- 15 Ağustos 2018
- 322
- 253
- 23
Genelde kabul etmiyolar.Bizim yöneticilerimizde kokan 5 tane kişi var çekmiş konuşmuşlar siz iftira atıosunuz bana gıcık olduğunuzdan demiş.Ama yok böyle bi koku.Ben yönetici olsam çalıştırmazdım.Çünkü çok büyük sorun.Bence yine bayan bi yöneticiniz tarafından uyarılmalı .Başka türlü siz suçlu olusunuz.Merhaba,
İşe yeni başlayan bayan bir arkadaş var.Bizim aramız iyi,ayrı departmanlardayız.Çalıştığı departmanda kişiler arkadaşın ter kokusundan şikayetçi.Yöneticilerine söylemişler,yöneticileride erkek.Yöneticide ik ya söylemiş.Bizimde aramız iyi olduğu için ik cı bize işte deodarantla ilgili muhabbet açın fln diyor.Bu arada gerçekten teri kokuyor.Lavaboya girse onun giridğini anlıyorum.Nugun kokmuyordu gerçi ama genel anlamda kokuyor,giydiği kıyafetler kalın belkı onlardan da olabilir neyse.Biz nasıl anlamasını sağlayabiliriz muhabbetini yaptığımızda baska sey üzerinden ben ter kokmam vs gibi şeyler dedi.İKcının onunla konuşmasını istemeyiz açıkçası kırılır sonuçta
Benzerini yaşamıştık, düşün taşın isin icinden cikamayinca nahif usturuplu samimi bir dille ben wp uzerinden kendisine yazılı olarak söylemiştim. Kimseyi katmadim karistirmadim bizzat sadece benim hissiyatim diye acikladim. Herkes böyle böyle diyor konusuyor vs gibi cumleler sakın kullanmayin rencide etmemek icin extra caba harcayin. Biz bu sekilde aşmıştık bana teşekkür etti ve sonra hiç koku falan olmadi o da extra dikkat etmeye başladı ve sıkıntı çözüldü :) bazen kişinin kendisine kokmuyor kendi teri normal olagan seyler.. Doğru yöntemle asilmayacak bir sey değil neyse ki. Umarım cozersiniz siz de.Merhaba,
İşe yeni başlayan bayan bir arkadaş var.Bizim aramız iyi,ayrı departmanlardayız.Çalıştığı departmanda kişiler arkadaşın ter kokusundan şikayetçi.Yöneticilerine söylemişler,yöneticileride erkek.Yöneticide ik ya söylemiş.Bizimde aramız iyi olduğu için ik cı bize işte deodarantla ilgili muhabbet açın fln diyor.Bu arada gerçekten teri kokuyor.Lavaboya girse onun giridğini anlıyorum.Nugun kokmuyordu gerçi ama genel anlamda kokuyor,giydiği kıyafetler kalın belkı onlardan da olabilir neyse.Biz nasıl anlamasını sağlayabiliriz muhabbetini yaptığımızda baska sey üzerinden ben ter kokmam vs gibi şeyler dedi.İKcının onunla konuşmasını istemeyiz açıkçası kırılır sonuçta
bu da mantıklı.havada ekşi ekşi ter kokusu gibi bir koku var diye cam açılıp bir de fış fış oda kokusu sıkılırsa onun o tarafa doğru belki anlar.Odaya sürekli oda parfümü sıksınlar bi koku var bi koku var diyerek
Çünkü kadına 5 kg deodorant da alsanız kullanmayacak
Belki de kullanıyor fayda etmiyor
Belki de deri hastalığı
Bilemeyiz
Ben terleme için sirke kullanmam ama elma sirkesi uçucu bir kokuya sahip eksi eksi sirke kokmaz. Uzum kullanıyordur oHiç etkili falan değil. Ekşi ekşi sirke kokuyorsunuz ama siz alıştığınız için kokuyu almıyorsunuz maalesef.
Ben terleme için sirke kullanmam ama elma sirkesi uçucu bir kokuya sahip eksi eksi sirke kokmaz. Uzum kullanıyordur o
Hiç şişenin kapağını açık bırakmadım. Ben saçıma kullaniyorum bazen ve uçuyor. Yüzüme bazen bende surerim. Eger plastik sise ve dandik bir markaysa kötü ekşi kokuyor ama cam sisede ve bilindik bir şey ise bir kez durulayinca 10 dakika sonra geçiyor. Bu arada sirke yüzde bir gece bekletilmez bence asidik yapısı ph da sıkıntı yaratır en cok 5-10 dk da durulanmali. Cok bekleyince yüzde siniyor demek ki.Uçmuyor valla. Yüzüme kullanıyorum elma sirkesi gece sürsem sabah hala kokuyor. Sirke kokusunu sevmeyen anlıyor. Bi de uçucu olsa şişenin kapağı açık olunca kokusu uçar, uçuyor mu? Hayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?