- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi Albatrosanda
-
Hyr,havadan sudan da konusuluyor olabilir.İllaki eski patron her daim copcatanlik yapacak seklinde bir kaide yok.Merhaba hanımlar, biriyle tanıştırıldınız. Gayet sıcak samimi. Uyuşuyorsunuz. Kafa dengi. Fakat şöyle bir durum var ki daha öncesinde adamın eski patronu baldızıyla, görüştüğünüz kişiyi tanıştırmış. 1 yıllık bi ilişkileri olmuş. Eski patronu da üzerinde çok emeği geçmiş bir adam. Whatsaptan arada sırada yazışmalarına bir tepki gösterir misiniz?
Evet eski patronuylaEski patronuyla mı mesajlaşıyor ben mi yanlış anladım yoksa ?
Bence de hoş değil.İlişkileri bittiyse olmaması lazım zaten patronda eskiymiş ,baldız da eski . silsin numarasını . Gerçi ne yazdıkları da önemli ama bence hoş değil .
Kimle yazışıyor patronla mı baldızla mı..patronsa sorun göremedim..baldızsa eski sevgilisi yazışamazMerhaba hanımlar, biriyle tanıştırıldınız. Gayet sıcak samimi. Uyuşuyorsunuz. Kafa dengi. Fakat şöyle bir durum var ki daha öncesinde adamın eski patronu baldızıyla, görüştüğünüz kişiyi tanıştırmış. 1 yıllık bi ilişkileri olmuş. Eski patronu da üzerinde çok emeği geçmiş bir adam. Whatsaptan arada sırada yazışmalarına bir tepki gösterir misiniz?
Evet eski patronuyla
PatronlaKimle yazışıyor patronla mı baldızla mı..patronsa sorun göremedim..baldızsa eski sevgilisi yazışamaz
ben göstermezdim, olmuş bitmiş yaniMerhaba hanımlar, biriyle tanıştırıldınız. Gayet sıcak samimi. Uyuşuyorsunuz. Kafa dengi. Fakat şöyle bir durum var ki daha öncesinde adamın eski patronu baldızıyla, görüştüğünüz kişiyi tanıştırmış. 1 yıllık bi ilişkileri olmuş. Eski patronu da üzerinde çok emeği geçmiş bir adam. Whatsaptan arada sırada yazışmalarına bir tepki gösterir misiniz?
Başka biriyle tanıştırmak değil. Sonuçta adamın baldızıyla ilişkileri olmuş. Hiç mi aklına gelmez sürekli sürekliYok artık eski patronu ile neden konuşamasın? Hiç anlamadım nedenini başka biriyle mı tanıştırır? Baldızıyla tekrar barıştırmak mı ister? Neden yani
Sıkıntı yok o zaman..demek seviyor üzerinde emeği olduğunu düşüyor bağını koparmamış eski olmuş bitmiş hep o konuyu konuşacaklar değil ya,olsaydı olurdu zatenPatronla
Bilmiyorum kafam çok karışık. Yeni de başlayan bi şey. Güzel de ilerliyor. Ama bu beni biraz rahatsız ettiAsla görüstürmezdim ne olur ne olmaz diye midem bulanır bikere adamın baldızı sonucta
Patronuyla konuşunca eski sevgilisi mı aklına gelir?Başka biriyle tanıştırmak değil. Sonuçta adamın baldızıyla ilişkileri olmuş. Hiç mi aklına gelmez sürekli sürekli
Yani adamın baldızı sonuçta ne bileyimPatronuyla konuşunca eski sevgilisi mı aklına gelir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?