Tepkiniz Ne Olurdu?Merak Ediyorum Doğrusu

cok komiksiniz...sadece halinize gülüyorum..kaydirigubbakcemile3
keskem bu bana gösterdiginiz tepkiyi esinize göstertseydiniz bukadar simarmazdi...insallah mutlu olursunuz...gerci huylu huyundan vazgemez ama...yinede mutluluklar dilerim

cok komiksiniz...sadece halinize gülüyorum..kaydirigubbakcemile3
keskem bu bana gösterdiginiz tepkiyi esinize göstertseydiniz bukadar simarmazdi...insallah mutlu olursunuz...gerci huylu huyundan vazgemez ama...yinede mutluluklar dilerim
sizi güldürmeyi başardım demek ne güzel

kusura bakmayinda sizin seviyenize düsemem..dislerinizi burdami gösterebiliyorsunuz ancak...gücünüz burayami yetisiyo...

kusura bakmayinda sizin seviyenize düsemem..dislerinizi burdami gösterebiliyorsunuz ancak...gücünüz burayami yetisiyo...
yok canım size gücüm yeter mi hiç?
bal gibi de seviyeme çıkıyorsunuz
sanırım sizin tırnaklar benim dişlerden daha keskin
sizin gibi yırtıcı olamıyorum işte sizden çıkarıyorum

yaa neyse ne arkadaşım boşver
baklavacığım kusura bakma
belli ki benim konumla ilgilenmiş yazma zahmeti göstermişsin
bu bile yeter teşekkür ederim
yazdıklarımızı unutalım
seni kırmak istemezdim hadi barışalım

valla şikayet ettğini şimdi gördüm
onun için barışalım dememiştim inanki
gönülden söyledim
sen bilirsin yine de

sizin konunuzla ilgilendim cevep yazdim..cünkü benimde basimdan bazi olaylar gecti..bir bildigim varki size kizdigim durumlar oldu..bende 2.kez yuva kurdum..ama gercekten cok ayip ettiniz..ben bir kelime ettim siz 10 kelime ettiniz...gerek yoktu bu kadar tatsiz sözlere

canım çok özür dilerim bende kayınvalide gibi belki tarafınızdan sevilmeyen birisine benzetildiğim için üzüldüm.bana kızmakta haklı olduğunuzu anlıyorum ama inanınki herşey anlatılamıyor.yani pasif ve ezik olduğumu yazmışsınız ama beni tanımıyorsunuz ki
ben hakkımı ararım her zaman ama konu sevdilerim olunca dilim tutuluyor sanki
belki kara bir büyü var üzeride ses çıkaramıyorum
anlıyor musun
inan geri çok üzüldüm yazdıklarım için
hakkını helal et canım

kayinvalideyede cok kizginim..cünkü ona güvenip bazi tatsiz durumlar yasadik esimle..bazi gercekleri ört bas etti..sevmedigim muhatap olmak istemedigim insanlarlan mecbur muhatap olmak zorunda kaldik..kötüyü iyi anlatti..onun pasifligi yüzünden bu evliligimde tehlikeye girdi..ama cok sükür düzeldi esimle aramiz...insallah sizinkide düzelir..

Ahanda bu güzeldi işte :sm_cool: enişte güme gidecekti yoksa helal wallaha sana

Canım hakkında herşey hayırlısı olsun ..
İnşallah bu sıkıntıları bir daha yaşamassın ve çok mutlu olursun

tamam canim sorun deyil..insanlik hali..belliki sinirlerin cok bozulmus...allah yardimcin olsun..

kaynanana kızmakta haklısın
bak benim kaynanamda beni boşanmanın eşiğine getrdi
inat üzerine ayrılacaktım valla
sizn de eşinizle aranızda en ufak bir problem olmaz inşallah
inşallah bundan böyle mutlu olursunuz
bizimki de düzelecek gibi

benim kayinvalidem asla kötü bir insan deyil..ona kötü desem cok büyük günahini almis olurum..namazinda niyazinda bir kadin...kendi halinde biri...ama dedigim gibi onunda hatasi pasif olmasi...bu hatasi yüzünden cok zor durumlar yasamis kendisi..cevresinede yasatiyor.istemeyerek..o yüzden ona cok kizginim..

bak canım pasiflik gerçekten çok kötü
mesela benim annem de pasiftir,çekingendir
ama benim kaynanam annemi aptal gibi görüyordu sesi çıkmıyo diye
anneme öyle kızıyordumki
haklısın

neyse ben çıkayım artık forumdan
benim oğlan mızmızlanıyor
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…