ter...

Tiroidlerinize baktırın derim kanda olmazsada nodül olabiliyor boğazda,vitamin eksiliği,şeker bunlarada baktırın şekerde terleme yapabilir

şekerden uzun süredir şüpheleniyorum aslında. benim anne tarafında var şeker hastalığı.
çok teşekkür ederim.

ay bunu denicem. evde var bebek pudrası :) teşekkür ederim.
Rica ederim :) bi ise yararsa yazin bana bilmek isterim Sey internete bakarsaniz aslinda her makyaj vidyosunda gösteriyor kizlar makyajdan sonra „fixing powder“ kullaniliyor. Ama bebek pudrasi ayni etki hem daha ucuz

Reactions: KV_
Rica ederim :) bi ise yararsa yazin bana bilmek isterim Sey internete bakarsaniz aslinda her makyaj vidyosunda gösteriyor kizlar makyajdan sonra „fixing powder“ kullaniliyor. Ama bebek pudrasi ayni etki hem daha ucuz

yazarım mutlaka. aslında çok makyaj videosu izlerim ama bende onu setting powder olarak kullnıyolar sanıyodum. makyaj kaymasın diye. terlemeyi önlediğini bilmiyordum :)

yazarım mutlaka. aslında çok makyaj videosu izlerim ama bende onu setting powder olarak kullnıyolar sanıyodum. makyaj kaymasın diye. terlemeyi önlediğini bilmiyordum :)
Heee bak benden iyi biliyorsunuz hatta evet iste terden kaymasin diye terliyen yerlere yapiliyor :))

evet baktım şimdi. rollon trzı demi?
işte ben onun gibi bişseyi losyon olanını yüzüme kullanıyorum. şimdi kafam için bişey bulmak lzım...

O zaman botoxu araştırabilirsin 6 ayda bir tekrarlanması gerekli ama en azından yazları daha rahat geçirirsin

Bende cok terliyorum asiri derecede yuzum ,dudak ustu,ensem , saclarim,avuc iclerim baya hemde.. ama hep oyleydi ben alistim sanirim.. sadece sosyal hayati etkiliyor.

Bende cok terliyorum asiri derecede yuzum ,dudak ustu,ensem , saclarim,avuc iclerim baya hemde.. ama hep oyleydi ben alistim sanirim.. sadece sosyal hayati etkiliyor.

bende alıştım ama inanın yüz değil. yüz olsa neyse. onun için şu an losyon kullanıyprum ve bi nebze ‘iyi’. ama kafamdan şipir şipir su gibi akıyo...

Adaçayı iyi geliyor mutlaka deneyin azalma olmuştu ben de sıcak havalardan dolayı isterseniz soğuk tüketin.

bende alıştım ama inanın yüz değil. yüz olsa neyse. onun için şu an losyon kullanıyprum ve bi nebze ‘iyi’. ama kafamdan şipir şipir su gibi akıyo...

Cok kotu bir durum malesef.. o yuzden islak mendil kullaniyorun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…