Kızlar geçen ay bir şampuan kullandım gayet ünlü bir marka yani rasgele alınmış ne olduğu bilinmez bir şampuan da değil.Bu şampuanı kullandıktan sonra tepemdeki saçlar birbirine yapıştı.Tıpkı bir tutam saçıma zeytinyağı sürüp unutmuşum gibi yağlı ve sert.Buna nasıl çözüm bulabilirim 20 gündür hergün yıkıyorum hala geçmedi iyice masaj yapıyorum yinede geçmiyor nolur yardım edin artık saçlarımı açmaya utanıyorum!!
saçını hergün şampuanlamamalısın saç derini kurutuosun o şampuanıda bir an önce bırakmalısın hacim veren şampuan kullanablrsn marka verilmio ama p... Kullanablrsın ben çok memnunum
saçını hergün şampuanlamamalısın saç derini kurutuosun o şampuanıda bir an önce bırakmalısın hacim veren şampuan kullanablrsn marka verilmio ama p... Kullanablrsın ben çok memnunum
3 hafta önce bıraktım kullanmayı. 1 kere kullandım sadece..normalde yumuşak,hacimli güzel saçlarım var bu şampuan yüzünden tepem yağlandı.saçlarımı pis hissedip her gün yıkıyorum favori şampuanım d... şu ana kadar neredeyse bütün şampuanları denedim.saçıma en uygunu d... ve en berbat edeni e..... bir an önce düzelsin saçlarım bunun için yapabileceğim bakım var mı lütfen bilen söylesin kendimi pis hissediyorum bu saçlar yüzünden.
canım belki inanmıycaksın ama kızlarla şakalaşırken ellerimizdeki kremler birden savaş oyuncağına dönüştü ve tüm saçım baştan aşağı yağ oldu ve 30 kere yıkamama rağmen geçmedi daha sonra bulaşık deterjanının yağ çözücü etkisi geldi aklıma ve onunla yıkadım geçti
dene bence eğer işe yararsa yazarsın
canım belki inanmıycaksın ama kızlarla şakalaşırken ellerimizdeki kremler birden savaş oyuncağına dönüştü ve tüm saçım baştan aşağı yağ oldu ve 30 kere yıkamama rağmen geçmedi daha sonra bulaşık deterjanının yağ çözücü etkisi geldi aklıma ve onunla yıkadım geçti
dene bence eğer işe yararsa yazarsın
Canım aynı problem geçen kuzenimin saçındada oldu son kullandığı şampuan head shoul. arıyorum şuan kendisini bakalım nasıl çözüm bulmuş ketoral die bi şampuan almış canım eczaneden kullanım talimatı arkasında yazıyomuş zaten eczacıyada gösterirsen saçını oda sanırım bu şampuanı verir ama kesinlikle saçların o haldeyken o şampuan şirketi ara ve şikayette bulun... merak ettim seninde aynı şampuanmı ?
Problemim düzeldi sonunda hemde fazla uğraşmadan :) saçımı mahveden şampuan el... ile başlıyor canım fazla marka bilgisi veriliyormu bilmiyorum ondan açıkça yazmıyorum.
Problemim düzeldi sonunda hemde fazla uğraşmadan :) saçımı mahveden şampuan el... ile başlıyor canım fazla marka bilgisi veriliyormu bilmiyorum ondan açıkça yazmıyorum.