Tepki vermelimiyim

Ben sizin gibi dusunmuyorum..gayette seviyorlar torunlarini..5.aylikken gorusmeye basladilar.o konuda sorun yok.zaten sabah aradi cozuldu konu kapandi yani

Durun bi sakin olun yavaş:) öncelikle sosyal mesyada paylaşmadım,whatsp uzerinden gönderdim..çünkü kendi istiyor özlüyorum arada at diyor.
Ayrı şehirlerde yaşıyoruz.Ha diyumce gidip gelemiyiruz eşimde bende çalısiyoruz.
Neyse,dogum gununu es dostla kutladik parti verdik ve ailelere yolladim fotograflari bunda ne var?
Benim ilk cocugum ve ilk yasi..Aramalarini bekledim evet cunku dogumuda gelememislerdi sorunlar yasadik.
O yasadigimiz zor gunlerin uzerini iyi anilarla kapatmak istiyorum..
Nitekim sabah aradi konustuk simdi sorun yok

Benim kayınpederim oğlum doğduktan 2 ay sonra görmeye geldi
Ki oğluma aşırı düşkün ama daha çok küçük kıyamıyorum diyor.
Açıkçası doğum gününü kutlamış kutlamamış hiç derdim olmazdı. Siz neden o kadar takıntılısınız bu konuda?
Lütfen bebeğinizi böyle fitne içinde yetiştirmeyin, insanları umursamamayı öğrensin. Hayat bizim etrafımızda dönmüyor. Doğum günümü kimse kutlamadı diye mutsuz olacak halim yok.

Ben sizin gibi dusunmuyorum..gayette seviyorlar torunlarini..5.aylikken gorusmeye basladilar.o konuda sorun yok.zaten sabah aradi cozuldu konu kapandi yani

İyi öyleyse. Seviyor olabilirler ama ilk anda görmek ve 5 aylıkken görmek farklı şeyler. Öyle olmasaydı siz bu kadar kutlayın diye zorlamadan kutlarlardı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…