instagramdan fotograflarımı görmüş ve iki aydır yazıyor 2 aydır konuşmadıgımız gün olmadı bile üstelik çok saygılı hiç saygısız tek kelime bile kullanmadı mutlaka gün içinde nasıl oldugumu günaydınımı iyi gecelerimi eksik etmiyor dün maçı izlediigimde onu gördügümde heycanlandım baya baya heycanladım hemdenormalde etrafımda biri anlatsa bunu tepki veririm şimdi diceksiniz onlar kaç kişiye yürüyordur diye ama napıyım istek dışı heycanlanmaya başladım ve görüşmeye karar verdim ama korkuyorumm çok dogrumu diye
Ünlü bi futbolcu mu bu galatasaray veya fenerbahçeden mi
hahsahaha yok canımm tabikide degilim
şu gecen rüyasında futbolcu burak'ı gören sen değilsin dimi
hangi futbolcu o
Hovarda olanlar da var,son derece iyi aile sahibi olanlar da var.Sen nasıl olduğunu anlarsın zaten,görüş derim
Bende neden tepki gelecek onu çözemedim.
Bana normal geldi.
Valla hepsi demeyeyim ama futbolcular genelde kizlari bir lokmada yer.seni kullanir kullanir sonra da firlatir.
Oyle evlenmek hayalleri mi kuruyorsun bilmem ama nette bir bak.hepsinin esleri dunya guzeli kizlar.onlar once guzellige bakar maalesef.sen o kadar guzel misin.iyi dusun.
Bir de dun aksam dedigine gore ya gs li ya fb li.o zaman 3 kez daha dusun
mesela bi arkadaşımız o kadar manken varken peşlerinde koşan varken inandırıcı gelmedin diye bi yorumda bulunmuş bundan bahsediyorum işte :)))
ya o adam olduğu ne malum yani onun adına adres alıp milleti kandırıyo da olabilir. kameradan falan gördün mü?
mesela bi arkadaşımız o kadar manken varken peşlerinde koşan varken inandırıcı gelmedin diye bi yorumda bulunmuş bundan bahsediyorum işte :)))
Peşlerinde para için koşuyorlar. Türklerde manken= güzel algısı var,çok yanlış.Futbolculara önyargım vardı eskiden,artık yok.mesela bi arkadaşımız o kadar manken varken peşlerinde koşan varken inandırıcı gelmedin diye bi yorumda bulunmuş bundan bahsediyorum işte :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?