teobebisin çeyiz hazırlığı :)

Tamam canım resimdeki gibi kaliteli geldimi ürünler peki ?

aslında benim pek beklediğim gibi değillerdi tatlım yani sondaki siyahlının içi incecik sünger mesela, benim göğüslerim ufak olduğu için bende öyle durmadı diğerleri de aynı. biraz basit gibiler yani çok kaliteli değiller.

Güzel günlerde kullan

Polyester objelerini de gördüm de boyadın mı ? Bende aldım boyadım henüz verniklemedim...

Güzel günlerde kullan

Polyester objelerini de gördüm de boyadın mı ? Bende aldım boyadım henüz verniklemedim...

boyadım canım ama resim atamadım boyutları büyük diye en yakın zamanda atıcam çok zevkliymiş gerçekten sana tavsiyem sprey vernik al uygulaması acayip kolay. bisikletçilerde bulabilirsin :)

boyadım canım ama resim atamadım boyutları büyük diye en yakın zamanda atıcam çok zevkliymiş gerçekten sana tavsiyem sprey vernik al uygulaması acayip kolay. bisikletçilerde bulabilirsin :)

Sprey vernik cok kolay bir iş gibi geliyo kulağa canım : ) ben şayet vernik kısmında baya bi zorlandım
ben beyaz ve pembe renklerini kullandım bi de turkuaz denemek istiyorum sen ne renk kullandın

Sprey vernik cok kolay bir iş gibi geliyo kulağa canım : ) ben şayet vernik kısmında baya bi zorlandım
ben beyaz ve pembe renklerini kullandım bi de turkuaz denemek istiyorum sen ne renk kullandın

Govdesini metalik beyaz kelebekleri su yesili ve gulkurusu yaptim canım ama metalik beyazda biraz firca darbesi kaldi cay tabaklarini da acik sari gullerini eflatun yapraklarini yesil yaptim. Kardesim aynayi cok begendi o da su yesili boyadi baya rengaren bisiler yaptik :)

canım hayırlı olsun hepsı bırbırınden guzell sırkelık ve saglık cok hosuma gııtı nerden aldın acaba

polyester objelerimden sadece ikisi ortalık yerdeydi annemin telefonuyla çektim anca yüklendi :)

Güzel günlerde kullan

boyanmış hallerini çok merak ettim boyanmamış hali bile çok güzel canım güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…