- Konu Sahibi KatnissEverden
bnde fincanlar çatlar die korkuodum ama madem bu kdr kişininkine bişi olmadı bnde deneeblrm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar ben dun yapttim bu keki cok guzel oldular... sanki marketten alinmis kekler gibi oldu tadi ayni islak keki andiriyorduya bu arada 7 fincan teflon tavaya, koydum fincanlari 3 fincanin icine sur girdi, 4 fincani kurtabildimkaydirigubbakcemile3 cok fazla su koymusum ondan su doldu, sonra biraz bosalttim suyunu... tencerenin ustune bez koydum su gibi oldu birde, sizinde bezleriniz islaniyormu? aceba diyorum ondanmi yoksa fincanlarin iclerine su girdi??? fisfisfis
öylede, canim kapagini aralandirmayi dusunuyorsan sunuda dusundunmu peki ya iyice kabarmazsa, yada cig kalirsa bilmiyorum ama yinede dene bi istersenbanada haber ver oldumu tatlli nasil olmus diyezemuszemus
veeeeeeeee arkadasalar en sonunda bende yaptim
bakin bakalim nasil olmus
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ya canım bende yaptım ama çıkartırken gördüm ki fincanların dip kızmı tam pişmemiş..çiğ idi..neden oldu acaba ?sende de öylemi oldu
yağlanmış fincanlara koydum. 14 türk kahvesi fincanı ve 3 tane de neskafe fincanı oldu tabi tek tencereye sığdıramadım
Neyse pişti ve sonra ben o pofuduk kabarmış kekleri üçe böldüm arasına kremşanti sürmek için
İki tanesnin arasına kremşanti koydum biri arttı..Bi tanesini daha kestim ve 2 parçasna kremşanti koydum ve biri yine arttı ve o artanlarla bir pastacıkım daha oldu.
KIZLAR SONUNDA BENDE DENEYEBİLDİM TARİFİ
AMA EVDE KREM ŞANTİM OLMADIĞI İÇİN ÇİKOLATA SOSU KOYDUM
BROWNİE GİBİ OLDU AYNI
kızlar bu tarifi kayınvalidemden aldım
evde pastanız için çikolata sosunuz yada krem şantinzi yoksa onun yerinede kullanabilrisiniz
5 su bardağı süt
3 -4 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya
1 su bardağından biraz az şeker
yarım yemek kaşığı paket yağ
aynı puding gibi pişiriyoruz
afiyet olsun
malzemelerde kakao eklemeyi unutmmuşsunuz bende malzemelere bakarak yaptım rengi beyazzzzzz:bbo::bbo::bbo:CADIARZUCADIARZU
şimdi bişi sorcam bu ocagın üstünde pişiyo öylemi...fincanlar çatlamıyormu acaba...