siz nerede benim ezik veya pasif olduğumu bilmek nerede diyeceğim
benim büyüdüğüm çevre, aile, yuvanın dişi kuş tarafından yapıldığını öğretti bize
pasif olsam karakolluk olmaz hakkımı aramazdım.bi zahmet geçmiş yazılarımı okuyunuz...
ayrıca kayınvalidenize ben değil siz benzersiniz
kocamın ağzından duyduklarım bana yeter
güya burda dertleşiyoruz siz dertleri depreştiriyorsunuz
ben de diyordum ki şu BAKLAVA nikli arkadaşa özelden diyeyim nikiniz kadar tatlısınız
ama yanılmışım MEKSıKA BıBERı deseydiniz daha yerinde olurdu:roflol:
benim kadınlık gururum niye sizi etkilesin ki?
siz maaşallah çok aktif ve baskınmışsınız öyle yaa.
ayrıca ben de sizi aynen kendi kayınvalideme benzettim
o da böyle kompleksli ve kendini nimetten sayıyor
ama gerçekten çok benziyorsunuz şimdi daha iyi anladım
kayınpeder de ondan çok korkar .kaynanam onun yanında pehlivan gibi duruyor
sanırım siz de öylesiniz
(nasılmış baklava, çok da pasif değilmişim ha, ne dersin?Kadınlık gururunu kurtardım bak.):sm_cool:
meydanı boş bulan arkadaşlar vermiş veriştirmiş
neyse canları sağolsun
sizi güldürmeyi başardım demek ne güzelcok komiksiniz...sadece halinize gülüyorum..kaydirigubbakcemile3
keskem bu bana gösterdiginiz tepkiyi esinize göstertseydiniz bukadar simarmazdi...insallah mutlu olursunuz...gerci huylu huyundan vazgemez ama...yinede mutluluklar dilerim
sagol canim cok incesin..:teselli:
yok canım size gücüm yeter mi hiç?kusura bakmayinda sizin seviyenize düsemem..dislerinizi burdami gösterebiliyorsunuz ancak...gücünüz burayami yetisiyo...
valla şikayet ettğini şimdi gördümyaa neyse ne arkadaşım boşver
baklavacığım kusura bakma
belli ki benim konumla ilgilenmiş yazma zahmeti göstermişsin
bu bile yeter teşekkür ederim
yazdıklarımızı unutalım
seni kırmak istemezdim hadi barışalım
sizin konunuzla ilgilendim cevep yazdim..cünkü benimde basimdan bazi olaylar gecti..bir bildigim varki size kizdigim durumlar oldu..bende 2.kez yuva kurdum..ama gercekten cok ayip ettiniz..ben bir kelime ettim siz 10 kelime ettiniz...gerek yoktu bu kadar tatsiz sözlereyaa neyse ne arkadaşım boşver
baklavacığım kusura bakma
belli ki benim konumla ilgilenmiş yazma zahmeti göstermişsin
bu bile yeter teşekkür ederim
yazdıklarımızı unutalım
seni kırmak istemezdim hadi barışalım
sizin konunuzla ilgilendim cevep yazdim..cünkü benimde basimdan bazi olaylar gecti..bir bildigim varki size kizdigim durumlar oldu..bende 2.kez yuva kurdum..ama gercekten cok ayip ettiniz..ben bir kelime ettim siz 10 kelime ettiniz...gerek yoktu bu kadar tatsiz sözlere
Aynı olay bizde de yaşandı.
Misafirliğe gelmişti komşularımız.
İlk kez yemeye geldiler bize hatta üçüncü görüşmemiz falandı.
Eşi dedi ki "her akşam buraya gelelim tam benim istediğim gibi yemekler"
Ben yerin dibine geçtim. Yok dedim sizin eşinizinde eminim iyidir yemekleri.
Adam sonra anladı ne dediğini haftaya da siz gelin eşim döktürsün şöyle bir.
Daha sonra eşimle konuştuk konuyu. Sen olsan böyle birşey dermiydin diye sordum. "Canımı sokakta bulmadım ben" dedi :)
arkadaşlar uzun süredir nete giremiyorum
kısaca anlatayım olanları
eşimle konuştuk kendi öz eleştirimi de onunkini de annesininkini de yaptım
o da haklıyken haksız konuma düştüğümü
kızdıklarımda haklı olduğumu
annesini görmek bile istemediğim konusunda beni anlayışla karşıladığını
onun lafıyla boşanmamızın yanlış olacağını
benden çok memnun olduğunu vs.söyledi
ben de şartlarımı söyledim kabul etti
bazı arkadaşlar dayak konusunda niçin şart koşmadığımı sormuş
eşim neredeyse bir yıldır bana el kaldırmıyor zaten
iyi okuduysanız oğlum bebekken yaşamıştım ve 1 yıl önce son dayak olayı olmuştu
eşimi ağbisi aramış kızmış biraz
gönlümü aldı diyeyim öyle olmasaydı dün açıyordum davayı
ama vazgeçtim şu an
meydanı kaynana denen kişiye bırakmak istemedim
biraz da sırf o istedi boşanmamızı diye ona inat boşanmaktan bir anda vazgeçtim
eşim şimdi oraya gitmiyor
hep evde zaten öyle diye nete de giremedim
geleceği bilemem ama umarım artık bundan sonra mutlu oluruz
tamam canim sorun deyil..insanlik hali..belliki sinirlerin cok bozulmus...allah yardimcin olsun..canım çok özür dilerim bende kayınvalide gibi belki tarafınızdan sevilmeyen birisine benzetildiğim için üzüldüm.bana kızmakta haklı olduğunuzu anlıyorum ama inanınki herşey anlatılamıyor.yani pasif ve ezik olduğumu yazmışsınız ama beni tanımıyorsunuz ki
ben hakkımı ararım her zaman ama konu sevdilerim olunca dilim tutuluyor sanki
belki kara bir büyü var üzeride ses çıkaramıyorum
anlıyor musun
inan geri çok üzüldüm yazdıklarım için
hakkını helal et canım
kayinvalideyede cok kizginim..cünkü ona güvenip bazi tatsiz durumlar yasadik esimle..bazi gercekleri ört bas etti..sevmedigim muhatap olmak istemedigim insanlarlan mecbur muhatap olmak zorunda kaldik..kötüyü iyi anlatti..onun pasifligi yüzünden bu evliligimde tehlikeye girdi..ama cok sükür düzeldi esimle aramiz...insallah sizinkide düzelir..
benim kayinvalidem asla kötü bir insan deyil..ona kötü desem cok büyük günahini almis olurum..namazinda niyazinda bir kadin...kendi halinde biri...ama dedigim gibi onunda hatasi pasif olmasi...bu hatasi yüzünden cok zor durumlar yasamis kendisi..cevresinede yasatiyor.istemeyerek..o yüzden ona cok kizginim..canım çok özür dilerim bende kayınvalide gibi belki tarafınızdan sevilmeyen birisine benzetildiğim için üzüldüm.bana kızmakta haklı olduğunuzu anlıyorum ama inanınki herşey anlatılamıyor.yani pasif ve ezik olduğumu yazmışsınız ama beni tanımıyorsunuz ki
ben hakkımı ararım her zaman ama konu sevdilerim olunca dilim tutuluyor sanki
belki kara bir büyü var üzeride ses çıkaramıyorum
anlıyor musun
inan geri çok üzüldüm yazdıklarım için
hakkını helal et canım
çok şükür iki gündür rahat uyuyabiliyorumtamam canim sorun deyil..insanlik hali..belliki sinirlerin cok bozulmus...allah yardimcin olsun..
bak canım pasiflik gerçekten çok kötübenim kayinvalidem asla kötü bir insan deyil..ona kötü desem cok büyük günahini almis olurum..namazinda niyazinda bir kadin...kendi halinde biri...ama dedigim gibi onunda hatasi pasif olmasi...bu hatasi yüzünden cok zor durumlar yasamis kendisi..cevresinede yasatiyor.istemeyerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?