teobebisin çeyiz hazırlığı :)

teobebis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
304
18
118
Kilis
henüz elle tutulur bişilerim yok ama ben de bir çeyiz topiğim olsun istedim bu paylaştıklarım netten resimlerini bulabildiklerim. bunların dışında bi sandık dolusu havlu(çoğunu ben işledim ne yazık ki işlediklerimin çoğu da hediye gitti ), seccade,tesbih, havlu, patik gibi şeyler de mevcut ama şu an için resimleri elimde yok. bu seferlik resimleri olanlarla idare edelim :)

servis tabaklarım

kahvaltılıklarım

kahvaltı takımım

günlük olarak aldığım ama kıyamayıp özel günler için kullanmayı düşündüğüm takımım

davet sofralarım için yemek, tencere ve çbk takımım

tezgah üstü ıvır zıvırlarım
Eki Görüntüle 836768
bardaklarım ve fincanlarım

dondurma kaselerim

nevresim takımım

3lü sepetim (henüz ne için kullanacağıma karar veremedim )

ve sevdiceğim için özel aldığım takımlarım

maşallah diyelim kızlar her ay ufak da olsa bişiler almaya çalışıyorum maaşım yettiğince

Son düzenleme:
canım topiğin hayırlı olsun. yeni konular açıldıkça çok seviniyorum çeyizlerinin hepsi çok güzeller. özellikle günlük olarak alıp ama kullanmaya kıyamayacağın yemek takımına bayıldım çok asil ve şık duruyor

saol tatlım :) ben de onu bulup parçalarını birleştirene kadar çok zorlandım ama çeyizimde belki de en sevdiğim parça o. daha çok eksiğim var ama hepsi tamamlanır inşallah :)

Canim topigin ve ceyizlrin hayrli olsun hersryin cok guzel ben ozellikle siyah puantiyeli camasir takimina bayildim nerdrn aldin acaba ve markasi nedir ogrenebilirmiyim

Herşeyiniz çok güzel aşkla huzurla kullanın inşallahYemek takımınızı özelikle çok begendim misafirler için olmalı bencedeBirde baharatlık setini öyle takımmı aldınız eğer öyleyse nerden acaba mahsuru yoksa

güle güle kullanın :) baharatlık takımını nerden aldınız acaba?

baharatlık takımımı bulunduğum şehirdeki küçük pasajlardan aldım canım ama nette de birebir modelleri var bi kaç parça birleştirip yapabilirsin markafnideki indirimlerden.

Canim topigin ve ceyizlrin hayrli olsun hersryin cok guzel ben ozellikle siyah puantiyeli camasir takimina bayildim nerdrn aldin acaba ve markasi nedir ogrenebilirmiyim

teşekkürler tatlım :) puantiyeli takımı gittigidiyordan aldım canım ama pek beklediğim gibi çıkmadı açıkçası linki de atayım sana İNCE GÖĞÜS DOLGULU KIŞKIRTICI BABYDOLL ve TANGA GittiGidiyor'da 93136970

çok saol canım daha iyileri sizin olsun baharatlık setini dediğim gibi bulunduğum şehirdeki ufak pasajlardan aldım ( kaçakçılardan da diyebilirz) ama nette bulup birleştirmeyi düşünüyodum böyle bişi bulamasam

Son düzenleme:

Amin cümlemizin inşallah canımne güzel denk gelmiş bende gri takımları begeniyorum bulamam herhalde birleştiricem artık çok sağol

hepsi çok güzel iyi günler kullan canım

çok teşekkür ederim hepinize :) almak isteyip de henüz alamadığım o kadar çok şey var ki umarım hepsini alabilirim

çok teşekkür ederim hepinize :) almak isteyip de henüz alamadığım o kadar çok şey var ki umarım hepsini alabilirim

Canim bende yemek takimi alcam da hangi marka alsam cok kararsizim senin bi fikrin var mi bu konuda sen hangi marka almayi dusunuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…