Rica ederim inş sorununuzun çözümünü bulursunuzbi gitsem aynen burda yazılanları söylücem. teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim inş sorununuzun çözümünü bulursunuzbi gitsem aynen burda yazılanları söylücem. teşekkür ederim
bi gitsem aynen burda yazılanları söylücem. teşekkür ederim
Yapilan işlerimleri ve çözüm olmaıdğını söyle
Umarım çözüm bulunur
çünkü benim troid ilaçla iyi olduğu halde
Hâlâ ellerim ıslak ıslak
rahatsızlık verici özellikle yazın sıcakta
mutlaka söylücem.
şimdilik yüz için bi losyon var onu kullnıyorum ama kafa in çözüm yok.
benim kullandığım losyonun ayak ve el için olanlarıda var. ben yurtdışındayım gerçi ama baya losyon tarzı şeyler araştırdım. belki türkiyede alternatiflerini bulabilirsiniz.
isimlerini yazıyorum;
- axitrans
- odoban
Biraz araştırın eminim sizde faydasını görürsünüz![]()
Benim de yaz kış ellerim ayaklarım terler. =( Ellerimin durumu içler acısı, yeni yıkayıp kurulamamışsın gibi genelde. Sempatik sinir sisteminin fazla çalışmasındanmış. Tek çaresi kliplerle sinirleri sıkıştırıp, oradaki ter bezlerinin çalışmasını engellemekmiş. Ama aslında sistem çalışmaya devam ettiği için, o ter başka yerlerden çıkıyor. Bir arkadaşım bu operasyonu yaptırdı. Şimdi teri göbeğe ve sırta vurdu. Bilmiyorum sizinkinin sebebi de aynı mı... Farklı sebepleri olabiliyor. Ben operasyon filan yaptırmayacağım. En azından bildiğim, alışık olduğum yerler terlesin kafasındayım.![]()
Malesef bende aynı sizin gibiyim ve bana da annemden geçmiş. Kış yaz demeden terliyorum.sadece saç ve yüzüm. Hiç bir zaman ellerim, ayaklarım, koltuk altı terlemesi problemi yaşamadım ama saç ve yüz artık beni bunaltmaya başladı. Öğretmenim ve kışın bile yüzümden ter akıyor.bir bakıyorum öğrencilerim mendillerle geliyorlar yanıma. Saçlarım zaten "şimdi duştan çıkmış gibi" bir halde oluyor. Islak ıslak. Çaresi olursa bilmek isterim. Konuyu takipteyim.
Yorumlarda troid kaynaklı olduğu söylenmiş. 3 gün önce troidimin olduğunu öğrendim. Belki de sahiden ondan kaynaklıymış.
Genel olarak terlemeye meyilli bir bünyem var. Ortamda kimse terlemezsen terlediğim zamanlar çoktur. Özellikle suratım resmen yanıyor. Sırtım falan da terler ama bu kafa terlemesi çocukluktan beri böyle. Arabayı yazın klimayı yüzüme en düşük ısıda vurdurmadan kullanamıyorum. Kan tahlili yaptırdım defalarca. Tiroid falan her şey normal. Hormon tahlili de yaptırmıştım yıllar önce. Bir problem çıkmamıştı. Sebebini bulamadım açıkçası. Konuyu takipteyim.
Benim de yüzüm çok terliyor. Yazın gözlük takamıyorum hemen buğulandığı için. Makyaj yapsam azcık sıcak ortama girince hepsi akıyor ya da silmek zorunda kalıyorum. Yüzünüz için kullandığınız ürünü bulamadım internette fotoğraf veya link atabilir misiniz? Yasak ise özel mesaj olarak gönderebilir misiniz?evet baktım şimdi. rollon trzı demi?
işte ben onun gibi bişseyi losyon olanını yüzüme kullanıyorum. şimdi kafam için bişey bulmak lzım...
Bende Tirot çıktı . Daha önce kesinlikle yoktu. Hatta bu alıntıladığım mesaj bebeğim 15 günlükken yazılmış. İlaç almaya başladım bakalım ne olacak? Losyonu ve ilacın adını özelden yazarsan çok memnun olurum. Soruştururum en azındansempatik sinir sistemini hiç duymadım ama şimdi araştırdım. ama evet olabilir.
aslında daha önce bende tiroide baktırdım ve bişey çıkmadı. burda yazılanlardan sonra ama birdaha baktırmayı düşünüyorum.
bi sebep, çözüm, çaresi olursa mutlaka yazıcam sizlere.