ter...

Benimde yüzüm kafam aşırı terliyor. Makyaj falan kalmıyor çok kotu takipte kalym belki vardr bi çaresi.

Reactions: KV_

çoook etkiliyor. arkadaşlarımla bişey yapasım yok. o derece.

bi gün trene bindim ablama gidicem ama nasıl ter akıyo kafamdan. sanki koştum halbuki sakin sakin yürümüştüm.
nerdeyse ağlicaktım o derece. karşımdaki oturan iyi misiniz diye sordu. o günden sonra daha beter kafaya taktım

Benim eşimde de aynı problem var gerçekten çok rahatsız edici bir durum insanın yaşam kalitesini düşürüyor özelikle yaz aylarında.Geçen yıl driclor terleme önleyeci kullanmıştı baya faydasını gördü hatta bu yaz o aşırı yüz terlemesi baya hafifledi bu yaz kullanmadığı halde.Bir de botox yapıyorlar diye biliyorum terlemeyi önlemek için onu da araştırabilirsiniz.

Koltuk altı terlemesi için botoksta her zaman etkili olmuyor :/

yok işte kendimi avutucam ya koltuk altı olsa neyse diyerekten. halbuki bi arkadaşım var onunda koltukaltı çok terlermiş. şimdi özel deodorant kullanıyo. baya faydalıymış. ama işte ben hala böyleyim.
onun kullandığı deodorantın bi losyon olan farklı bişeyi varmış. bana aldı ondan ve kullanıyorum yüzüm için. yaln yok az çok faydası var ama kafam hala deli gibi terliyor. şaşırdım artık ne yapıcağımı

Ya canım nasıl kurtulursun bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun kışın dahada kötü o soğuklarda terlemen

ilaç mı o driclor dediğiniz. hemen google’dan bakayım. yüzüm için bi losyon kullanıyorum: Allah var az çok faydalı ama kafam hala deli gibi terliyor

Ya canım nasıl kurtulursun bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun kışın dahada kötü o soğuklarda terlemen

çoook teşekkür ederim... yazında kötü ama: iş yerinde (mağazada) klima açık ama dışarısı sıcak ya ben şu an hastayım ve eminim hepsi bu terlememden oluyo.

ilaç mı o driclor dediğiniz. hemen google’dan bakayım. yüzüm için bi losyon kullanıyorum: Allah var az çok faydalı ama kafam hala deli gibi terliyor
Yok ilaç değil internetten bulabilirsiniz jel gibi bir sıvı ilk kullanımda biraz yakıyormuş ama sonra geçiyor zaten sürekli sürmedi terlemesi hafifleyince bıraktı

Yok ilaç değil internetten bulabilirsiniz jel gibi bir sıvı ilk kullanımda biraz yakıyormuş ama sonra geçiyor zaten sürekli sürmedi terlemesi hafifleyince bıraktı

evet baktım şimdi. rollon trzı demi?
işte ben onun gibi bişseyi losyon olanını yüzüme kullanıyorum. şimdi kafam için bişey bulmak lzım...

Bebek pudrasi cal terliyen bölümlere :)

Ay evet her dışarı çıkışımda çantama ıslak mendil peçete dolduruyorum utanıyorum toplum içimde elimle alnımı yüzümü silmekten kan ter içinde kalıyorum. Doğumdan sonra kilo fazlalığım kaldı kilodan diyenler oluyor ama ben zayıfkende böyleydi.
Kalabalığa girince yüzümden şakır şakır ter akcak stresinden dahada çok akıyo buda bonusu

faydalı mı? hiç duymadım. yani koltukaltına yapanları duydum ama o koku önlemek için diye sanıyordum ben
Hayir hayir terlemeyi önlüyor bazilari yüzüne bile yapar make-up terden bozulmasin diye pudra cekiyor teri :) ve nemli gözükmüyorsunuz :)

çoook teşekkür ederim... yazında kötü ama: iş yerinde (mağazada) klima açık ama dışarısı sıcak ya ben şu an hastayım ve eminim hepsi bu terlememden oluyo.
Tiroidlerinize baktırın derim kanda olmazsada nodül olabiliyor boğazda,vitamin eksiliği,şeker bunlarada baktırın şekerde terleme yapabilir

benimde biraz fazlam var ve ablamda bana bikeresinde kilodan demişti. hiçte değil. bende nice kilolu insanlar terlemiyor.

dediğiniz gibi elimde sürekli mendil alnımı, boynumu siliyorum...

Hayir hayir terlemeyi önlüyor bazilari yüzüne bile yapar make-up terden bozulmasin diye pudra cekiyor teri :) ve nemli gözükmüyorsunuz :)

ay bunu denicem. evde var bebek pudrası :) teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…