Tepkiniz ne olurdu ?

Insanlar bazen boyle kolpalik yapabiliyor. Sormussunuz zaten ekildiginizden de eminseniz eger size yalan soylemeyi tercih etmis. Ben boyle insanlarla kusmuyorum hayatimdan cikarmiyorum ama kalbimden cikariyorum. O nasil ki gerektiginde hayatinda olun diye sizinle bir iliski icindeyse siz de birakin o sekilde kalsin. Bunun tavrini tribini yapmaya hiiiic gerek yok.

kaç yaşında insanlarsınız bence bu tür oyunlara gerek yok. sessizce hayatımdan çıkarırdım o insanı

Merhaba herkese,
Dert değil ama takıldım biraz:)
Size sorayım dedim
Biri tarafından (değer verdiğiniz bir arkadaş) ekildiniz mi ?
Birkaç gün önce sözleşiyorsunuz ama o bir bahane bulup başka yere gidiyor,kötü hissettim hatta kandırılmış gibi oldum,çünkü uyuyakaldım deyip aslında başka yerde olduğunu gösteren anlık fotoğraflar gördüm (wp)
Ben ona göre plan yapmıştım,yani açıkça söylese kızacak küsecek biri değilim bilir beni.
Neden söylemedi bilmiyorum ama fotoğraf gördüm (Salak olmadığımı anlasın diye 😂) ona da sordum,dolaylı yoldan,eski dedi daha da bozuldum çünkü değildi,,bugüne ait olduğuna eminim,o sebeple biraz dert ettim,siz olsanız böyle birine nasıl davranırsınız mesafe mi koyarsınız tamamen ilişkinizi mi koparırsınız?
S.lakmis derim yakalanacagini bile bile atiyor birde inkar ,ben onu ekerdim kendisi ekilesi bir tip

Back
X