Tepkiniz Ne Olurdu?Merak Ediyorum Doğrusu

aman gozlerim yasardi. Insallah dediginiz gibi devam eder ama siz sabir ettiniz kendinizi hayvan yerine koydurdunuz diye neden cemkiriyorsunuz bu duruma tahammul edemeyen insanlara?
Sabrettiniz diye erdem olan siz oldunuz yuva bozmaya merakli bu tur hakaretleri isitmekten men eden bizler oluyoruz buyuuk olasilik...
Sadece Mutluluklar diliyorum.

estağfurullah eğer öyle anlaşıldıysa özür dilerim
ben kendi yuvalarını yıkanları demiştim
sizler ancak benim destekçilerim olabilirsiniz
bana moral veren daha dik durmamı sağlayan arkadaşlar
bir kadın olarak uğradığım haksızlıklarda en az benim kadar hakkımı arayan dostlarsınız
sizleri tenzih ederim
üzüldüm böyle algılamanıza
hiç öyle demek ister miyim canım?

valla kirici oldum belki ama eyer bundan boyle dik duracaksan ve kendini ezdirmeyeceksen devam et o halde cunku sen yuvani hic bir sekilde bozmak istemiyorsun anlasilan;; E zaten ben dahil kimse merakli degil yuva bozulmasina ama iste sabir sinirlari var belki ben gibi dusunenler icin coktan bitmisti ama sen kendini ezdirmeyecegine inaniyorsan devam et.. Belki merhamet ve sefkatle duzeltebilirsin esini hazir o'da duzelecem diye soz vermisken..
Hersey gonlunce olsun

Güzel arkadaşım, ne güzel anlatmışsın. Kesinlikle katılıyorum. Bir de şu var, biz kadınlar salak olmaya çok eğilimliyiz, ufacık bir söze bir bakışa, bir tatlı söze kanmaya hazırız, kimseye akıl vermek değil niyetimiz, sordular söyledik. Umarım beni kadar geç görmez arkadaş gerçekleri. Çok istiyorum ki biz haksız çıkalım ki arkadaşım mutlu olsun...

a.s.:1hug:

arkadaşım ilerleyen zamanlarda ne olacağını tahmin edebiliyorum ama inşlhh bundan sonra sorun yaşamazsın ne diyem boshayallersmile

aslinda size bu mesaji özelden yazacaktim..ama senin veya bir zamanlarki gibi benim durumda olan hanimlara ibret olsun diye buraya yaziyorum..bende kücük yasta ailem tarafindan evlendirildim..17 yasinda..adam evlenmeden önce benim icin ölüyordu..sensiz yapamam edemem diye..halbuki ben onu hic istemedim...neyse bi hata yaptim onun aile tarafindan olan baskiya benim aile tarafindan olan baskiya yenik düstüm pes ettim ve evet dedim..evlendik..fazla sürmedi adam gercek yüzünü gösterdi..adamin hayali almanyaya gelip zengin olmakmis..benide basamak olarak kullandi..kazaylan 2 cocuklarim oldu..sonra yüzüme tokat gibi bi laf söylediki o sözleri hala hic unutamiyorum..bu cocuklari nicin yaptim saniyorsun..almanyada kalmak icin...adam almanyaya geldi ne oldum delisi oldu..kadin kiz ayaklari..gece hayati alkol kumar.dayak siddet..ihanetler.benimle evliyken baska kadinlari hamile birakmalari.uzak yerlere gidip kendi zevkine düsüp..haftalardir cocuklar ne icer ne yer..esim parasiz pulsuz ne yapar 2 cocuklan..kimin umrunda..herif bi ucgur derdine düsmüs gözü baska birsey görmüyo....hatta ayrildiktan sonra öyle dedikodular duydumki kendime gelemedim aylardir..1 hafta boyunca uyuyamadigim günler oldu..ilaclarlan uyku haplariylan zor güc uyudum...birde benim kizlarimin bi kiz kardesi varmis...benimle evliyken dünyaya gelmis bu cocuk...yani bunlar benim yasadiklarimin sadece 3 te biri...anlatmaklan bitmez yasadigim acilar...simdi diyeceksiniz neden cektin bu herifin kahrini...benim ailemde malesef cok pasif..kizim idare et..yuvani yikma cocuklarini babasiz büyütme...sanki cok iyi babalik yapiyorduda..adamin dogru dürüst evde kaldigi bile yoktu..neyse...annemin yine aglama sizlamalarin etkisinde kaldim..hatta annem olacak o herife bile yalvardi..oglum ayaklarini öpüyüm neolur yikma yuvani falan...adam kendini dahada bi nimetten saydi dahada simardi..baktim zorlan güzellik olmuyo ne annemin sözüne baktim nede cevrenin...ayrilma karari aldim 5 sene sözde evliligi sonlandirmak istedim....zaten oda bi sevgili bulmustu..onunla ask yasiyorlarmis..ayrilmamiz zor olmadi..artik senin kahrini cekecek gücüm yok dedim..ne olacaksa olsun artik dedim..oda hemen hazirmis gitmeye..3 ay sonra tabi hevesini aldi diyer tarafdan ayaklarima kapandi ne olur affet..bi hata yaptim ..yuvamizi dagitmayalim diye..aylardir pesimi birakmadi..neyse cocuklarin hatrina bir kere daha deniyelim dedim...huylu huyundan vazgecermi..3-4 gün sonra sokakta yine o beraber oldugu kadinla gördüm el ele dolasirken...tabi geldi yine yalvardi..alistira alistira terkedecekmis sevgilisini...bende tabi biraktim artik..3 sene sonra ondan daha iyi bir insanla evlendim..kizlarimada öz babalarindan daha iyi bakiyor..yani diyorsunuzya..bilmeden etmeden ahkam kesmek kolay..kendini nimetten saniyorsun falan diye..bu sana yazdiklarimin sadece bir kismi..hatta bazen kendi kendime diyorum..gecmis gecmiste kaldi unut gitsin diye..ama sag kolumdaki dikis izlerini gördükce aklima geliyo..ister istemez..o kabus dolu günlerim..demek istedigim.bu gibi s..lere.ne kadar taviz verdikce aziyorlar...türk hanimlarimiz kendilerini cok ezdiriyor..is ciddiye binince ayrilma esigine gelionce bunun gibileri yalvarmaya basliyorlar..birdaha olmayacak..etmicem yapmicam diye...bi zaman sonra yine degisen birsey olmuyo..ayni tas ayni hamam..senin evliliginde düzelirse büyük bir mucize olur..sen yinede tedbirini birakma..herseye hazir ol..

Son düzenleme:

çok üzüldüm yaa...Allah çok zor bi sınavdan geçirmiş sizi...İnşallah bundan sonr amutlu olursunuz...

kayinvlidemi neden sevmedigimin sebebine gelince...o benden daha cok acilar cekmis...halada eski kocasinin yani kayinpederin adini dilinden düsürmüyo..bazen tel.ederim onu sorar..suratina kapatasim gelir telefonu.cocuklari ac sefil büyütmüs..esim 11 yasindan itibaren evin babaligini o yapmis..hatta esim 8 aylik kardesini kaybetmis acliktan hastaliktan..ve kayinpederin bu cocuktan haberi bile yok..kendisi almanyada..esi türkiyede...kayinvalide kendisine ulasamamis..tel.numarasini falan saklamis kocasi...o herifin yüzünden evladini bile kaybediyo..ve hala eski kocasinin yolunu gözlüyo..onun hatri diye diye gittim kayinpeder olacak adama..bana karsi cok onur kirici asagilayici davranislari oldu..mesela esim yanimda..sokakta bir kadin görüyo..esime gösteriyo.su kadin ne güzelmis diye..onunda adilikleri anlatmakla bitmez..o yüzden kisaca özetlemek istiyorum..hangi bir kadin ..bir zamanlar onunla evli olup ihanet yasayan..simdi baskasiyla evlenmis cocuklari olmus..birde tekrar o evli kadin disinda sevgilisi olan herifin yolunu gözler..onu hala sever..baskasinda olan cocuklarin resimlerini albümlerinde saklar...o adamda toplumda onu asagilar hakaret eder...ama yinede onun ismini dilinden düsürmez...bizede ne olursa olsun ..babaniz o..gidin gelin der...bu nasil bir mantik..nasil bir kadinlik..iste bunu anlamiyorum ..onun disinda..onun lafina güvenip cok zor durumlarda kaldik esimle ben...onun miymiyligi yüzünden aylardir depresyona girdim..hasta oldum resmen..onun lafina birdaha güvenipte inanip asla onunla yola cikmam..onun hatri icin asla kendimizi -evliligimizi zor durumda birakmayacagim...burdada yine demek istedigim..insanin basina ne geliyorsa en cok pasifliginin yüzünden geliyo..pasif insanda kimse tarafindan sevilmiyo..hatta o insanin lafina gideninde basi sikintilara giriyo..kayinpederin simdiki sevgilisine tapiyo resmen..niyemi..kadin kendini ezdirmiyo..her dedigini yaptiriyo..birazda cadilik var..esim bile birgün amca kiziyla konusurken duydum..bi erkek olarak o bile diyo...erkek milleti pasif miymiy kadini sevmez..kadin dedigin biraz yirtici olacak cadi olacak dedigini yakaladim...artik gerisini siz düsünün hanimlar..bizde kilibik miymiy bi kocamiz olsun istemeyiz....kusura bakmayin kizlar..uzattim biraz..a.s.

Son düzenleme:
ayrica eskilerin lafina kesinlikle katilmiyorum...yuvayi disi kus yaparmis..bu sözü benim ailemde cok demisti bana..ama gercekler öyle deyil malesef...karsindaki insan olmayinca sen kendini parala mücadele ne kadar edersen et..karsi tarafda insaf yoksa insanlik yoksa hersey bosuna..ayrica biz hayvanlardan farkli yaratilmisiz...biz insanlarin duygulari var..aile namusu serefi diye birsey var..hayvanlar her istedigkleri dala konabiliyorlar...ama unutulmasinki biz insaniz..biz insanlar öyle olamayiz...bir kadin nasil yuvasina sahip cikip koruyorsa..evliligine leke getirmiyorsa erkekde ayni sekilde yuvasina sahip cikmali.evliligine zarar getirecek bir davranista bulunmamali...iste biz insanlarin farkliligi bu..bizim gerceklerimiz bu dogrultuda olmali...kus bir hayvandir..biz insaniz.....belkide annemin lafina gidip hala o heriflen evli olsaydim kim bilir daha basima neler gelecekti..hatta bu diyardan cekip gitmistim kimbilir..

Son düzenleme:

altf4 cüm eşin bir senedir dayak atmadğına göre inşallah yanlışlarondan ders almıştır
ama bir msj ında o zaten hep özür diler o böledir şöledir yani senn için affedicidir demek istemiş ne yaparsak yapalım affeder
kara senn kararın sen eşini bizden daha iyi bilirsin umarım herşey yoluna girer hakkında hayılrısı olsun

Sizi hamileyken döven, b.k yerine koyan ve bunu kendi anne babasına da dillendiren, her fırsatta aşşağılayan hasta ruhlu kocanızla mutluluklar dilemekten başka laf kalmadı bize...

hakkında hayırlısı olsun kardeşim umarım eşin senin kıymetini anlar yaptıklarına binpişman olur

Haklısın canım önceki yazılarını da okudum da gerçekten okurken sinir oldum
Allah o herifi bildiği gibi yapsın
Benim evliliğimde başka kadınlar hiç olmadı veya olduysa da ben rastlamadım
Aldatılma konusunda taviz verilmez gerçekten de iyi yapmışsın ayrılmakla
Ben de eğer öyle bişey sezeyim arkasına bakan namert olsun
Ben hep derdim ortada aldatılma haricinde herhangi bi durum varsa hadi belki halledilir ama kadın meselesi benim de affedemeyeceğim bir durum
on çocuğum olsa dahi arkama bakmam
doğru bir karar vermişsin
inşallah en ufak bir tatsızlık yaşamazsın canım:teselli:

hakkında hayırlısı olsun kardeşim umarım eşin senin kıymetini anlar yaptıklarına binpişman olur

canım ben de öyle ümit ediyorum
teşekkürler desteğin için
annesi hayatımdan çıktı ya sorunların birçoğu bitti tabii benim açımdan
eşim şimdilik iyi bakalım sonrasını Allah bilir
öpüyorum

Sizi hamileyken döven, b.k yerine koyan ve bunu kendi anne babasına da dillendiren, her fırsatta aşşağılayan hasta ruhlu kocanızla mutluluklar dilemekten başka laf kalmadı bize...
aslında bu anlattıklarım 5-6 yıl önce olan şeylerdi
ama huzursuzken insanın aklına geliyor ve anlatıyosun
şimdi bana öyle dese valla tahammülüm yok
son zamanlarda böyle şeylerine rastlamadım
o da belki bu cahilliklerinin farkına varmıştır
yani artık zaman geçtikçe insanın dayanma noktası da o derece kısalıyor
eskisi gibi yapsa arkama bakmam
o zamanlar sabırlıydım demek,tecrübesizdim,bebeğim küçüktü
ama şşimdi kendime daha çok güveniyorum ayaklarım yere sağlam basıyor arkadaşım
sizler hiç korkmayın
kendimi ezdirmiyorum ve ezdirmeyeceğim
sevgiler

insallah evliliginde ihanet olmaz canim..zaten bi kadini en cok yikan ihanettir...bazi sorunlar varsa birde üstüne ihanet yasanirsa bir evlilikte iste bardagi tasiran son damla aldatma olur...birde sunu anladimki evlendigin insanin aileside cok önemli...simdiki esimin ailesindende memnun deyilim..ama idare ediyoz artik ..bir laf var hani..sadece evliligi esinle deyil ailesiylede yapiyorsun diye...

allah pişman etmesin canım
mutluluk diliyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…