaşıyorsunuz da bu kişide zaten ten uyumu vardır sizle , burnunuz dahi ten uyumunu hissediyor kokusundan diyordu,
eşimle ten uyumunun olduğuna inanıyorum her anlamda , hem duyusal konuda , hem aradaki elektrik anlamında algılanan hisler anlamında , hiçte huylanmam eşimden terlese de , ha en nefret ettiğim kokudur vs , kimsenin suyundan içmemişimdir ama eşimin yarımını içebilirim, evlilik öyle bir şeyki sevip seviliyorsan ve mutluysan hiç birşeyi batmıyor eşinin .yadırganmıyor .