Tensip zapti?

Esrayim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
10
4
1
39
Esim bosanma davasi acmisti.henuz tebligat gelmedi..bugun baktim yine e devlete ..tensip zapti hazirlandi diyor..biraz internetten arastirdim fakat tebligat kac gune kadar gelir ki ..dava 1 temmuzda acilmis

Esim bosanma davasi acmisti.henuz tebligat gelmedi..bugun baktim yine e devlete ..tensip zapti hazirlandi diyor..biraz internetten arastirdim fakat tebligat kac gune kadar gelir ki ..dava 1 temmuzda acilmis
Anlaşmalıysa tebligat yollamıyorlarmış adliyede bana öyle demişlerdi. Davayı açtığımda direkt gün verdiler o gün gittim. E devlette benim de hep tensip zaptı hazırlandı yazıyordu.

Çekişmelide nasıl oluyor bilmiyorum

Ya bu sacma dava yuzunden evden cikamiyorum..bi tatilim var aklim hep tebligatta

çekişmeli de bulunduğunuz ilin mahkeme yoğunluguna bağlı olarak en gec 13 14 gün içerisinde elinize ulaşır Allah yardımciniz olsun sanırım çekişmeli dava henüz gün verilmediğine göre

Evet cekismeli acmis..ben anlasmaya yanasicam..arada cocuk varken ve ortada elle tutulacak bi sey yokken yillarca "sen dedin ben dedim annen dedi baban yapti "lari konusup cocuk hatrina birbirimizi yipratmaya gerek de yok..tek cekismem kizim 3 yas 9 aylik..farkli sehirlerdeyiz ve yatiya kalmasini istemiyorum

Tensip zapti ile dava dilekcesi size teblig edilecek 2 hafta cevap sureniz var.sonra onun cevaba cevabi icin 2 haftasi var. Tabi sizin dilekce de ona teblig edilecek.vs.bu asamalar gectikten sonra durusma gunu verir ki ben diyeyim uc ay siz diyin bes ay surer.adli tatil yeni bitti zaten hakimi henuz atanmamis mahkemeler var.zor bu isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…