Bende cozemedim durumu. Gelip bizde kalicak. Heralde buyuk oglunun oyle soylemesine bozulmus.Anlamadım ki. Zaten size gelmiyor mu, kaynınız ne alaka? O neden ilgilensin ki.
Bende cozemedim durumu. Gelip bizde kalicak. Heralde buyuk oglunun oyle soylemesine bozulmus.
Bende cozemedim durumu. Gelip bizde kalicak. Heralde buyuk oglunun oyle soylemesine bozulmus.
Kv valide kotu niyetli bir kadin degil. Yanimda olsa fayda saglar bana. Oglumla ilgilenir bana arkadaslik ederdi. Bozuldjm ben de bu duruma.
Kaynim ile ayni sehirdeyiz. Kayinvalide baska bir sehirde yasiyor.Büyük oğlu ile ayni şehirde mi yaşıyorsunuz? KV başka yerde mi. Çok saçma canı gelmek mi istemedi acaba. Sanki onun evine gidiyor ne ilginç. Başkaları var kv kapısına yaklaştırmaz. Annemin arkadaşı kadın oğlunun evine gitmiyor. Gelin surat yapıyor diye.
Yarin ariycam kesin. Kaynim oyle birsey demisse ayip etmis zaten. Kadin baska sehirde ayda yilda bir gelir zaten.O zaman canım sen ara kV yarın anne lütfen gel de oğlumada banada senlik olursun de kesin gelir. Hani oğlu öyle demiş ama sizden de bi tepki bekler ama iyi niyetli
Kaynim ile ayni sehirdeyiz. Kayinvalide baska bir sehirde yasiyor.
Kaynın ona gitmek ister diye düşündü. Onceden yolunu yaptı demek ki. Alınmışsa ona gitmezdi size gelmemesi saçma. Seni de anlıyorum 10 gün yalnız kalmak istemiyorsun sanırım.[/QUOTE gelse oglum icinde iyi olucakti. Sever babaanneyi . Babasinin yoklugunu aramazdi. Ama kotu gelin olsaydim eltim gibi eve almasaydim inanin daha cok saygi duyup severdi. Eltim den korkuyor kv.
Biz tanimiyoruz k.validenizi ama diger oglunun soyledigine cok kirildiysa mantikli dusunememis olabilir.Sizlik bir durum oldugunu sanmiyorum.Kv valide kotu niyetli bir kadin degil. Yanimda olsa fayda saglar bana. Oglumla ilgilenir bana arkadaslik ederdi. Bozuldjm ben de bu duruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?