Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel söylemişsiniz de keşke dinlese beni, iki tane de çocuğumuz var bu aradao zaman sakince karsiniza alin. deyin ki:
- canim anne ve babana destek olma istegini saygiyla karsiliyorum. ancak bizim de yasliligimiz olacak, evlatlarimiz olacak(yahut var)... ben maddiyati degil ama yarinlari dusunmekle mukellefim.
olum hak, miras helal. bugun kredi cekip aldigimiz ev anne babana helal olsun ama olmaz ya sana bir sey oldu. ben oderken bu borcu, odemeye cabalayacagim. cocuklarimiza kalmayacak bir evi... yahut ailene bir sey oldu, sen kardeslerine de kalacak olan bir evin borcunu odeyeceksin.
yanlis anlama dediklerimi. sadece bizi korumak, dusunemedigin seyleri gostermek amacim. bir avukatla gorus. bunun bir oluru vardir, ogren oyle gir bu ise...
Çok güzel söylemişsiniz de keşke dinlese beni, iki tane de çocuğumuz var bu arada
ev alsin ama kendi ustune olsunDurumu iyi sayılır ama biz kirada oturuyoruz ailesi de rahat geçinen insanlar, bilmiyorum ya çok sıkıldım her şeyden
Tabi ki sordum neden alıyorsun diye bi de eşimle beraber üç kardeşler bari üçünüz de birleşin alın diyorum ama eşim hiç dinlemiyor zaten kirayı veriyorum onun yerine ev alıyım daha iyi diyo
Yok çalışmıyorum ben. Ama yinede zoruma gidiyor ne yalan söyleyeyim, herkes alsın falan diyo ama kendileri böyl bir şey i kabul edebilirmi acabaSiz çalışıyor musunuz ? Çalışıyorsanız maaş kartınızı ortadan kaldırın başkasının evinin parasını ödeyemem deyin. Maaşınızı kendi ihtiyaçlarınız icin karşılayın ondan da ortak harcamalar icin belli miktar koymasını isteyin gerisiyle de alabiliyorsa alsın. Genelde kadının maaşına güvenip öyle işlere kalkışıyor böyleleri fırsat verdirmeyin. Eğer maaşınız varsa ben de anneme araba alacağım kredi basvurusunda bulunacağım deyin kısasa kısas.
yanliz ev esinin ustunde olsunBilmiyorum ya ben de bi tepki göstermedim o yüzden sizlerin de fikrini merak ettim doğrusu
Mirastane olacak eşiniz onu düşündü mu acabaToki ye başvuracaklar, eşim başvuramaz çünkü ona çıkmaz
Aynen öyle ama beni dinleyen kim sadece haber verdi birilerinden duyacaktım nasıl olsa. Eşim bugün e kadar hiç bir konuda beni dinlemedi bundan sonra da dinlemezMaddi durumu istediği kadar iyi olsun .sizinle hayatıni birleştirmiş hayatinda alacağı kararlara dahil etmeli aile birliği demek .birlikte karar vermek demektir .Nasıl ki evdeki ekonomi sıkintılî olunca kadın yokdan var ediyor .Bu günleri aşacağız diye düsünuyor .Ekonomik durum iyi oluncada eşinden destek alıp ortak karar vermesi gerekir.Erkek ev alırken kadında ailesine birseyler almak isterse .O evde parada birikmez çocuklarda okuyamaz,yatırımda yapılmaz .