ya çalışmak diyorsunuz da Allah aşkına, evet maddi özgürlüğün olması çok güzel bir şey ben iyi bir maaşım ve iyi bir işim olmasına rağmen yıprandığımı hissediyorum çocugum olsa vakit ayıramayacağımdan korkuyorum, evimde yemek yapamıyorum vs. ee bu kadın kocası ailesine ev alırken gidip niye kasiyerlik yapsın Allah aşkına, bu özgürlük ayağına biz kadınların uydurduğu koca bir yalan, çalışmak özgürlük falan değil, kasiyerlik dediğiniz şey 10 saat markette manyak gibi çalışmak, onun bununla uğraşmak demek, maddi imkanı el veriyorsa niye yapsın böyle zorlanacağı bir mesleği, eğer çalışırsa aile ekonomisine biraz daha katkısı olur ve eşi de babasının üstüne alacağı evi daha rahat öder böylece. bide kadıncağız yine eve gelip yemeği, temizliği yapacak.
bende kadının çalışmasını destekliyorum ama bu durumda değil. her yük bizim omzumuzda, kimseye muhtaç olmayacağız, özgür olacağız, paramızın hesabını vermeyeceğiz diye diye modern köleler yarattık kendimizden. o yüzden konu sahibinin gidipte asgari ücretli bir işte çalışmasını desteklemiyorum, evinde rahatsa evinde otursun, eşi zaten geleceği düşünmüyor, niye konu sahibi düşünüp birde öyle yıpransın ki?