ter...

D vitamini eksikligi bas bolgesinde terleme yaparms

aa öyle mi. ilk kez duyuyorum. o kadar forumlarda araştırdım okudum ve hep koltukaltından örnekler verilmiş.
en son çare olsun...

Evet bir sonuç bulamazsanız denenebilir

Reactions: KV_
D vitamini eksikligi bas bolgesinde terleme yaparms

d vitamini eksikliği olduğunu sanmıyorum. kışın doktor test yaptı ve değildi. şimdi de yeterince güneşe çıkıyorum ve hala vitamin takviyesi alıyorum...

Kızlar iyi geceler, benim de eşim çok aşırı terliyor yastık, çarşaf her yer su oluyor. Gün içinde de damlıyor resmen yüzünden. Herşeyi geçtim artık korkuyorum bir rahatsızlığı mı var diye. InşaALLAH birşey yoktur. Çok yoğun çalışıyor kan da vermez şimdi birşeyim yok diye.. Ne olacak bilmiyorum

terlemeye botoks yaptırıyorlar... genelde çözüm olduğu söyleniyor bir araştırın isterseniz.

Sağlık testlerinden doğru bir şekilde geçmeniz gerek. Testlerden terinizin nedeni anlaşılır. Sağlık sistemi çökük demişsiniz ama denemekte fayda var. Çok geçmiş olsun.

Sağlık testlerinden doğru bir şekilde geçmeniz gerek. Testlerden terinizin nedeni anlaşılır. Sağlık sistemi çökük demişsiniz ama denemekte fayda var. Çok geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim.. İnanın o kadar baştan salıyolar ki. geçen hafta gittim, 2 haftadır sürekli öksürüyodum ki hala öyle. Kadın yapıcak bişey yok dedi. Aynı zamanda göz kapağımın iç kısmında sivilcemsi bişey çıktı. onun içinde bi kaç güne geçer dedi. Ki iki durum hala mevcut.

Burdaki yorumları dikkate alıp kendim isticem bazı testleri yapmalarını. teşekkür ederim

Tatlım sendeki bir tür hastalık. Arkadaşımda da vardı doktora gitti geçti. Tedavisi var üzülme

Panpa sen iyi bir içhastalıkları uzmanına görün ama Türkiye'de
Alman doktorlarını başarılı bulmuyorum teşhis falan yok
Muhtemelen tiroit kaynaklı bir durum

tiroid hormonlarınıza falan baktırın hormonal bir durum olabilir yada genetik bir durumdur.

Panpa sen iyi bir içhastalıkları uzmanına görün ama Türkiye'de
Alman doktorlarını başarılı bulmuyorum teşhis falan yok
Muhtemelen tiroit kaynaklı bir durum

cher kesinlikle katılıyorum. burdaki (hollanda) doktorlardan hiç umutlu değilim.
ama işte ne zaman türkiyeye gelirim belli değil. muhtemelen bi kaç ay sonra fln ancak..
ama geldiğimde mutlaka görünücem doktora.
zamanında orda yaşadığımda bu durumu hiç ciddiye almadığıma yanıyorum şimdi...

tiroid hormonlarınıza falan baktırın hormonal bir durum olabilir yada genetik bir durumdur.

teşekkür ederim yorum için. daha fırsatım olmadı ama yarın randevu almayı düşünüyodum.
buraya da yazarım mutlaka..

Sampuaniniza bir çay kaşığı karbonat ekleyebilirsiniz deneme amaçlı belki saç terlemesine faydası olur.
Karbonat ter giderici bildiğim.

önce tahlil yaptirip tiroidinize baktirin.Sonra gecici çözüm botox.6ay etkili.Kesin çözümse Televizyonda gördüm.Koltuk altindan sinirleri metal klipsle tutturuyorlar kesin bitiyir terleme.benim el ve ayaklarim terliyir ciddi ciddi düşünüyorum.Yalniz bazi kişilerde terleme ameliyati sonrasi baska bir bölge terleyebilirmis.Gecmis olsun.

Ben de tiroid hastasıyım ilk çıktığında terlerdim öyle koltuk altında filan yoktu sırt kısmım yüzüm mesela,tabi başka belirtilerde vardı,ciddi derecede saç dökülmesi,uyuma isteği,üşüme,ellerimde titreme,unutkanlıkta yapar ve kilo alımı,terlemem artık sadece hava çok çok sıcak olduğu için var yaz aylarında akdeniz sıcağı malum onun dışında kalmadı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…