tepetaklak gelen bir hayata sahit oluyorum

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Yazdiklarimin hepsini sildim.
Nisanlimin ailesinde bir olay oldu ve bizim aileden sadece ben biliyorum. cok zorlaniyorum cok aşırı üzüldüm.

Olayi istesemde anlatamam.
Sadece cok cok cok kötü hissediyorum.
Allah insani sasirtmasin.
Aydınlığa cikalim inşallah..

Yazdiklarimin hepsini sildim.
Nisanlimin ailesinde bir olay oldu ve bizim aileden sadece ben biliyorum. cok zorlaniyorum cok aşırı üzüldüm.

Olayi istesemde anlatamam.
Sadece cok cok cok kötü hissediyorum.
Allah insani sasirtmasin.
Aydınlığa cikalim inşallah..
siyasi mi?

Anlarmiycaksan niye konu açıyorsun?
Herkesin hatta senin de sinir olduğun bişey dir bu muhtemelen.
Bişey söyleyip devamını getirmemek.

O öyle kesinlikle.. dedigim gibi tepetaklak olan bir hayati izliyorum su an istemeden üzülerek elimden bir sey gelmeyerek

Ya ne olmus olabilir bu kadar kötü? Lutfen ozelden yaz bari. Sanirim darbe girisimine katilanlardan biri var nisanlinin ailesinde. Ben boyle anladim..

İçinin acıdı nasıl geçer bilmek için olayı bilmek lazım

Örneğin eşimin kuzeni kardeşi vs darbeci ise ben umursamam nişanlım öyle ise durur düşünürüm ben bunu yeni mi öğrendim yoksa şimdiye kadar görmezden mi geldim diye

Ortada biri var. Siyasi nedenden dolayı haksızlığa uğramış. Konu sahibi o kişiyle karşıt görüşte ama şimdi o kişiye çok üzülüyor. Ben böyle anladım

İçinin acıdı nasıl geçer bilmek için olayı bilmek lazım

Örneğin eşimin kuzeni kardeşi vs darbeci ise ben umursamam nişanlım öyle ise durur düşünürüm ben bunu yeni mi öğrendim yoksa şimdiye kadar görmezden mi geldim diye

Yok cok şükür nişanlımla bu konuda ayni fikre sahibiz.
Bir yere bagli olmadan haklinin yaninda olabilecegimizi dusunenlerden..
gecmez muhtemelen yasayacagiz hep birlikte surecin gecerken bizlere neler bıraktığıni.. ortada kalan bir bebek var bu beni üzen en cok..

Back
X