Bu konuyu hic tanimadigim insanlarla paylasmak nekadar dogru bilmiyorum ama birilerine danismaliyim.Dusununki 2 kiz cocuklu bir anne var ve bu kadin kizlarina yillarca fiziksel ve sozel siddette bulunuyor.Sokaga cikmak yasak gulmek yasak ergenlikte erkek arkadasi ve flort etmek yasak ustune ustun esiylede surekli kiskanclik yuzunden kavga eden ve hayati ailesine cehenneme ceviren bir kadin .esi 41 yasindayken kanserle savasmaya baslar ve bu arada buyuk kizina 16 yasinda evlenmesine izin ve yetki verir aslinda bu o kiz icin bir kurtulusdu en azindan evdeki siddetten kurtulmustu .kucuk olan kizi annesinin butun huysuzluklarina ve siddetine dayanmak zorunda cunku henuz cok ufak.Kadinin esi 47 yasinda vefat eder .kucuk kizi ise baba olmeden 3 ay once 19 yasinda evlenmistir.Bu kiz "benim " evet hersey yazdigim gibi .Annem yillarca bize siddet uyguladi insan yaninda assagiladi alay etti yine insan ici demeden siddet uyguladi.Ablamada banada cok zor bir cocukluk yasatti.Entrressan yanida yillarca birakin bir flirt edinmemizi erkek sinege bile dokunamazdik .Bu yuzden ablam cok dayak yedi kendisinden .Bir gun ablamin bir erkek arkadasi oldugunu ogrendi ve ablami akrabalarimizin icinde kiyafetlerini parcalayip ciplak kalana kadar darp etmisti ablam sadece 13 yasindaydi ozamanlar.Bunun gibi neler neler.Babamada kanser olmasina ramen iskence ediyor kan kusturuyordu.ve gel gorunki bu kadinin babami aldattigini biliyordum ufaktim sesimi korkudan cikaramadim.Aradan yillar gecti vedaha dun annemin babamin vefatindan once ve sonrasindada bir cok iliskisi oldugunu ogrendim.Bu beni yikti sonucta Annem diyordum babami aldattigini bildigim halde hic yuzune vurmadim ama simdi birde baska erkeklerle olan munasebetini ogrendim yikildim ve asla onu gormek istemiyorum.bu arada yasim 40 evli ve 19 yasinda bir oglum var.@
Siz olsaniz boyle bir anneye tepkiniz nolurdu cvpllariniz icin tskler
Siz olsaniz boyle bir anneye tepkiniz nolurdu cvpllariniz icin tskler