- 13 Nisan 2007
- 33.587
- 102.261
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Doğrudur.Gunaydin..digerleri hatta sulalesi arayip kutladi..sevilirim yani bunu hissederim..doguma gelmemelerinin sebebi esimle olan kavgalari benim bi hatam olmadi.
O yuzdrn beklemiyirdum bu durumu hayal kirikligi yasadim ve kabullenemiyorum
Bu hareketlere hic gerek yok .Zayif noktanızı iyice gozlerine sokmaya ne gerek var ki .Zamani gelince soyler gecersiniz ."Birdaha kizimin fotograflariyla rahatsuz etmem..soz konusu kizlarinin cocuklari olunca ozenerek kutlardin ya, uzaktasin diye uzulursun diye fotograflari attim.." dogum gunun kutlu olsun" yazmayi bile cok gordunuz ya bebegime.diyecek lafim yok" diye kesaj atsam..
Haklisin..bunuda sineye cekelim bakalim..Şekerim bu senin kayınpederin, ne gerek var bu muhabbete. ilk mesajı atmışsın, cvp vermemiş, hiç uzatma. Belliki size karşı bir tavrı var, Israr etmenin alemi yok.
Öyle küçük şeylere takılıp hayatı kendimize zehir ediyoruz ki. Olan bize oluyor.
Sağlığın yerinde mi? Eşinle, çocuğunla mutlu musun? Sen ona bak.
Öyle yapacagin bende haklisinizBu hareketlere hic gerek yok .Zayif noktanızı iyice gozlerine sokmaya ne gerek var ki .Zamani gelince soyler gecersiniz .
Her kirginlik aninda belirtilecek diye bir sey yok ya
Beklentiler üzuyor insani..doğru keske bende umursamasam sizin gibi öyle yapmaya çalışacağinDoğrudur.
Belki de eşini sevmiyordur,o olayda onu hatalı bulmaya devam ediyordur.
1 yaşında bebek ve seninle bir sorun olmadığına göre kendi oğluna kızmış demek ki.
Ben çok dert etmem bu işleri ya.
İnsanın kendi ana-babasından bile hayır olmuyor ki eş ana-babasından da beklenti olmamalı bence.
Çok şükür...Az önce aradı dün meaajimi aldigini ama gec saatte aldigi icin arayamadigini ve netinde olmadigini soyledi.
Günleri karistirdigini soyledi oyle iste sorun cozuldu
Çocuğunuzun doğum günü kutlanınca mı her şey iyi olacak? Daha 1 yaşında haberi bile yok doğum gününden belki o yüzden kutlamamıştır büyük torunu biliyo doğum günü nedir ne değildir. Sizi kutlayacak kutlasa mantıklı bulmadı demek ki. İnanın ortada ne sizin kırılcağınız bi şey var ne de kırılacak bi şey. Umrunuzda olmasınBen hersey iyi olsun diye ugrasiyorum aslinda.yoksa umrumda olur mu..cok kirildim ama
Evet oyleydi ama cozuldu hepsi..Ya sizin bir önceki kavga sebebinizde fotograf mevzusuydu degil mi ?
Ne gerek vardi simdi buna ?
Aramazsa aramasin yeri geldigin de soylerdin.
Ama bu hareketin cok yersiz ve gereksiz.
"Birdaha kizimin fotograflariyla rahatsuz etmem..soz konusu kizlarinin cocuklari olunca ozenerek kutlardin ya, uzaktasin diye uzulursun diye fotograflari attim.." dogum gunun kutlu olsun" yazmayi bile cok gordunuz ya bebegime.diyecek lafim yok" diye kesaj atsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?