Tiroidlerinize baktırın derim kanda olmazsada nodül olabiliyor boğazda,vitamin eksiliği,şeker bunlarada baktırın şekerde terleme yapabilir
Ay bu aralar çatma dönemindeyim pardonSana dememiş canım yazın kötü diye terlemesi için demiş yazında kötü diye
Rica ederim :) bi ise yararsa yazin bana bilmek isterimay bunu denicem. evde var bebek pudrası :) teşekkür ederim.
Yanlış anlamışım canım pardon yayazında derken yaz mevsiminde :)
Rica ederim :) bi ise yararsa yazin bana bilmek isterimSey internete bakarsaniz aslinda her makyaj vidyosunda gösteriyor kizlar makyajdan sonra „fixing powder“ kullaniliyor. Ama bebek pudrasi ayni etki hem daha ucuz
Heee bak benden iyi biliyorsunuz hattayazarım mutlaka. aslında çok makyaj videosu izlerim ama bende onu setting powder olarak kullnıyolar sanıyodum. makyaj kaymasın diye. terlemeyi önlediğini bilmiyordum :)
evet baktım şimdi. rollon trzı demi?
işte ben onun gibi bişseyi losyon olanını yüzüme kullanıyorum. şimdi kafam için bişey bulmak lzım...
O zaman botoxu araştırabilirsin 6 ayda bir tekrarlanması gerekli ama en azından yazları daha rahat geçirirsin
Kıss nerelerdesin senHeee bak benden iyi biliyorsunuz hattaevet iste terden kaymasin diye terliyen yerlere yapiliyor :))
Bakiyorumda bulmusun buralariKıss nerelerdesin sen
Buralari deseydin biliyorum bdv açıklamasını bilmiyodumBakiyorumda bulmusun buralari
Allah seniBuralari deseydin biliyorum bdv açıklamasını bilmiyodum
Tabiki açılımı bilmiyo olabilirim ama kara cahilde değilim diyelimAllah seni
Bende cok terliyorum asiri derecede yuzum ,dudak ustu,ensem , saclarim,avuc iclerim baya hemde.. ama hep oyleydi ben alistim sanirim.. sadece sosyal hayati etkiliyor.
Adaçayı iyi geliyor mutlaka deneyin azalma olmuştu ben de sıcak havalardan dolayı isterseniz soğuk tüketin.Bende cok terliyorum asiri derecede yuzum ,dudak ustu,ensem , saclarim,avuc iclerim baya hemde.. ama hep oyleydi ben alistim sanirim.. sadece sosyal hayati etkiliyor.
bende alıştım ama inanın yüz değil. yüz olsa neyse. onun için şu an losyon kullanıyprum ve bi nebze ‘iyi’. ama kafamdan şipir şipir su gibi akıyo...
Adaçayı iyi geliyor mutlaka deneyin azalma olmuştu ben de sıcak havalardan dolayı isterseniz soğuk tüketin.
ama işte koltukaltı değil ki: kafa ve yüz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?