tepki gelicek ama futbolcu..

konuyu kapattırıyorum kızlarrr merak eden arkadaşlar olursa daha sonra olumlu olumsuz mutlaka konu açarım

Bak o da olabilir hiç düşünmemiştim canım.
Ama Salih akşam maçta yoktu.:26:
Mutasıp bir aile demiş konu sahibesi.
Veysel gibi geliyor.
Ailesi öyle gibi çünkü.

var mıydı yok muydu bilmiyorum ki melonun saçma hareketinden sonra kızdım üstüne bide mutlu sabah sınavın var kızım dedim kendi kendime izleyemedim

ee tamam o zaman veysel olsun o da olur

Bir derdim var bölümüne açılabilecek en enteresan konu bence...
tepki çekip çekmeyeceğini merak ediyordun, kim olduğunu söylemeyerek herkesi merakta bıraktın...
gördün mü bak kimse tepki göstermedi...

Bende tam veysel diyecektim efendi bir çocuğa benziyo ön yargılı olma bence :)

Son düzenleme:

olabilir. bu yüzden dikkatli olunmalı diyoruz ya. bu işe kalkışan biri kesinlikle inandırıcı olmak için elinden geleni yapar
olmaz demiyorum ama kala kala instagrama mı kalmış çevresi o kadar geniş olan adam...

koray günter diyecektim ama onun da sevgilisi var geriye bi veysel kalıyor diye tahmin ediyorum bak master yaptım galayasaraylı futbolcular üzerine her türlü yardımı gösteririm diyomuşum

konuyu kapattırıyorum kızlarrr merak eden arkadaşlar olursa daha sonra olumlu olumsuz mutlaka konu açarım

herkesi merakta bırakıp konuyu kapatmak niyeeeee baş harfini söyle bence biz gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…