tepemden indiremiyorum

şuan da ara ve durumunuzu düzelttikten sonra yola çık:40:

yok şu anda arayamam uyuyo yarın işe gidecek. uykusundan uyandırılmaktan nefret eder.

yarın gideceğim kesin zaten gelme falan demez.

ben yarın bir şey olmamış gibi mi konuşayım yoksa mevzuyu açayım mı kırıldım belki bende kırdım gibisinden

Bence de büyütülecek bir durum yok.
Benim nişanlım da bana 'aa sen kilo mu almışsın' der kırmadan. Doğru da söylüyor kilo aldım mesela:1: Dalga geçmemiş sonuçta size,sadece senin git demene kırılıp çıkmış olabilir.

Bence yanına gitmelisin. Böyle ufak sorunlarla güzel zamanlarınızı boşa harcamayın:16:

yok şu anda arayamam uyuyo yarın işe gidecek. uykusundan uyandırılmaktan nefret eder.

yarın gideceğim kesin zaten gelme falan demez.

ben yarın bir şey olmamış gibi mi konuşayım yoksa mevzuyu açayım mı kırıldım belki bende kırdım gibisinden

kesinlikle hiçbir şey olmamış gibi davranma:19:
ilişkilerde en kötü şeydir açıklama yapmadan barışmak.

kilo aldığını farkettiğini ve o anda kendısı de bu durumu belırtınce sinirlendiğini söyle.
ve kilo almaktan nefret ettiğini de söyle:27:

buna benzer şeyler söyle işte canım:31:

Bence de büyütülecek bir durum yok.
Benim nişanlım da bana 'aa sen kilo mu almışsın' der kırmadan. Doğru da söylüyor kilo aldım mesela:1: Dalga geçmemiş sonuçta size,sadece senin git demene kırılıp çıkmış olabilir.

Bence yanına gitmelisin. Böyle ufak sorunlarla güzel zamanlarınızı boşa harcamayın:16:

evet kırılmış demek ki ben sözlük anlamını bilmiyorum bu cümlenin. beğenmemiş ki gitmiş diye kendi kendime ona küsüyorum. hatta ilk söylediğim de ne demek o dedim ben de beğenmiyorsan git demek dedim.

kesinlikle hiçbir şey olmamış gibi davranma:19:
ilişkilerde en kötü şeydir açıklama yapmadan barışmak.

kilo aldığını farkettiğini ve o anda kendısı de bu durumu belırtınce sinirlendiğini söyle.
ve kilo almaktan nefret ettiğini de söyle:27:

buna benzer şeyler söyle işte canım:31:

tamam canım teşekkürler :)

ya mesela onu da tamamen istem dışı yapıyorum.
o gün benmle ilgilenmemişse tutuyorum içimde sonra patlıyorum. o da ilgileneceği varsa da ilgilenmiyo artık.
5 dk sabredemedn dedi geçen hafta da bu yüzden tartıştık mesela. bu benm ciddi bir sorunum.ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.kavga edince ben başımı yastığa koyup uyuyamıyorum.

Ya bu kadar aynı olurr :) daha bugun bende buyuk kavga çıkardım sanırım biraz da abarrttım .:)

Canım bazen bu konularda çok hassas oluyoruz senın yerınde olsam bende aynısını derdim ama sen yarın ara bınerken ama soguk konus ben bındım su saatte ınerım falan de

Ya bu kadar aynı olurr :) daha bugun bende buyuk kavga çıkardım sanırım biraz da abarrttım .:)

Canım bazen bu konularda çok hassas oluyoruz senın yerınde olsam bende aynısını derdim ama sen yarın ara bınerken ama soguk konus ben bındım su saatte ınerım falan de

mecbur arıcam aramazsam kıyamet kopacak uğraş dur sonra.

sınavlarımda yaklaşıyorken moralimi bozmayım en iyisi kendim için =)

ben bu sefer büyük kavga yapmadım söz vermiştim tartışmayacağıma =)

sadece git dedim gitti :ssz:

Mesaj at. "Ben geldim kilolarımlaaa" de. :D
Bu konu açılınca da evet kilo aldım ama seviyorum bu halimi de.
Erkekler kendine güvenen kadınlara laf söyleyemezler.
Sen kendin sorun yaparsan onun gözüne daha çok batar.
Kilo almışın desede "amaan boşver can boğazdan gelir veririm bi ara spor yapıp" de.

Gerçi şimdiye çıkmışındır yola. Neyse :31:

Mesaj at. "Ben geldim kilolarımlaaa" de. :D
Bu konu açılınca da evet kilo aldım ama seviyorum bu halimi de.
Erkekler kendine güvenen kadınlara laf söyleyemezler.
Sen kendin sorun yaparsan onun gözüne daha çok batar.
Kilo almışın desede "amaan boşver can boğazdan gelir veririm bi ara spor yapıp" de.

Gerçi şimdiye çıkmışındır yola. Neyse :31:

aslında kiloya takmadım beğenmiyorsan git sözüne takmıştım... =)

konu çözüme ulaştığı için kapatılmasını istedim arkadaşlar ama son durumu sizlerle paylaşayım...

otobüse binince aradım.
telefonu efendim aşkım olarak açtı. ben geliyorum dedim
evden çıkarken neden haber vermedin dedi. müsait değildim dedim
kapadık sonra geldim aldı beni konuştuk.

beğenmiyorsan git sözcüğünü sizinde dediğiniz gibi sert algılamış. konuştuktan sonrada tatlıya bağladık...

teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara.

Back
X