• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tepki bile veremiyorum artık

eger sizin eviniz varsa durumunuz fazlasiyla musait ise babasi evsiz ve kirada zorlaniyiorsa alabilir ama sizi magdur edipte boyle.bisi yapiyosa ciddi bi problem evlilik.icin

ama kendiniz diyorsunuz evlerinin kirasini esim oduyor kira odemek yerinede ev alayim diyor ee tokiden alacak esimin ustune cikmaz kp derim adina basvurulacak diye yani esinizin kirayi odemeyi sorun etmediyseniz bunu niye sorun ediyorsunuz ki onlara alacagi evi esimin ustune yapiyim diyemiyor tabi ki sizede kirilmayin diye gonlunuzu almak icin kendi evimizi senin ustune yapayacagz diyor.adam nerde hata yapiyor ben anlamadim

o zaman sakince karsiniza alin. deyin ki:

- canim anne ve babana destek olma istegini saygiyla karsiliyorum. ancak bizim de yasliligimiz olacak, evlatlarimiz olacak(yahut var)... ben maddiyati degil ama yarinlari dusunmekle mukellefim.

olum hak, miras helal. bugun kredi cekip aldigimiz ev anne babana helal olsun ama olmaz ya sana bir sey oldu. ben oderken bu borcu, odemeye cabalayacagim. cocuklarimiza kalmayacak bir evi... yahut ailene bir sey oldu, sen kardeslerine de kalacak olan bir evin borcunu odeyeceksin.

yanlis anlama dediklerimi. sadece bizi korumak, dusunemedigin seyleri gostermek amacim. bir avukatla gorus. bunun bir oluru vardir, ogren oyle gir bu ise...
Çok güzel söylemişsiniz de keşke dinlese beni, iki tane de çocuğumuz var bu arada

Çok güzel söylemişsiniz de keşke dinlese beni, iki tane de çocuğumuz var bu arada

dinlemiyorsa bunu bir mesaj olarak yazin. bazen konusurken istedigimiz dogrultuda gitmez kelimeler. en kotu ihtimalle yanit vermese bile size mesajla, yazdiginiz seyi okumus olur.

Ailesinin durumu iyi diyorsunuz rahatlar demişsiniz o halde kiralarını neden siz ödüyorsunuz ki ? Bunu kabul ettiyseniz eve de ses etmeyin adam haklı ne fark eder bir ömür kiralarını ödeyeceğini on sene sonra kurtulurum bari evleri olsun diyor olabilir.
Ayriyeten ev illaki alınacaksa gider noter de vasiyetname yaptırırdım sizin parasını verdiğiniz şey ilerde niye beş kuruş vermeyen kardeşlere kalacak yaşadıkları sürece otursunlar sonra sizin çocuklarınıza kalır. Kendimi fena hissettim ama mantıklı bence

Siz çalışıyor musunuz ? Çalışıyorsanız maaş kartınızı ortadan kaldırın başkasının evinin parasını ödeyemem deyin. Maaşınızı kendi ihtiyaçlarınız icin karşılayın ondan da ortak harcamalar icin belli miktar koymasını isteyin gerisiyle de alabiliyorsa alsın. Genelde kadının maaşına güvenip öyle işlere kalkışıyor böyleleri fırsat verdirmeyin. Eğer maaşınız varsa ben de anneme araba alacağım kredi basvurusunda bulunacağım deyin kısasa kısas.

Muhtemelen esinizin maddi durumu diger kardeslerden daha iyi.. Siz calisiyor musunuz.. Calisiyorsaniz sıkınti yani hani sizin emek verip kazandiginiz para da isin icine girer bence, ama yok calusmiyorsaniz esinizin parasi sonucta, yemenizi icmenizi gezmenizi kasmiyorsa aliversin o zaman...
Hem size de alacakmis.. Bari kv.lere makul fiyata mutevazi bir ev alsin da, sizin eviniz de zaten sizin begeneceginiz tarzda bi ev olur.. birazcik iciniz yumusar belki..

Durumu iyi sayılır ama biz kirada oturuyoruz ailesi de rahat geçinen insanlar, bilmiyorum ya çok sıkıldım her şeyden

Tabi ki sordum neden alıyorsun diye bi de eşimle beraber üç kardeşler bari üçünüz de birleşin alın diyorum ama eşim hiç dinlemiyor zaten kirayı veriyorum onun yerine ev alıyım daha iyi diyo
ev alsin ama kendi ustune olsun

Siz çalışıyor musunuz ? Çalışıyorsanız maaş kartınızı ortadan kaldırın başkasının evinin parasını ödeyemem deyin. Maaşınızı kendi ihtiyaçlarınız icin karşılayın ondan da ortak harcamalar icin belli miktar koymasını isteyin gerisiyle de alabiliyorsa alsın. Genelde kadının maaşına güvenip öyle işlere kalkışıyor böyleleri fırsat verdirmeyin. Eğer maaşınız varsa ben de anneme araba alacağım kredi basvurusunda bulunacağım deyin kısasa kısas.
Yok çalışmıyorum ben. Ama yinede zoruma gidiyor ne yalan söyleyeyim, herkes alsın falan diyo ama kendileri böyl bir şey i kabul edebilirmi acaba

Maddi durumu istediği kadar iyi olsun .sizinle hayatıni birleştirmiş hayatinda alacağı kararlara dahil etmeli aile birliği demek .birlikte karar vermek demektir .Nasıl ki evdeki ekonomi sıkintılî olunca kadın yokdan var ediyor .Bu günleri aşacağız diye düsünuyor .Ekonomik durum iyi oluncada eşinden destek alıp ortak karar vermesi gerekir.Erkek ev alırken kadında ailesine birseyler almak isterse .O evde parada birikmez çocuklarda okuyamaz,yatırımda yapılmaz .

sizin üzerinize yapsın evi.

yoksa mirasta diğer kardeşlere pay düşer.

onun dışında saçma geldi bana ortam kötü piyasa kötü cart diye nereye ev alıyor bi iki ay masraf yapın herşey zamlanmış napıcaz çocuklara nası bakıcaz muhabbeti yapın az korksun

Maddi durumu istediği kadar iyi olsun .sizinle hayatıni birleştirmiş hayatinda alacağı kararlara dahil etmeli aile birliği demek .birlikte karar vermek demektir .Nasıl ki evdeki ekonomi sıkintılî olunca kadın yokdan var ediyor .Bu günleri aşacağız diye düsünuyor .Ekonomik durum iyi oluncada eşinden destek alıp ortak karar vermesi gerekir.Erkek ev alırken kadında ailesine birseyler almak isterse .O evde parada birikmez çocuklarda okuyamaz,yatırımda yapılmaz .
Aynen öyle ama beni dinleyen kim sadece haber verdi birilerinden duyacaktım nasıl olsa. Eşim bugün e kadar hiç bir konuda beni dinlemedi bundan sonra da dinlemez

ev kimin üstüne oalcak

eğer eşin kendi üstüne alacaksa sıkınıt yapma nasılsa kira ödüyormuş

heeee evi babasının üstüne yapacaksa , papaganda görmediği tırnakları ona göstermen gerekiyor

buna asla müsade etme ,

Maddiyatınız el veriyorsa bence huzurunuzu bozmayın...ama öncelikle size alsın sonra babasına...
tepki vermediğiniz iyi olmuş...sonuçta evi almayı kafasına koyduysa tartışmanında anlamı yok bana göre...

aynı şartları size de sağlayabiliyorsa hiç sakıncası yok bence. Maddi durumum el verse kendimle birlikte annemi de saraylar da yaşatmak isterim.

Back
X