Tepeme çıkan kocamı derhal ordan almak istiyorum

amor amorr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
1.012
568
123
Arkadaşlar ciddi ciddi sizden yardım bekliyorum eşim normalde uyumlu biri ama sanki ben çok sevip değer verdikçe tepeme çıktı once kaçan bendim şimdi kovalayan ben oldum eskisi gibi onemsenmedigimi düşünüyorum ve cidden evliliğimden soğudum neler yapabilirim ona verdiğim gaz onu çok iyi hissettirmis ben de yavaş yavaş ezik bir tipe dönüşüyorum onun gelmediği yerlere dahi gitmiyorum halbuki adam karışmıyor dahi ama sanki ondan başka merkezimizde yokmuş gibi. Hadi kızlar parlak fikirlerinizi istiyorum.

Kendiniz diyorsunuz zaten o gelmeden bir yere gitmiyorum diye. İşte gidin gezin, arkadaşlarınızla takılın. Erkekler böyle maalesef o yüzden onları fazla sallamayacaksın, pohpohlamayacaksın.

Kendiniz diyorsunuz zaten o gelmeden bir yere gitmiyorum diye. İşte gidin gezin, arkadaşlarınızla takılın. Erkekler böyle maalesef o yüzden onları fazla sallamayacaksın, pohpohlamayacaksın.
Öyle yapcam zaten cnm ilk yılda iyi gaz vermişim tatilde iyice fark ettim bazen kin doluyor içim ona karşı uyuzum yani

Eşini hayatının merkezine oturtma. Yada birden çok merkezin olsun en azından. Bu özetten tam anlaşılmıyor belkide eşin normal davranıyordur senin beklentin fazladır. Sıkıntıdan ona sarmış olabilirsin. Birde evlilik zamanla bir doyuma ulaşıyor ve o inanılmaz heyecanlar kalmıyor doğal olarak. Çok lezzetli bir yemeği ilk defa yediğin heyecanla 20. Deki heyecan bir olmazya onun gibi. Yemeği istediğin kadar sev bir süre sonra alışırsın o herzamanki kadar güzel olsada artık ilk zamanlardaki o muhteşem tadı alamazsın.

Tabi ki kendinizi çekmeniz ve davranışlarınıza son vermeniz lazım. İradeli olun biraz. Naz yapın arada. kadın olan sizsiniz unutmayın.

Valla 10 senedir bende eşime senin gibi davranıyorum ama hiç tepeme çıkmadı tam tersi o daha çok beni umursar biraz karakter meselesi olarak görüyorum ben bu olayı :KK51: belki hep böyle biriydi sen yeni farketmedin

Mesela tartışınız asla yemek yemem oysa rahat rahat yer ben yokmuşum gibi ağlarım baş ağrılarında uyanırım sabah o da şarkı söyler ise giderken beni de bırakır tek kelam etmez ben yokmuşum gibi yanında çok sinir oluyorum artık bu kısır donguye

Valla 10 senedir bende eşime senin gibi davranıyorum ama hiç tepeme çıkmadı tam tersi o daha çok beni umursar biraz karakter meselesi olarak görüyorum ben bu olayı :KK51: belki hep böyle biriydi sen yeni farketmedin
Çok haklısın cnm çok üzülüyorum aslında..m

Mesela tartışınız asla yemek yemem oysa rahat rahat yer ben yokmuşum gibi ağlarım baş ağrılarında uyanırım sabah o da şarkı söyler ise giderken beni de bırakır tek kelam etmez ben yokmuşum gibi yanında çok sinir oluyorum artık bu kısır donguye
Adam saygısız belli.
Siz de o yokmuş gibi davranın.
Ya bir erkek için kendini helak etmeye değer mi?

Back
X