Selam kızlar.Eşimle yaşadığımız bir durumu anlatacağım ama merak ettiğim ben mi sorunluyum da bunu problem yaptım,yoksa bütün kadınlar mı aynı tepkiyi verir yardımlarınızı bekliyorum.
Şöyle düşünün ki; okumuşsunuz,çalışıyorsunuz ama bir ev hanımı kadar mutfakta iyisiniz.Herkes sizden tarifler alır,mutfakta iyi olduğunuzu 7 den 70 e her tanıdığınız söyler.Bayramda baklavanızı,sonbaharda turşularınızı,reçellerinizi,su böreklerinizi,özel günlerde kaburga dolmalarınızı,içli köftelerinizi,mantılarınızı,tatillerde köy usulü ekmeklerinizi,hatta bozanızı,peynirinizi,yoğurdunuzu,milföy hamurlarınızı bile kendiniz evde yapıyorsunuz.
Bir akşam arkadaşlarınız sizi yemeğe çağırıyor ve gidiyorsunuz.Neyse yemek yeniyor,yemekleri yapan ev sahibi bayan sofrayı toplarken eşiniz aynen şöyle diyor:
''Yaa ben şimdiye kadar en iyi yemek yapan benim eşim sanırdım.Meğer daha iyileri de varmış''
Bozulur musunuz?Yani arkadaşın ellerine sağlık gerçekten güzel yapmıştı ama eşime bunu dedirtecek kadar değildi.Bir de bu konuda benim çok hassas olduğumu biliyor.
Kendine kırıldığımı söylediğimde de şöyle dedi:'' Ben ona jest olsun diye,gönlü hoş olsun diye söyledim.'' dedi.Ama beni de yerin dibine sokmuş oldu.bilmiyorumkismile