- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
ben de şuna gıcığımdır. Senin mesela senin eşin yeğenini çok seviyor örnekte anlattığın gibi ama senin çocuğun olsa yeğenin babası yani abisi/kardeşi yüzüne bakmaz neredeyse. Buna rağmen konu koca bu ayrıntıyı görmez, görmek istemez ya da bahanesi olur.Hey Allah'ım gece gece görmez olaydım.
Sinirim tavan yaptı.
Biliyorum şimdi burada bana kardeş sevgisinden girip yeğen aşkından çıkacaklar. :)
Ama belki kavga etmekten geri dururum o faydası olur.
Çok sevgi pıtırcığı eşim yeğenlerini öyle sever ki facete profil fotosu falan yapar.
Resimlerini babası o kadar paylaşmıyordur, bizimkinin kendi çocuğu sananlar oldu düşünün!
Neyse bu yeğenlerinin küçük bir resmini bizim oturma odasında bir resim çerçevemizin kenarına sıkıştırmıştı.
Bebektir, çocuktur diye ellemedim, hiç sesim çıkmadı.
Her ne kadar anlamsız ve abartı bir sevgi gösterisi olarak görsem de..
Şimdi farkettim dklar oldu sadece.
Onların yanına kız kardeşinin fotosunu da iliştirivermiş.
Üniversite mezuniyet fotosu.
Koca kız ve evet tahmin edileceği üzere kendisine gıcığım, eşim de gayet bilir sevmediğimi.
Ayyy git cüzdanında sakla bari yaa!
Benim evimin köşesinde olmak zorunda mı?
Allah aşkına şimdi ben alıp telefonu bir güzel saysam kavga çıkarsam suçlu olurum dimi?
Zor tutuyorum kendimi.
Sizin de eşlerinizde aşırı bir yeğen sevgisi, kardeş sevgisi var mı?
Bence konu resmi kıskanmak değildir.çocuklar bu kız kardeşin çocukları mı?
buzdolabında kardeşimin annemin resimleri var salonda keza öyle, rahmetli babamın büyük bir resmi de baş köşede, babam zaten tartışma dışı da yarın bir gün eşim kardeşimle ya da annemle dövüşüp laf ederse o bir laf eder ben bin, resim kıskanmak çok tuhaf
Ikinizin evinde onun bunun fotosunun isi ne yani
benım durumum senden daha kotu o zman esımle sevgılıydıkk askerdeydı foto yaptırmıs sarılmıs olduğumuz bı resım vardı onu fonlu kağıda bastırmıs sağa ve solada gorumcemın resımlerını koydurtmusposta ıle yolladığında beynımden vurulmusa dondum o gün bu gün o fotoya hıc bakmadımm o neydı oyle yaaa
Hey Allah'ım gece gece görmez olaydım.
Sinirim tavan yaptı.
Biliyorum şimdi burada bana kardeş sevgisinden girip yeğen aşkından çıkacaklar. :)
Ama belki kavga etmekten geri dururum o faydası olur.
Çok sevgi pıtırcığı eşim yeğenlerini öyle sever ki facete profil fotosu falan yapar.
Resimlerini babası o kadar paylaşmıyordur, bizimkinin kendi çocuğu sananlar oldu düşünün!
Neyse bu yeğenlerinin küçük bir resmini bizim oturma odasında bir resim çerçevemizin kenarına sıkıştırmıştı.
Bebektir, çocuktur diye ellemedim, hiç sesim çıkmadı.
Her ne kadar anlamsız ve abartı bir sevgi gösterisi olarak görsem de..
Şimdi farkettim dklar oldu sadece.
Onların yanına kız kardeşinin fotosunu da iliştirivermiş.
Üniversite mezuniyet fotosu.
Koca kız ve evet tahmin edileceği üzere kendisine gıcığım, eşim de gayet bilir sevmediğimi.
Ayyy git cüzdanında sakla bari yaa!
Benim evimin köşesinde olmak zorunda mı?
Allah aşkına şimdi ben alıp telefonu bir güzel saysam kavga çıkarsam suçlu olurum dimi?
Zor tutuyorum kendimi.
Sizin de eşlerinizde aşırı bir yeğen sevgisi, kardeş sevgisi var mı?
benim esimde öylehatta bir konu acmistim bu konu hakkinda ama baya bi yanlis anlasilmistim.
esim yegenleri icin ölüp biter. Sevsin sevmesin demiyorum ama o dereceki yani bazen cinsel iliskiden sonra konusurken yegenlerinden bahsediyor, cok sinir oluyorum. Resmen bu yüzden ister istemez yegenlerinden soguyorum.
Allahtan benimki resimlerini falan koymaz biyerlere ama her muhabbetde mutlaka yegenleride gecer.
Beni durmadan büyük yegeniyle kiyaslar, kiz daha 8 yasinda
Kendi çocuğunun resmini de koyar yegenlerini de koyar niye tercih etmek zorunda olsun, ben de resim video yolluyorum hep kardeşime, sevgilisi böyle laflar etse fena diş bilerim
kendi yegenlerini değilde eşinin yegenlerini sevse resim koysa profil resmi yapsa ne kadar mutlu oluruz o.zaman bizim çocuğumuzun resmini koysun, anası babası biz değiliz neden resim paylaşıyor demeyiz
yurt çıkışlı bir erkekle evlenilse negzel olur çöpsüz üzüm
benım durumum senden daha kotu o zman esımle sevgılıydıkk askerdeydı foto yaptırmıs sarılmıs olduğumuz bı resım vardı onu fonlu kağıda bastırmıs sağa ve solada gorumcemın resımlerını koydurtmusposta ıle yolladığında beynımden vurulmusa dondum o gün bu gün o fotoya hıc bakmadımm o neydı oyle yaaa
çok sinir bozucuuuuuuuuuuuuuu
isteyen istediğini sevsin ama ev ortak alan, eşinin sevmediğini bildiği birini hergün burnunun dibinde görmek rahatsız edebilir. görmeden de sevebilir konu sahibinin eşi yeğenlerini ama gözüne gözüne sokmaya gerek yok.
Ben evli değilim ama dayımda bize cok düşkündür özellikle beni cok sever. Yengemde rahatsız oldugunu dile getirmiş Baya üstüne gitmiş ama dayım demişki beni tercih yapmak zorunda Bırakma sen Zararlı çıkarsın. Yani fazla üzerine gitme, hadi görümceni anladımda küçücük çocukla ne Alıp veremediğin var yahu
benim esimde öylehatta bir konu acmistim bu konu hakkinda ama baya bi yanlis anlasilmistim.
esim yegenleri icin ölüp biter. Sevsin sevmesin demiyorum ama o dereceki yani bazen cinsel iliskiden sonra konusurken yegenlerinden bahsediyor, cok sinir oluyorum. Resmen bu yüzden ister istemez yegenlerinden soguyorum.
Allahtan benimki resimlerini falan koymaz biyerlere ama her muhabbetde mutlaka yegenleride gecer.
Beni durmadan büyük yegeniyle kiyaslar, kiz daha 8 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?