- Konu Sahibi Albatrosanda
-
Kesinlikle etmeli cok yakini oldugu için asla güvenemezdim ben Hele ki icten ice unutamamışsa eyvah ki ne eyvah iki taraf içinde ama yargısız infaz yapmamak için bence neden ayrıldıklarını vs sorabilirsin unuttuğundan emin olup adamlada arayada mesafe koymasını istersin zaten seni kaybetmek istemiyorsa rahatsiz olduğunu anlayıp mesafe koyacaktır benceBilmiyorum kafam çok karışık. Yeni de başlayan bi şey. Güzel de ilerliyor. Ama bu beni biraz rahatsız etti
Merhaba hanımlar, biriyle tanıştırıldınız. Gayet sıcak samimi. Uyuşuyorsunuz. Kafa dengi. Fakat şöyle bir durum var ki daha öncesinde adamın eski patronu baldızıyla, görüştüğünüz kişiyi tanıştırmış. 1 yıllık bi ilişkileri olmuş. Eski patronu da üzerinde çok emeği geçmiş bir adam. Whatsaptan arada sırada yazışmalarına bir tepki gösterir misiniz?
Yeni başlayan bir şey de böyle tepki verecekseniz adamın akli varsa kaçar . Eski sevgili ile arkadaş veya akraba olan kimseyle konuşmamalıyız bu mantığa göre eski sevgili aklımıza gelir diye. Ya da konusturtmamaliyiz sevgiliyi. Çocuğu olan ve boşanmış biri hiç sevgili bile yapmasin hatta...Yani adamın baldızı sonuçta ne bileyim
Kesinlikle rahatsız olmam dolayısıyla tepkim de olmazMerhaba hanımlar, biriyle tanıştırıldınız. Gayet sıcak samimi. Uyuşuyorsunuz. Kafa dengi. Fakat şöyle bir durum var ki daha öncesinde adamın eski patronu baldızıyla, görüştüğünüz kişiyi tanıştırmış. 1 yıllık bi ilişkileri olmuş. Eski patronu da üzerinde çok emeği geçmiş bir adam. Whatsaptan arada sırada yazışmalarına bir tepki gösterir misiniz?
Patronla mi yazisiyor, kizla mi?Merhaba hanımlar, biriyle tanıştırıldınız. Gayet sıcak samimi. Uyuşuyorsunuz. Kafa dengi. Fakat şöyle bir durum var ki daha öncesinde adamın eski patronu baldızıyla, görüştüğünüz kişiyi tanıştırmış. 1 yıllık bi ilişkileri olmuş. Eski patronu da üzerinde çok emeği geçmiş bir adam. Whatsaptan arada sırada yazışmalarına bir tepki gösterir misiniz?
Evet eski patronuyla
Sizde olmasanız kendimi çok garip hissedicem artıkBabam sevdiği bir abisinin kızıyla birkaç aylık bir evlilik yapmis, üstünden kırk yıl geçti belki, hala o abiyle aynı muhitte aynı işi yapıyorlar, hatta eski karısının yeğeni babamın yanında çalıştı falan:) yetmedi o yeğenin düğüne gittiler annemle- takı bile taktılar.
Bana cooook normal geldi
Ayrıca herkes herkesi tanıştıyor birileriyle, o zaman onlar ayrılınca arkadaşlık da bitsin. Böyle saçma şey olur mu? Buna takiliyorsaniz yol yakinken ayrılın bence, ömür geçmez..
Başka biriyle tanıştırmak değil. Sonuçta adamın baldızıyla ilişkileri olmuş. Hiç mi aklına gelmez sürekli sürekli
Yok artık eski patronu ile neden konuşamasın? Hiç anlamadım nedenini başka biriyle mı tanıştırır? Baldızıyla tekrar barıştırmak mı ister? Neden yani
Yok canım ne tepkisi, hiç gerek yok. Hiç önemi yok onun.Merhaba hanımlar, biriyle tanıştırıldınız. Gayet sıcak samimi. Uyuşuyorsunuz. Kafa dengi. Fakat şöyle bir durum var ki daha öncesinde adamın eski patronu baldızıyla, görüştüğünüz kişiyi tanıştırmış. 1 yıllık bi ilişkileri olmuş. Eski patronu da üzerinde çok emeği geçmiş bir adam. Whatsaptan arada sırada yazışmalarına bir tepki gösterir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?