• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tepkiniz nasıl olurdu?

Fulya irem2311

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
395
218
33
arkadaşlar merhaba,
Gerçekten ben mi yanlış düşünüyorum yoksa haklı mıyım. Tarafsız yorumlara ihtiyacım var.düşünün ki eşinizin iş ortamında (geçici bir görev için gittiği il dışı şirket) dışardan bakınca güzel bir dostluk ortamı var. arkadaş grubuyla (5-6kadar kız; 6-7 kadar erkek) -hepsi bekar bunların.. bir şekilde buluşup Doğum günleri, yemekler, evde kalanların evlerinde buluşup sürprizler, pasta-börek, kısır, salata.. kimi zaman iş yerinde, haftada veya iki haftada bir buluşsalar nasıl tepki verirdiniz??
Benim gerçekten hoşuma gitmiyor.. en çok da şuna üzülüyorum benimle iken selfi çekmeyen eşim, Doğum günümüzde pasta almayan eşim, orada çok mutlu görünüyor..ve kendime olan güvenimi sorguluyorum.onu ben bu kadar neden mutlu edemiyorum diye üzülüyorum. Kendi şehrimizde bi kafe desem gitmeyiz, bi pasta alsam normal karşılar, pasta börek yapsam kilo alıyorum diye yemez.. bunları söyleyince eşim bana tepki koyuyor. Yanlış anlıyormuşum, böyle ortamlar her işyerinde olurmuş.. arkadaşlarını çok sevdiğini biliyormuşum, neden böyle tavır alıyor muşum..
Gerçekten normal mi karşılamalıyım, yoksa nasıl bir tepki vermeliyim??tarafsız yorum yaparsanız, kıskanç ve kendime güvensiz olmakla da yaftalamazsanız sevinirim.

Boyle ortamlar her is yerinde var ama. Alinmaniz yersiz bence. Dun sosyal medyadan gordum bizim eski isyerinde erkekler birlesip kadinlara kahvalti ismarlamislar isyerine. Hediyeler cicekler almislar. Ev baska is baska bence siz disaridakilere evdeki ortaminizdan memnuniyetsiz oldugunuz icin takmissiniz. Ama ben de evde pasta borek yemem. Ikram edilirse azicik alirim. Almasam da ortama uyarim

herkes gidiyor, adam gitmesin mi? gidip orda beş tabak kısır, 10 tane poğaça yemek zorunda değil. katılıp eğleniyodur. siz de çıkın eğlenin ki kocanızın eğleniyor olmasını bu kadar kıskanmayın.

Dusundugumu soylesem kirilir misiniz bilemedim , ama sonucta her turlu yorumu duymak icin konu actiginizi dusunuyorum
Maalesef esiniz sizi sevmiyor , buyuk ihtimalle sadece evlenmis olmak icin evlenmis yada zamanla sevgisi azalmis bitmis
Su anlattiginiz tablo tamamen boyle gozukuyor
DüşündüğünüZü söylediğiniz için kırılmam ama böyle bir arkadaş ortamı normal mi iş ortamlarında??

Boyle ortamlar her is yerinde var ama. Alinmaniz yersiz bence. Dun sosyal medyadan gordum bizim eski isyerinde erkekler birlesip kadinlara kahvalti ismarlamislar isyerine. Hediyeler cicekler almislar. Ev baska is baska bence siz disaridakilere evdeki ortaminizdan memnuniyetsiz oldugunuz icin takmissiniz. Ama ben de evde pasta borek yemem. Ikram edilirse azicik alirim. Almasam da ortama uyarim
Peki teşekkür ederim.. biraz moralim düzeldi nedense

Hoşuna gidiyor demekki o ortamda bulunmak. Kendi isteyerek gidiyor , zorla götürülecek hali yok...
çalışıyormusunuz bilmiyorum ama , sizde önemsediğinizi belli etmeyin bir süre hatta aynı şekilde davranarak cevap verin. Özgüveniniz artar , kafanıza takmazsınız belki... Ama zor bir durum farkındayım . İnsanı değersiz hissettiriyordur.

Bence dışarda görüşülüyorsa ve bir arkadaş ortamı oluşturulmuşsa ve yaş grubunuz uyusuyorsa sizin de o arkadas grubuna dahil olmamak için bir engeliniz yok .. He eşiniz o ortama sizi almak istemezse orda bir art niyet ararım. Sonuçta erkek erkeğe değiller ve iş dışı saatlerde de iş konuşulmuyor..

Yok ben o ortamda işim yok eşim girmesin diye düşünürseniz de zaten il dışı ve geçici demişsiniz. Sabırla bekleyeceksiniz :KK36:

Eğer eşiniz size de aynılarını hatta daha fazlasını yapsaydı siz bu konuyu asla dert etmezdiniz.
Size yapmayıp milletle deli gibi eğleniyorsa üzgünüm ama sizi sevmiyor ve sizinle vakit geçirmekten zevk almıyor. Olay bundan ibaret.

Eşinizin sizi sevmediğini gösterecek hiçbir şey yok. Keşke kadınlar da erkekler gibi eşi dışında birileriyle güzel vakit geçirse. Ama çoğu kadın tüm odağı eşine çevirip hem onu hem de kendini mutsuz ediyor. Ayrı ayrı güzel zaman geçirmenizde fayda var. Bence tablo gayet normal. Siz de kendinizi mutlu edecek şeyleri bulmaya bakın bence

DüşündüğünüZü söylediğiniz için kırılmam ama böyle bir arkadaş ortamı normal mi iş ortamlarında??
Hayir degil , 16 yillik is hayatimda sadece bi kere boyle bir ortamim oldu o zaman hepimiz bekardik
Simdi evliyim ve evli ciftlerle cikariz esler de katilir , esimin ortagi bekar onunla bile yemege gidecegi zaman mutlaka beni de alir

Bence dışarda görüşülüyorsa ve bir arkadaş ortamı oluşturulmuşsa ve yaş grubunuz uyusuyorsa sizin de o arkadas grubuna dahil olmamak için bir engeliniz yok .. He eşiniz o ortama sizi almak istemezse orda bir art niyet ararım. Sonuçta erkek erkeğe değiller ve iş dışı saatlerde de iş konuşulmuyor..

Yok ben o ortamda işim yok eşim girmesin diye düşünürseniz de zaten il dışı ve geçici demişsiniz. Sabırla bekleyeceksiniz :KK36:
Ayy pardon il dışı olduğunu gözden kaçırmısım , bütün yorumumu yok sayın sadece geçici olmasına odaklanın :KK48:

Eşim beni almamazlık etmezdi. Ben orada olsam ben de aralarında olurdum zaten.

arkadaşlar merhaba,
Gerçekten ben mi yanlış düşünüyorum yoksa haklı mıyım. Tarafsız yorumlara ihtiyacım var.düşünün ki eşinizin iş ortamında (geçici bir görev için gittiği il dışı şirket) dışardan bakınca güzel bir dostluk ortamı var. arkadaş grubuyla (5-6kadar kız; 6-7 kadar erkek) -hepsi bekar bunların.. bir şekilde buluşup Doğum günleri, yemekler, evde kalanların evlerinde buluşup sürprizler, pasta-börek, kısır, salata.. kimi zaman iş yerinde, haftada veya iki haftada bir buluşsalar nasıl tepki verirdiniz??
Benim gerçekten hoşuma gitmiyor.. en çok da şuna üzülüyorum benimle iken selfi çekmeyen eşim, Doğum günümüzde pasta almayan eşim, orada çok mutlu görünüyor..ve kendime olan güvenimi sorguluyorum.onu ben bu kadar neden mutlu edemiyorum diye üzülüyorum. Kendi şehrimizde bi kafe desem gitmeyiz, bi pasta alsam normal karşılar, pasta börek yapsam kilo alıyorum diye yemez.. bunları söyleyince eşim bana tepki koyuyor. Yanlış anlıyormuşum, böyle ortamlar her işyerinde olurmuş.. arkadaşlarını çok sevdiğini biliyormuşum, neden böyle tavır alıyor muşum..
Gerçekten normal mi karşılamalıyım, yoksa nasıl bir tepki vermeliyim??tarafsız yorum yaparsanız, kıskanç ve kendime güvensiz olmakla da yaftalamazsanız sevinirim.
Benim esim oyle bir durum olsa bana sirar gitmek icin ve beni de goturmek ister. Sirf erkek olsa anlarim ama kizlar da varsa muhakkak ya goturur ya gitmez

İşyerlerinde bu tur ortamlar oluyor
Gitmesi normal bence anormal değil lakin size karşı ilgisizliği normal değil
Hani yapısı budur yapmiyodur etmiyodur deriz normalde ama başkasına gelince yapıyor size gelince donuklasiyorsa orda bir sıkıntı var demektir.

o tip şeyleri sevmeyen adam arkadasları ıle de bulusup eğlenmez. sonucta en çok eşinle gezmekten keyıf alırsın.
bekarlığı özlemıs olabılır mı?

Peki teşekkür ederim.. biraz moralim düzeldi nedense
Bozmayin zaten moralinizi. Is arkadasinin kadink erkegi olmaz ki. Dusunun gunde 8 saat onlari goruyor illa ki arkadasi olacaktir. Kadinlar kadar degisik dusunceleri yok mesela karisini diger is arkadaslarindan kiskanmazlardi. Ben kadinlarla calismaktansa erkeklerle calismayi tercih ederdim inanin kaprisleri yok, alinganliklari yok,halden anlarlar. Musterisi de tedarikcisi de calisma arkadasi da erkek olabilirdi sorun yasamadim hic biriyle de esleriyle de. Hatta esleri de cok hos insanlar ki kadin evde borek acmis vermis kocasina al bunu ikram et arkadaslarina diye.

Sende sorun yok sorun eşinde. O orda eğleniyorsa sende eğlen onun dışarıya çıktığı günlerde sende çık evde durursan daha çok takarsın kafaya. Esin dönünce de ne doğum günü ne pasta ne börek kendini yorduguna değmez

Back
X