canım topiğin hayırlı olsun. yeni konular açıldıkça çok seviniyorumçeyizlerinin hepsi çok güzeller. özellikle günlük olarak alıp ama kullanmaya kıyamayacağın yemek takımına bayıldım çok asil ve şık duruyor
güle güle kullanın :) baharatlık takımını nerden aldınız acaba?
Canim topigin ve ceyizlrin hayrli olsun hersryin cok guzel ben ozellikle siyah puantiyeli camasir takimina bayildim nerdrn aldin acaba ve markasi nedir ogrenebilirmiyim
Herşeyiniz çok güzel aşkla huzurla kullanın inşallahYemek takımınızı özelikle çok begendim misafirler için olmalı bencede Birde baharatlık setini öyle takımmı aldınız eğer öyleyse nerden acaba mahsuru yoksa
çok saol canımdaha iyileri sizin olsun baharatlık setini dediğim gibi bulunduğum şehirdeki ufak pasajlardan aldım ( kaçakçılardan da diyebilirz) ama nette bulup birleştirmeyi düşünüyodum böyle bişi bulamasam
Amin cümlemizin inşallah canımne güzel denk gelmiş bende gri takımları begeniyorum bulamam herhalde birleştiricem artık çok sağol
Tesekir ederim canim yardimci oldugun icin bende bakayim bi:)
Şahane birşey bayıldım bulursam alayım
hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan inşallahh
çok teşekkür ederim hepinize :) almak isteyip de henüz alamadığım o kadar çok şey var ki umarım hepsini alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?