tepki gelicek ama futbolcu..

canm özelden yazayım msj at

ilk 11 de sureklı oynuyor mu onu de bariiii:)

Saka yapiosun:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gorush. Anlasin olabilir bence. Gercekten o ise sana tacevuz etmes sonucta

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha bir hafta önce yakın bir arkadaşım da aynı bu durumdaydı .

Hatta ben bile inanmıştım gerçekten o futbolcunun olduguna çünkü hesap sahibi hergün fotolar gönderiyordu hiçbiryerde olmayan . Videolar gönderiyodu inanmamak çin hiç bir sebeb bırakmamştı yani .

Bu arada bu bahsettiğim şahış ibrahim toramanın kişiliğine bürünmüştü. Kimlik fotosunu bile göndermişti . Bunları ben gördükten sonra arkadaşıma yazanın gerçekten kendisi olduguna inandım. Oda aynı şekilde instagram dan bulmuştu arkadaşımı. telefondan görüşmeler başlamıştı aynı şekilde inandırıcılığı devam ediyordu.

Bütün heryere numarasını sorgulattırdık heryerde gizliydi. Sonra aklımıza bi oyun geldi. Arkadaşım bugün benim sarjım bitti twitter hesabından konuşalım dedi.

çOCUK OGÜN BUGÜNDÜR KAYIP

oyunasonradan gırenlerden degılse Veysel degıldır..

hakan balta evlı mı?

selcuk ınan mı yoksa?

olmadı yekta?

bence bir cafede buluşun.internetten çekici gelse bile yüzyüze çok fark ediyor.yani netten beğendiğin halde yan yana gelince beğenmeye biliyorsun.en kötü arkadaş kalırsınız.kasmana gerek yok bence.hayırlısı olur inşallah.

fb lı Mehmet topal evlı mı?

yakışıklı olmasada en adam gıbı adam o..

oda degılse ustekı gslılerden bırı..

başka kımse kalmadı:)

edıt:hakan ve yekta evlıymıs..gerıye selcuk,Veysel,burak kaldı..sankı ben sevgılı olcam..merakten öldum

Son düzenleme:
Ay bende konudan çok kim olduğunu merak ettim söyleseydin keşke ismini hiç birimiz seni tanımıyoruz ne de olsa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

fb lı Mehmet topal evlı mı?

yakışıklı olmasada en adam gıbı adam o..

oda degılse ustekı gslılerden bırı..

başka kımse kalmadı:)

hahahah meraklı arkadaşım bnm gerçekten söylemek isterdim ama olmaz üzgünümmmmm vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…