Sizi karıştırmasına pek gerek yokmuş aslında, ama karıştırmış işte. Biraz kırılmakta haklısınız.
arkadaşa jest yapacağım derken sizi mahcup duruma düşürmüş bence
anlaytmanıza bakılırsa maaşallah epey beceriklisiniz
ben olsam çok alınırıdım
bu kadar becerikli olsam yani kaydirigubbakcemile3
bende kırılırdım sanırım milletin karısına jest yapmasına gerek yok eline saglık guzel olmus demesi yeterli
inanın kendimi övmek değil maksadımmaşallah canım ne beceriklisin öylee
valla sendeki özelliklerin onda biri bende yok ama ben bile çok bozulurdum
kaprisliyim birazcıcık daaa
yani ben de tepki verirdim
valla arkadasim acikcasi ben de esinin anlattigi gibi algiladim olayi.. senin yemek yapma yetenegin bu kadar bilinen bir gercekken bu sekilde bir iltifat sadece jest olabilir bence de.. sana laf etmek icin soyledigini hic dusunmuyorum..
bence sizi kullanarak bu şekilde jest yapmamalıydı bu erkeklerin bazıları nankör oluyor sanki..
inşallah ben yanılıyorumdur ama keşke başka şekilde jest yapsaydı işte ben ona kızıyorum niye beni işin içine sokuyor
zaten ben de o arkadaşa çok iltifatlar etmiştim ben de kendisi gibi düşünmüştüm dile de getirdim zaten
ama bi baktım eşim benle kıyas yapıyor
düsünmeden soylemistır bunda bişey yokkibence art niyet yok
benim eşim her seferinde soyler senın pilavın yenilmez ben hıc kırılmam
aman ölümlü dünya dert etmeyin
yok ünvanı ne yapayım tatlım.ben yaptıklarım boşa gitmiş diye üzüldümSiz belki de ünvanınızı korumak istiyorsunuz.En iyi yemek yapan kadın ünvanı.sempatiksalakcinni Eşinize hanımefendinin yemekleri lezzetli gelmiş olabilir.Güzel yemek yapabiliyor ki övgü almış.
Bozulacak birşey yok gibi.Ama belli ki siz biraz kıskanmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?