Bak o da olabilir hiç düşünmemiştim canım.
Ama Salih akşam maçta yoktu.:26:
Mutasıp bir aile demiş konu sahibesi.
Veysel gibi geliyor.
Ailesi öyle gibi çünkü.
Bak o da olabilir hiç düşünmemiştim canım.
Ama Salih akşam maçta yoktu.:26:
Mutasıp bir aile demiş konu sahibesi.
Veysel gibi geliyor.
Ailesi öyle gibi çünkü.
Bir derdim var bölümüne açılabilecek en enteresan konu bence...
tepki çekip çekmeyeceğini merak ediyordun, kim olduğunu söylemeyerek herkesi merakta bıraktın...
gördün mü bak kimse tepki göstermedi...
Daha bir hafta önce yakın bir arkadaşım da aynı bu durumdaydı .
Hatta ben bile inanmıştım gerçekten o futbolcunun olduguna çünkü hesap sahibi hergün fotolar gönderiyordu hiçbiryerde olmayan . Videolar gönderiyodu inanmamak çin hiç bir sebeb bırakmamştı yani .
Bu arada bu bahsettiğim şahış ibrahim toramanın kişiliğine bürünmüştü. Kimlik fotosunu bile göndermişti . Bunları ben gördükten sonra arkadaşıma yazanın gerçekten kendisi olduguna inandım. Oda aynı şekilde instagram dan bulmuştu arkadaşımı. telefondan görüşmeler başlamıştı aynı şekilde inandırıcılığı devam ediyordu.
Bütün heryere numarasını sorgulattırdık heryerde gizliydi. Sonra aklımıza bi oyun geldi. Arkadaşım bugün benim sarjım bitti twitter hesabından konuşalım dedi.
olabilir. bu yüzden dikkatli olunmalı diyoruz ya. bu işe kalkışan biri kesinlikle inandırıcı olmak için elinden geleni yapar
olmaz demiyorum ama kala kala instagrama mı kalmış çevresi o kadar geniş olan adam...
ha bu arada beyefendi gece eglenmeyi sevmiyormuş biraz benide denedi gece hayatını sevmedigimi gece hayatını sevenleride ve çıkanları hiç sevmedigimi belirttim ortamın ne kadar bozuk oldugunu herkesin piyasa edinme gibi bi merakı oldugunu dile getiren bi konuşmasıda olmuştu çok tatlı degilmi ama yaaaa
koray günter diyecektim ama onun da sevgilisi var geriye bi veysel kalıyor diye tahmin ediyorum bak master yaptım galayasaraylı futbolcular üzerine her türlü yardımı gösteririm diyomuşum