teobebisin çeyiz hazırlığı :)

Canim bende yemek takimi alcam da hangi marka alsam cok kararsizim senin bi fikrin var mi bu konuda sen hangi marka almayi dusunuyosun

ben emsan aldım misafir için daha kullanmadım tabii, bir de o beyaz takımların markası da luminarc. luminarc porselen değil sıkıştırılmış camdan üretiliyo ve sağlıklı diye biliyorum. kolay kolay da kırılmaz diyolar. bi de günlük yemek takımı almayı düşünüyorum onu da açıkçası kütahya porselenden düşünüyorum hani sade ve ucuz olsun ki kırılırsa bile üzülmeyeyim diye. kahvaltı takımını da bernardodan aldım kırık parçaları hemen değişyolar ama dediğim gibi bunlardan sadece luminarcın ve kütahya porselenin kalitesine güvenirim. annem yaklaşık 30 yıldır bu markaları kullanıyo ve bi sorun yaşamadı :)

canım bende karaca kütahya ve güral arasında kaldım yemek takımı konusunda çok kararsızım ki normalde de çok kararsız bir insanım sadece güral porselen de bir tane yemek takımı modeli hoşuma gitti ama çeyiz seti olarak içerisinde ki ürünleri çok az bulmuştum fiyatı da 2bin tl idi bana çok fazla geldi. sanırım karaca yada kütahya alcam

yani ben o kadar para veremezdim açıkçası tatlım maksimum 1000tlydi benim için zaten 1500e set halinde yemek takımı çbk takımı ve tencere seti aldım

canım ben yemek takımını kare istiyorum o yüzden fiyatta artıyo

anladım tatlım karacanın güzel modelleri var ama kalitesini hiç bilmiyorum. kütahya porselen ise yıllardır bilfdiğimiz bi marka artık ben olsam kütahyayı tercih ederdim ama tabii hangi modelin içine sindiği de çok önemli. içine en çok sineni al bence :)

canım bende aynen öyle yapıcam önce bi hepsini gezerim hangi model ve set hoşuma giderse onu alırım :)

porselen yumurta sahanım

fırın kaplarım

nevresim ve pike takımlarım (evlen boutique hayal serisi)

seccade-bohça-ayakkabılık- daha bissürü şeyin bulunduğu bohça takımım (benimkinin kenarlarından bi sıra da boncuk geçiyo)

boncuklu salon takımımın bi parçası

kilis işi denilen el emeği salon takımım

güpürlü bornoz takımım

a101den aldığım gürallar marka bardaklar ve kaseler de var ama resmini bulamadım bir de yengemin hediye aldığı tek kişilik çok güzel bir kahva takımı var ama internette eşi benzeri yok sanırım :) şimdilik bu kadar

Son düzenleme:
şoktan aldığım çini nihalelerim

a101den aldığım peçete halkam, salata kurutucum ve saklama kaplarım

h&mden aldığım iç çamaşırı takımım (benimki toz pembe- bi de bebe mavisi bi takım dha aldım ama resmi nette yok :))

a101den aldığım seramik bıçaklarım hemen hemen her renginden aldım

hediye gelen borcamım

a101den aldığım wok tavam

bimden aldığım emaye tencerelerim

ham alıp boyamaya başlayacağım polyester çeyizlerim

Son düzenleme:
boyanmış hallerini çok merak ettim boyanmamış hali bile çok güzel canım güle güle kullan

boyanmış hallerini çok merak ettim boyanmamış hali bile çok güzel canım güle güle kullan

çok saol tatlım :) son zamanlarda heryerde boyanmış polyester objeler görüyorum ben de az da olsa ahşap boyamayla ilgilendiğimden yapabilirim diye düşünüp sipariş verdim. gelince hemen boyayacağım umarım güzel olur :)

Son düzenleme:
inşallah canım ne güzel benim hiç el becerim yoktur

topiğin hayırlı olsun canım :) şu iç çamaşırlarına bayıldım nerden aldığını solermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…