teog sinavi

fanaa21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
selam kizlar teog sinavi aciklanmis kardesim 366 puan almis ne cok iyi nede cok kotu bi puan, sizce hangi liseyi okumali sizlerin kardesleri ya da cocuklari ne okumak istiyorlar..bizimkisi cok kararsiz bi saglik istiyor bi ogretmenlik polislik falan derken karar veremedi. sizlerin bi onerisi varmidir?
tesekkuler simdiden:)

Şehir neresi

Bir de oranın köklü okullarının geçen yılki puanlarını bilirsek yardım daha kolay olur

Sağlık mesleğe gitsin bence.Benim kardeşlerim çok yüksek alamamışlar.Bayağı kızdık onlara annemle.İnş. bir anadolu tutar .
Bence kardeşinizin puanı iyi

istanbul canım okul puanları çok iyi suan sayfasını kapattım unuttum ama başarılı

Ben küçük bir şehirse oradaki okulların ortalama puanlarını sormuştum

İstanbul puanlarını bilenler yardımcı olur her halde

Ben sadece bu aşamada okulun bir araç olduğunu her şeyin çocuğun kendisinde bittiğini unutmamanızı bu nedenlerle de ulaşım vs gibi unsurları; yine muhtemel arkadaş çevresini de dikkate almanızı öneririm

Ben küçük bir şehirse oradaki okulların ortalama puanlarını sormuştum

İstanbul puanlarını bilenler yardımcı olur her halde

Ben sadece bu aşamada okulun bir araç olduğunu her şeyin çocuğun kendisinde bittiğini unutmamanızı bu nedenlerle de ulaşım vs gibi unsurları; yine muhtemel arkadaş çevresini de dikkate almanızı öneririm
arkadaş çevresinden biraz bağımsızdır ama haklısınız çokta uzak biyeri bizde düşünmüyoruz anadolu yakasindayiz zaten hani çokta gezmisligi yoktur

X