Tepeme çıkan kocamı derhal ordan almak istiyorum

Senin verdiğin gazla şişmiş ya hani batır iğneyi fısss diye insin havası kısacası bu adama önceden nasıl davranıyorsan öyle davranacaksın canım benim tekrar

İlk nisanlandigimizda adam kendine ben çirkinim sen daha güzelsin derdi şimdi verdiğim gazla üzerine türkiye'den adam tanımaz verdiğim gaz ah ahhh

ben de sevgılımı hayatımın merkezıne koymustum. Adam nerdeyse su yemege dese yemıcektım o derece yanı. Noldu bastı gıttı. Kendınıze gelın ve kendı degerenızı once kendınıze sız verın. Eskı halınıze donun. emınım daha bagımsız hale gedlıgınızı gorunce o da bir silkelenecektir. degmıyor cunku

Mesela tartışınız asla yemek yemem oysa rahat rahat yer ben yokmuşum gibi ağlarım baş ağrılarında uyanırım sabah o da şarkı söyler ise giderken beni de bırakır tek kelam etmez ben yokmuşum gibi yanında çok sinir oluyorum artık bu kısır donguye
Bu yazdıklarının tam tersini yapmayı dene birde

ben de sevgılımı hayatımın merkezıne koymustum. Adam nerdeyse su yemege dese yemıcektım o derece yanı. Noldu bastı gıttı. Kendınıze gelın ve kendı degerenızı once kendınıze sız verın. Eskı halınıze donun. emınım daha bagımsız hale gedlıgınızı gorunce o da bir silkelenecektir. degmıyor cunku
Ay bak cnm bizde de aynı beyimiz patatesli yemek sevmez ama ben severim hatta sulusunu o yemiyor diye nsl özlüyorum kalkıp kendime yapmıyorum salaklık mi kendini unutmuşluk mu ne bu

Haklısın cnm bugün yemeğe gidelim evde yemek istemiyorum dedim başladım cnm iradeli ve inatçıyım inş hallediciim
ınsallah başka turlu kendını yıpratmaya devam edeceksın cunku. gerek yok. adamlar anlamıyor boyle seylerden. giden bizim akıl saglıgımızdan gidiyor.

ınsallah başka turlu kendını yıpratmaya devam edeceksın cunku. gerek yok. adamlar anlamıyor boyle seylerden. giden bizim akıl saglıgımızdan gidiyor.
Hem de nsl tatilde ailesine gittik bir ay kalmak zorunda kaldık hayatım fil şeridi gibi geçti gözümün önünden kim için ne için üzüyorum dedim kendimi bir de biz çok çıvigiz evde sarılma öpme vs tv izlerken dahi aynı kanepe artık bunu da istemiyorum soğumuş gibiyim

daha buyuk sorunlar var gıbı sankı. sogumussun, o da senden sogudumu? senden uzak mı duruyor? sen sadece hayatımın merkezınde ve nasıl duzelıcem dıyorsun ama ıkılı ılışkınız de sıkıntılı gibi. bence oturup konusmanız sart olmuş, işler daha kötüye gitmeden.

O yine cıvık gel yanımda oturan uzan vs tv izlerken ama ben artık araya bir seviye çekmek istiyorum çünkü ne kdr samimiyet o kdr üzülme o kdr kirginlik

Ayni sey bendede var. Evliligi cok farkli bisey sandigimdan oldu galiba ama sunu anladimki erkekler bu ilgiden cok sıkılıyor surekli ic ice olmak herşeyi birlikte yapmak hoslarina gitmiyor o yuzden bende artik kendim karar aldim yapmak istediklerimi kendim yapiyorum kitap okuyorum film izliyorum onlar normaller biz biraz abartiyiruz galiba farkinda olmadan

Belki de canımı acıtan onun değil benim onu çok önemsemem her şey onun için normal çünkü onu ben gözümde büyütüp onemsemisim şimdi de pişmanlıklarım oluşmuş çok yüz verdim cok

Aha da ben:silah:

Konunu ilgiyle takip ediyorum. Kendimce bulduğum çözüm onunla pek ilgilenmemek ama henüz başarılı olmuş değilim. Kıskançlığıma çözüm bulamadım henüz.

Benden önce bulursan mutlaka paylaş.:21:

Aha da ben:silah:

Konunu ilgiyle takip ediyorum. Kendimce bulduğum çözüm onunla pek ilgilenmemek ama henüz başarılı olmuş değilim. Kıskançlığıma çözüm bulamadım henüz.

Benden önce bulursan mutlaka paylaş.:21:
Ay bir de kıskançlığım da cabası inan bana tam benden bahsetmişsin inş cnm

Back
X