Adaçayı iyi geliyor mutlaka deneyin azalma olmuştu ben de sıcak havalardan dolayı isterseniz soğuk tüketin.
Kafa ve yüze de uygulanıyor
D vitamini eksikligi bas bolgesinde terleme yaparmsArkadaşlar merhaba, az önce kötü koku hakkındaki konuyu okudum. neyse dedim benim şu derdime belki KK çare bulur. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama çokta umutlu değilim maalesef. yurtdışında yaşıyorum ve burda doktorlar baştan savma iş yapıyor. sağlık sistemi çökük.
Herneyse konuya gelecek olursak: ben çok terliyorum. Ama öyle koltuk altı değil. kafam, yüzüm çok terliyo ve bu hep böyleydi. Havanın çoook sıcak olmasına gerek yok. Kışın bile yüzüm terliyebiliyor. Cidden abartmıyorum. Su gibi. Mesela kuru saçlarım hemen ıslanıyo.
Tek sevinebildiğim şey: vücudum değil terleyen ve kokmuyorum çok şükür.
Ama inanın o kadar rahatsız oluyorum ki. Bişey yapasım gelmiyo.
Çaresi var mıdır. Bilen var mı daha doğrusu?
Dediğim gibi doktora gidicem ama ne bileyim. Burda farklı farklı insanlar var ve belki çaresini bilen vardır ...
Şimdiden teşekkür ederim
aa öyle mi. ilk kez duyuyorum. o kadar forumlarda araştırdım okudum ve hep koltukaltından örnekler verilmiş.
en son çare olsun...
D vitamini eksikligi bas bolgesinde terleme yaparms
Estagfurullah bacimTabiki açılımı bilmiyo olabilirim ama kara cahilde değilim diyelim
terlemeye botoks yaptırıyorlar... genelde çözüm olduğu söyleniyor bir araştırın isterseniz.Arkadaşlar merhaba, az önce kötü koku hakkındaki konuyu okudum. neyse dedim benim şu derdime belki KK çare bulur. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama çokta umutlu değilim maalesef. yurtdışında yaşıyorum ve burda doktorlar baştan savma iş yapıyor. sağlık sistemi çökük.
Herneyse konuya gelecek olursak: ben çok terliyorum. Ama öyle koltuk altı değil. kafam, yüzüm çok terliyo ve bu hep böyleydi. Havanın çoook sıcak olmasına gerek yok. Kışın bile yüzüm terliyebiliyor. Cidden abartmıyorum. Su gibi. Mesela kuru saçlarım hemen ıslanıyo.
Dediğim gibi doktora gidicem ama ne bileyim. Burda farklı farklı insanlar var ve belki çaresini bilen vardır ...
Şimdiden teşekkür ederim
terlemeye botoks yaptırıyorlar... genelde çözüm olduğu söyleniyor bir araştırın isterseniz.
Sağlık testlerinden doğru bir şekilde geçmeniz gerek. Testlerden terinizin nedeni anlaşılır. Sağlık sistemi çökük demişsiniz ama denemekte fayda var. Çok geçmiş olsun.
Tatlım sendeki bir tür hastalık. Arkadaşımda da vardı doktora gitti geçti. Tedavisi var üzülmeArkadaşlar merhaba, az önce kötü koku hakkındaki konuyu okudum. neyse dedim benim şu derdime belki KK çare bulur. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama çokta umutlu değilim maalesef. yurtdışında yaşıyorum ve burda doktorlar baştan savma iş yapıyor. sağlık sistemi çökük.
Şimdiden teşekkür ederim
çok teşekkür ederim.. İnanın o kadar baştan salıyolar ki. geçen hafta gittim, 2 haftadır sürekli öksürüyodum ki hala öyle. Kadın yapıcak bişey yok dedi. Aynı zamanda göz kapağımın iç kısmında sivilcemsi bişey çıktı. onun içinde bi kaç güne geçer dedi. Ki iki durum hala mevcut.
Burdaki yorumları dikkate alıp kendim isticem bazı testleri yapmalarını. teşekkür ederim
tiroid hormonlarınıza falan baktırın hormonal bir durum olabilir yada genetik bir durumdur.Arkadaşlar merhaba, az önce kötü koku hakkındaki konuyu okudum. neyse dedim benim şu derdime belki KK çare bulur. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama çokta umutlu değilim maalesef. yurtdışında yaşıyorum ve burda doktorlar baştan savma iş yapıyor. sağlık sistemi çökük.
Şimdiden teşekkür ederim
Panpa sen iyi bir içhastalıkları uzmanına görün ama Türkiye'de
Alman doktorlarını başarılı bulmuyorum teşhis falan yok
Muhtemelen tiroit kaynaklı bir durum
tiroid hormonlarınıza falan baktırın hormonal bir durum olabilir yada genetik bir durumdur.
Ben de tiroid hastasıyım ilk çıktığında terlerdim öyle koltuk altında filan yoktu sırt kısmım yüzüm mesela,tabi başka belirtilerde vardı,ciddi derecede saç dökülmesi,uyuma isteği,üşüme,ellerimde titreme,unutkanlıkta yapar ve kilo alımı,terlemem artık sadece hava çok çok sıcak olduğu için var yaz aylarında akdeniz sıcağı malum onun dışında kalmadı artık.cher kesinlikle katılıyorum. burdaki (hollanda) doktorlardan hiç umutlu değilim.
ama işte ne zaman türkiyeye gelirim belli değil. muhtemelen bi kaç ay sonra fln ancak..
ama geldiğimde mutlaka görünücem doktora.
zamanında orda yaşadığımda bu durumu hiç ciddiye almadığıma yanıyorum şimdi...
teşekkür ederim yorum için. daha fırsatım olmadı ama yarın randevu almayı düşünüyodum.
buraya da yazarım mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?