Tepkiniz ne olurdu

valla kk ya kalsa o adam lorenayla evlenmezdi de ama evlendi bence ikiside aynı hamurla yoğrulmuş..
baksana adam arıyıp söyliyim demiş kıza.. bir daha kimbilir ne zaman karşılaşacaklar belki 1 sene sonra teee 1 sene sonrasının planını yapmışlar karı koca oturup..
Ruh ikizi bence lorena ve esi
Neyse ki baskalariyla evlenmemisler
Allah bir yastikta kocatsin insallaaaah :KK45:

Elifin en büyük yanlışıda herşeyde konu açmak.
Hepimizin aklına takılan sorunları,aşamadığı şeyler,kaynana görümce koca derdi var,madem sinirleniyorsun hazmedemiyorsun o zaman sakinleşene kadar bekle sonra git yüzlerine konuş.

Her konuyu her olayı buraya yazarak emin olun çok fazla olumsuz tepki alıyorsunuz ve hepimizin gözünde sorunlu biri olarak görünüyorsunuz.

Herşeyi buraya aktarmayın:KK14:

elifff_____ elifff_____ cevabını gerçekten merak ettiğim bir sorum var..
biraz önceki mesajlarında kıskançlıktan değil demişsin.. kıskançlık değilse nedir seni kızın eşinin sırıtını sıvazlamasında bu kadar rahatsız eden?

Haber gönderip eşini de kendini de küçük düşür lütfen olur mu?

Bazı insanlar böyle laubali hareket eder. O ANDA tepkini belli edersin. Sonradan aramak da neymiş?

off allah yardımcısı olsun adamın konuları okurken şiştim kıskanç biri olarak

Elif hani sen her ten temasından kötü anlamlar çıkarıyosun ya. İnsanlar böyle değil ama. O kadın bunu kötü niyetle yapmadı yani. Arkadaşça yakınlık göstermek istedi. Herkesin seninle aynı kafada olmadığını kabul etmen lazım. Başka insanları olduğu gibi kabul etmen lazım. tamam sen erkeklere dokunma eşin kadınlara dokunmasın. Ama biri eşine dokundu mu da bu kabalığı yapma..

Iyi ki benimle karşılaşmamışsınız

Zira ben sarılıp öperdim de

Arkadaş çevremi düşündüm ne olursa öpmem diye belki eşi tesettürlü ise öpmem bu kişinin hassasiyetleri değişmiş diye

Bu arada kendi eşimin yanımda olması da sorun değil eski arkadaşlarımı onun yanında öpmüşlüğüm vardır

Tek önerim de unut bu olayı ve asla haber vs gönderme elin kadınına

Elif hani sen her ten temasından kötü anlamlar çıkarıyosun ya. İnsanlar böyle değil ama. O kadın bunu kötü niyetle yapmadı yani. Arkadaşça yakınlık göstermek istedi. Herkesin seninle aynı kafada olmadığını kabul etmen lazım. Başka insanları olduğu gibi kabul etmen lazım. tamam sen erkeklere dokunma eşin kadınlara dokunmasın. Ama biri eşine dokundu mu da bu kabalığı yapma..
Bu mevsimde ten teması bile yoktur

Hadi görüşürüz babında bir dokunuştur o

Bir erkek kadına yapsa kadın rahatsız olsa yine anlarım da adamın eşinin rahatsız olması

Burayı okuya okuya kendimi iyice geri çekeceğim herkes ne olmuş buna diyecek

Kusura bakmayın konu sahibi ama ben artık açtığınız konuları baz alarak sizin akıl ve ruh sağlığınızın yerinde olmadığını düşünmeye başladım. Ya da daha iyimser bir ihtimalle geç bulunan bir koca ve buldukcuk olma durumları. Ama bu kadar sıkmaya devam ederseniz geç buldum tez yitirdim durumuna düşersiniz benden söylemesi.

kiskanmak bir noktadan sonra patolojik bir sorunmus...dun dr demisti tvde..
gorunmelisin elif. .dokunmasini gectim kadin sicak kanli davrandi esime ve bana ben soguk davranmama rağmen yazmissiniz şaşırdım açıkçası bir erkekle bir bayanin arkadaşlığı sevmediginiz birseyse bile esinize gidip konusayim dedirtecek tepki vermeniz yanlış

Sirtina dokunduysa gusül abdesti almasi gerek. Bu kafayla gitmeyin.
Kendimi o ladinin yerine koydum da, bisey yapmamisken ve sevecen davranmisken bile suratsiz, nemrut bi kadin varsa karsimda fazlasini bile yapardim bu birincisi..

Ikincisi siz kimsiniz ki kari koca millete duzeltme mesaji gondereceksiniz? Kocaniz da ayni kafada bi de! Suzin ahlak degerlerinize gore mi millet kendini "duzeltecek" ya da sizin kurallariniz cercevesinde mi hareket edecek!!!

Ucuncusu sizin kocanizi millet havada falan kapmaya calismiyor, kocanizdan baska erkekler de var dunyada. Sanirsin ki dunya yakisiklilik birincisi!!

Dorduncusu ben olsam 'biseyde bisey yokken girdigi kurumda bi disi sinek gordu diye suratini dizine kadar sarkitan bir kadin'i alan bir erkekle zaten isim olmaz derdim ki zaten o kiz da oyle diyecek.
Bu hislerim tamamen karsi tarafla empati yaptigimda gelisti kusura bakmayin.

Simdi sizinle empati kurmaya calisiyorum musaadenizle:
...
...
...

Kuramadim..!

Merhaba herkese
dün iş için eşimle beraber bi kuruma gittik orada eşimin eski dönem arkadaşı olan bi kızla karşılaştık orada çalışıyomuş
Daha öncede görmüştüm o kızı ama yıllar önce neyse işte biz Eşimin arkadaşı var orada onun odasına gittik kız da geldi oturdu nbr diyo eşime işte konuştu havadan sudan bana da çok sıcak davrandı ben soğuk davranmama rağmen.
Kalktık biz bizimle dışarı kadar geldi yolcu etti.
Ve merdivenlerden inerken eşimin sırtına dokundu sıvazlamak gibi bişey yani ben tabi orda zor hakim oldum kendime sonra ne yaptık nasıl geldik hayırlamıyorum bile çünkü bi şok yaşadım.
Öncelikle şunu söyliyim herkesin görüşü farklıdır ben eşimin bayan arkadaşı olmasını kabul etmem oda bilir ve yoktur.
Bu kızla da görüşmediğini biliyorum eminim ne numarası var ne bişey bizim düğüne filanda çağırmadı zaten eşim.
Peki kız nerden buldu bu cesareti?
Benimde aynı dönemden tanıdığım insanlar var görsem bende slm veririm ama sırtına dokunmak ne?
Akşam evde konuştuk kavga çıkarmadım çünkü eşim biliyo artık gözümden anlıyo herşeyi,yarın gidelim dedi söyliyim rahatsız olduğunu oda hareketlerine dikkat etsin, bende onunla muhattap olma tekrar ya ben söyliyim yada orda yanına gittiğimiz arkadaşına söyletelim dedim
Siz olsanız ne yapardınız peki ben bunu çokmerak ediyorum
hiçbişey yapma eşinede söylemesen olurdu

Merhaba herkese
dün iş için eşimle beraber bi kuruma gittik orada eşimin eski dönem arkadaşı olan bi kızla karşılaştık orada çalışıyomuş
Daha öncede görmüştüm o kızı ama yıllar önce neyse işte biz Eşimin arkadaşı var orada onun odasına gittik kız da geldi oturdu nbr diyo eşime işte konuştu havadan sudan bana da çok sıcak davrandı ben soğuk davranmama rağmen.
Kalktık biz bizimle dışarı kadar geldi yolcu etti.
Ve merdivenlerden inerken eşimin sırtına dokundu sıvazlamak gibi bişey yani ben tabi orda zor hakim oldum kendime sonra ne yaptık nasıl geldik hayırlamıyorum bile çünkü bi şok yaşadım.
Öncelikle şunu söyliyim herkesin görüşü farklıdır ben eşimin bayan arkadaşı olmasını kabul etmem oda bilir ve yoktur.
Bu kızla da görüşmediğini biliyorum eminim ne numarası var ne bişey bizim düğüne filanda çağırmadı zaten eşim.
Peki kız nerden buldu bu cesareti?
Benimde aynı dönemden tanıdığım insanlar var görsem bende slm veririm ama sırtına dokunmak ne?
Akşam evde konuştuk kavga çıkarmadım çünkü eşim biliyo artık gözümden anlıyo herşeyi,yarın gidelim dedi söyliyim rahatsız olduğunu oda hareketlerine dikkat etsin, bende onunla muhattap olma tekrar ya ben söyliyim yada orda yanına gittiğimiz arkadaşına söyletelim dedim
Siz olsanız ne yapardınız peki ben bunu çokmerak ediyorum
bence kızın yanına git, saçını eline dola,eşek sudan gelene kadar ......
bir daha kocana dokunabiliyor mu bakalım?

not: ironi barındırır.

Back
X