- 26 Haziran 2013
- 2.591
- 4.976
- 133
- 32
Arkadaşlar merhaba, az önce kötü koku hakkındaki konuyu okudum. neyse dedim benim şu derdime belki KK çare bulur. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama çokta umutlu değilim maalesef. yurtdışında yaşıyorum ve burda doktorlar baştan savma iş yapıyor. sağlık sistemi çökük.
Herneyse konuya gelecek olursak: ben çok terliyorum. Ama öyle koltuk altı değil. kafam, yüzüm çok terliyo ve bu hep böyleydi. Havanın çoook sıcak olmasına gerek yok. Kışın bile yüzüm terliyebiliyor. Cidden abartmıyorum. Su gibi. Mesela kuru saçlarım hemen ıslanıyo.
Tek sevinebildiğim şey: vücudum değil terleyen ve kokmuyorum çok şükür.
Ama inanın o kadar rahatsız oluyorum ki. Bişey yapasım gelmiyo.
Çaresi var mıdır. Bilen var mı daha doğrusu?
Dediğim gibi doktora gidicem ama ne bileyim. Burda farklı farklı insanlar var ve belki çaresini bilen vardır ...
Şimdiden teşekkür ederim
Herneyse konuya gelecek olursak: ben çok terliyorum. Ama öyle koltuk altı değil. kafam, yüzüm çok terliyo ve bu hep böyleydi. Havanın çoook sıcak olmasına gerek yok. Kışın bile yüzüm terliyebiliyor. Cidden abartmıyorum. Su gibi. Mesela kuru saçlarım hemen ıslanıyo.
Tek sevinebildiğim şey: vücudum değil terleyen ve kokmuyorum çok şükür.
Ama inanın o kadar rahatsız oluyorum ki. Bişey yapasım gelmiyo.
Çaresi var mıdır. Bilen var mı daha doğrusu?
Dediğim gibi doktora gidicem ama ne bileyim. Burda farklı farklı insanlar var ve belki çaresini bilen vardır ...
Şimdiden teşekkür ederim