tepki gelicek ama futbolcu..

Bence temkinli davranarak görüşmende bir tuhaflık yok.
Evet futbolcu deyince insanlar durup düşünüyor. Ama bu önyargıyı yaratan futbolcuların kendisi zaten bir anda oluşmadı sonuçta. Evli olup barda gezen de var, evinde karısıyla çocuğuyla oturan da.
Önce telefon numarasını falan al sesini duy ve kalabalık bir yerde buluş. Hayırlıdır inşallah..

teşekkür ederm haklısınn söylediklerini düşünüyorum bnde kalabalık bi yerde görüşmeyi tercih edicm aksini isterse bb derim öle bişey olamaz yani

teşekkür ederm haklısınn söylediklerini düşünüyorum bnde kalabalık bi yerde görüşmeyi tercih edicm aksini isterse bb derim öle bişey olamaz yani

Medyatik olurmuşsun, bu sana dizilerin kapısını açarmış.
Şaka bir yana da ünlü ya da ünsüz bence önce insan olarak değerlendirmek lazım.
Futbolcu olup da çok güzel evliliği olan insanlar var.
Haa evlilik olacak diye bir şey de yok. Belki iyi bir arkadaşın olacak. Bilemezsin tanımadan. Ama önce sanal da olsa biraz tanımaya çalış.
Ben şahsım adına çok fazla gece hayatına düşkün erkekleri sevmiyorum.

bende sevmiyorum bi ara görüştügüm bi futbolcu olmuştu popüler biri degildi ama ilişkide cinsellige önem verdigini belirrttigi an görüşmeyi bitirmiştim bu kadar erken bahseetigi için..balık burcuydu saygısız bana ulaşamayınca arkadaşıma golese araba alıcam özür hediyesi olarak v.s diye seviyesizce konuşmarı olmuştu ondan sonra asla futbolcu olamaz dedim ama umarım bunda bu tarz bi sorun yaşamam hayırlısı

Kısmetin açık demek futbolculardan.:87:
Sen mantıklı birisin bence görüşebilirsin.
Bir de erkekler ünlü/ paralı olunca cinsellik konusunda diğerlerinden daha yetkili görüyorlar kendini sanırım.
Hiç ünlü biriyle tecrübem olmadı ama dışarıdan en azından öyle görülüyor.

Gercekten o olduguna emin misin? Kameradan onun o olduguna emin olmasan gitme derim.

Kısmetin nereden geleceği belli olmaz bence konuşmaları belli bir seviyedeyse uygun bir ortamda karşılıklı görüşebilirsiniz zaman gösterir herşeyiFenerbahçemden mi yoksa bu arkadaş Fenerden zarar gelmez işin şakası bir yana karekter önemli olan sıradan bir yaşantısı olandan da kötülük zarar gelir önemli olan içi

aslında bi hata yaptım ilk başta burdanmı konuşmaya devam edicez dediginde bn memnunum sıkıntı yok dedim sen memnunsan ben memnunum dedi cool davrancam diye ölcem yeminle

aslında bi hata yaptım ilk başta burdanmı konuşmaya devam edicez dediginde bn memnunum sıkıntı yok dedim sen memnunsan ben memnunum dedi cool davrancam diye ölcem yeminle

Sanal bir yere kadar olur bence uygun bir mekanda görüşebilirsiniz yakından insan her zaman farklıdır en azından tamamen hoşlanmadan adını koymuş olursunuz köymü olur kasabamı

canım o olduguna eminim adım kadar hemde

O halde onu taniyip mutlu olmaya bak. Kotu dusunceleri aklina getirme. Futbolcu olarak goz onunde vs ama bak bakalim bununla sen yapabilir misin? Belki de hersey guzel olur :)

Sanal bir yere kadar olur bence uygun bir mekanda görüşebilirsiniz yakından insan her zaman farklıdır en azından tamamen hoşlanmadan adını koymuş olursunuz köymü olur kasabamı

aynen benden haber bekliyor en yakın zamanda haber verip görüşücem olumlu olumsuz mutlaka yazarım buraya :)

Bence dikkatli olmalısın. Nedense futbolcu olduğuna inanmadım ben. İnstagramda ünlüler adına açılmış bi dünya sahte hesap var. Çevresinde de bir sürü kız varken netten bulup yazması bana inandırıcı gelmedi. Tedbirli olmakta fayda var

canım bnm ilk ben onu begendim gerçek hesap zaten başka hesabıda yok orjinal yani benim begenmemin üstüne buldu yazdı bni ben begenirken yazıcagını düşünmedim açıkcası tesadüf oldu

canım bnm ilk ben onu begendim gerçek hesap zaten başka hesabıda yok orjinal yani benim begenmemin üstüne buldu yazdı bni ben begenirken yazıcagını düşünmedim açıkcası tesadüf oldu

hesabında ailesi diger futbolcu arkadaşlarıyla konuşmaları etiketleri v.s var sanal alemle aram iyi yani sıkıntı yok

Bende ünlü bir tercümanla uzun süre yazıştım .. Twitterden num atmıştı izmire gelirsem görüşelim diye .. Ben çok sonra gördüm tabi, öyle oda sürekli günaydın nasılsın naber şurası çok güzel bir gün yemeğe gidelim burası şöyle şurası böyle dedim ya amacı tek hedefe ulaşmak , yada yakında evlenme teklifi edecek Sonra cevap vermemeye başladım İlklerde çok sempatik geliyordu sonradan itici geldi

Ama num duruyor gene yazarım

ya bende itici gelsin diye o kadar zaman bekledim yok daha çekici gelmeye başladı kahretsin ki normalde ilgiden sıkılırım trip atan erkek hiç sevmem ama geç yazdıgımda trip atması bile hoşuma gidiyor dursunn dursun lazım olur belki bi gün

Bizbizeyiz kız yazıver adını bari takımını baş harfini söyleyiver nolacak merak ettim

Ayrıca neden olmasın bu ünlüler eşlerini nerden buluyor sahte hesap değildir farkederdiniz ayy hadi inşallah kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…