Esim bosanma davasi acmisti.henuz tebligat gelmedi..bugun baktim yine e devlete ..tensip zapti hazirlandi diyor..biraz internetten arastirdim fakat tebligat kac gune kadar gelir ki ..dava 1 temmuzda acilmis
Esim bosanma davasi acmisti.henuz tebligat gelmedi..bugun baktim yine e devlete ..tensip zapti hazirlandi diyor..biraz internetten arastirdim fakat tebligat kac gune kadar gelir ki ..dava 1 temmuzda acilmis
Anlaşmalıysa tebligat yollamıyorlarmış adliyede bana öyle demişlerdi. Davayı açtığımda direkt gün verdiler o gün gittim. E devlette benim de hep tensip zaptı hazırlandı yazıyordu.
çekişmeli de bulunduğunuz ilin mahkeme yoğunluguna bağlı olarak en gec 13 14 gün içerisinde elinize ulaşır Allah yardımciniz olsun sanırım çekişmeli dava henüz gün verilmediğine göre
Tensip zapti ile dava dilekcesi size teblig edilecek 2 hafta cevap sureniz var.sonra onun cevaba cevabi icin 2 haftasi var. Tabi sizin dilekce de ona teblig edilecek.vs.bu asamalar gectikten sonra durusma gunu verir ki ben diyeyim uc ay siz diyin bes ay surer.adli tatil yeni bitti zaten hakimi henuz atanmamis mahkemeler var.zor bu isler