Tepkiniz Ne Olurdu?Merak Ediyorum Doğrusu

kesinlikle kırılmazdım ki biliyorum eşim bütün bayanlar çok nazik ve iltifat etmeyi seven biri

ben kendimi bildikten sonra aslında sevinmelisin karşı tarafı kırmamış üstün üstelik kendinide sevdirmiş ,

sen kendini maarifetli bildikten sonra alınmamalısın

erkek kısmı bayanlara karşı hep zaafları vardır normal,gül geç

eşine seni senide de yüzüne gülücük kondur eve vardıktAN sonra tatlı tatlı muhabbet et

bir kahve yap ne diye gününü böyle sabit şeylerle zehir ediyorsun anlamadım?

vereliniortak

haklısınız ama insanoğluyuz takıyoruz
istiyoruz ki karşımızdaki bizim gibi dikkat etsin sözlerine ama olmuyor olmayacak da..lmaz:

erkekler kadınlar gibi ince detaylara takılmıyor

onlara cokkk normal görünen seyler bizim için dünyanın sonuymus gibi

onlarda bizde alısmalıyız bırbırımızedelikafaduldendelikafadulden

haklısınız galiba.
o zaman ben eşimin gönlünü alayım belki de gerçekten art niyetle söylememiştir.
sanırım ben biraz hassasım.

haklısınız galiba.
o zaman ben eşimin gönlünü alayım belki de gerçekten art niyetle söylememiştir.
sanırım ben biraz hassasım.

içinden geldiği gibi davran.nasıl istersen nasıl muyluysan öyle davran..eşini tanımıyoruz.
insan sinir anında karsısındakinin sadece kötü tarafını görür derler..
CADIARZUCADIARZUCADIARZU

Yukardaki yazdığım cümleler bazı arkadaşların vicdan yapmasına neden oldu
keşke yazmasaydım.

maşallahınız varmıi gerçekten on parmakta on marifet alınmayın bence kendi çapında el sağlıklığı demiş eşiniz

o aileyi birgün siz yemeğe davet edinde onlarda sizin marifetlerinizi görsün

ben alınmazdım çok ama saçma bulurdum söylediğini,yani bir yemeğini yedi diye kadını bu kadar yüceltmesinin övmesinin anlamı yok başka bir iltifat edebilirdi.

yani bunu benim anneme söylese,kendi kızkardeşime söylese,ne bileyim eltime falan söylese pek alınmazdım ama çokta samimi içli dışlı olmadığım birine demesi yersiz bence

tamam arkadaşına jest yaparken seni unutmuş
ama art niyetle yapılmadığı kesin çünkü erkekler bizim gibi laf cambazı değil.

elin karısını yüceltmek için sizi katmasına gerek yoktu elinize sağlık çokgüzel olmuş der geçerdi ha eşinizin bencede kötü bir niyeti yokmuş ama densizce bir laf etmiş ben bozulurdum e açıkçası bir süre hasret bırakırdım onu o güzel yemeklerekötükedihüso

bu arada çok beceriklisiniz maşallahh cokacimcoookcokacimcoook

ben olsam alınmazdım canım
çünkü eşin orda senide övmüş.benim hanım hiç bilmez yapmaz gibi birşey söylememişki
kendince evin hanımına jest yapmak istemiş işte
doğru sizi katmayabilirdi ama ben burda art niyet görmedim.bu nedenle bunu sorun etmezdim
ayrıca herkes eminim sizin ne kadar marifetli olduğunuzu biliyorduryerimseniben

kusura bakmada canım sen gece yarıları böyle poğacalar yaparsan boyle olur.bıraz canın kıymetını bılsene.
ben yılbasında senın gıbı masa hazırlayamam nıyemı yılbası gecesı ben masayı değıl kendımı suslerım.evdeysekde hazır meze vb falan getırırse guzel sofrayı görur.
sımdı sunuda soyleyeyım erkekler bızım gıbı bır lafı ederken düşünmuyoorlar.içlerınden geçenler dıllerının ucunda bu kocaların.çok kafana takma bence cünku sen kendınden emınsın canım.bu aralar bıraz yemek ışlerını boşla bakalım anlasın senın kıymetını.
bu arada bu kadar becerıklı olduğun ıçın senı tebrık edıyorum.

elalemin karısının jeste ihitiyacı yok ki. orda diyebilirdi karımınkılerden güzel olmasın yemekler güzeldi gibisinden.. haklısın

Bunlar nasıl marifetle tebrik ederim arkadaşım seni ya vereliniortak

Eşiniz arkadaşının hanımına jest yapayım derken sizi es geçmiş anlaşılan.

Öyle düşündüğünden değil de ne diyeceğini bilemediğinden demiştir o lafı

valla kimsenin hiç bişeyini benimle karşılaştırmasını istemezdim. sonuçta ben onu elin adamıyla karşılaştırsam hiç hoş karşılamaz. bir de madem iltifat etmek istemiş. sizin yemeklerimiz de eşiminkiyle yarışır, çok güzel olmuş diyebilirdi...

Ama beni de yerin dibine sokmuş oldu.bilmiyorumkismile

Bazen ben de eşim başkasının yaptığı beğendiği zaman kırılıyorum ama yine de böyle demekle sizi yerin dibine sokmuş olmaz bence. Belki verdiğiniz emekleri düşünüyorsunuz ama yine de bu kadar dert etmeyin kendinize.

arkadaş size tepkinizi sormuş siz kişilik analizi yapmışsınız.mu hahahahlaelaelaelaelae

Erkekler işte, birine jest yapayım derken diğer tarafı batırıyo :)) Seni o şekilde karıştırması kötü olmuş canım, ben de bozulurdum ama çok uzatmaya da değmez.. Bozulduğunu anlasın ama...

canım senin kadar şey bilmem. iyi kötü yapıyorum birşeyler. hatta çoğu yemeğim iyi pişmez yada yanar:) ama eşim yere göğe sığdıramaz:)

aynı şeyi yaşasam tepkim çok ağır olurdu.
sayende X kişi tavan yaptı. artık ondan bir jestte sen bekle paslaşırsınız derdim.lmaz: eşim benim kızınca çok patavatsız ve sert olacağımı bilir o yüzden diyemez ama derse ben çok kötü bozarım.

şimdi sizin yeriniz de olsam evde ne yapsan X in ki kadar olmadı ama yaptım birşeyler idare et derdim. her seferinde burnundan getirirdim

Ben ağzını burnunu kırardım ama fazla da üstünde durmazdım... :hulya:
Gereksiz bi jest yapmış gerçekten

amanın şaka gibin kafamçokkarıştı gerçekten önce maşallah, sonra da helal olsun size..
eşinize de pesss kötükedihüso
yani kusura bakmasın da bırakın sıradan birini, en ünlü aşçıları bile kıyaslamaması lazım sizinle. millet bu kadar yiyeceği yapıp üstüne para alıyor.. sizinki gerçeten sanat bence..

neyse eşiniz bilmese de kıymetini ellerinize sağlık arkadaşım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…