Simdi.gordum sıkıntı yokmuş tiroidlerde. Bazen hormonlar normal de olsa tiroid nodülü olabiliyor diye biliyorum.
Tiroidlerde ve bir de demir eksikliğinde kafada terleme çok oluyor. Bir tam kan testi mi yaptırsanız?
Aynı dertten bende muzdaribim çocukluğumdan beri var bu olay. Yaz kış oluyo ama yazın daha fazla ve sosyal hayatını etkiliyor insanın sırf bu sebepten saçlarıma fön bile çekmiyorum dipleri terden dalgalıya dönüyor makyajda akıp gidiyor. 20 aylık olan kızımında aynı şekilde kafası ve alnı çok terliyor sanırım çözümü yok
Koltuk altı terlemesi için botoksta her zaman etkili olmuyor :/
Benim eşimde de aynı problem var gerçekten çok rahatsız edici bir durum insanın yaşam kalitesini düşürüyor özelikle yaz aylarında.Geçen yıl driclor terleme önleyeci kullanmıştı baya faydasını gördü hatta bu yaz o aşırı yüz terlemesi baya hafifledi bu yaz kullanmadığı halde.Bir de botox yapıyorlar diye biliyorum terlemeyi önlemek için onu da araştırabilirsiniz.
Ya canım nasıl kurtulursun bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun kışın dahada kötü o soğuklarda terlemen
Yok ilaç değil internetten bulabilirsiniz jel gibi bir sıvı ilk kullanımda biraz yakıyormuş ama sonra geçiyor zaten sürekli sürmedi terlemesi hafifleyince bıraktıilaç mı o driclor dediğiniz. hemen google’dan bakayım. yüzüm için bi losyon kullanıyorum: Allah var az çok faydalı ama kafam hala deli gibi terliyor
Yok ilaç değil internetten bulabilirsiniz jel gibi bir sıvı ilk kullanımda biraz yakıyormuş ama sonra geçiyor zaten sürekli sürmedi terlemesi hafifleyince bıraktı
Bebek pudrasi cal terliyen bölümlere :)
çoook etkiliyor. arkadaşlarımla bişey yapasım yok. o derece.
bi gün trene bindim ablama gidicem ama nasıl ter akıyo kafamdan. sanki koştum halbuki sakin sakin yürümüştüm.
nerdeyse ağlicaktım o derece. karşımdaki oturan iyi misiniz diye sordu. o günden sonra daha beter kafaya taktım
Ee olur okadar telden yazıyorumçoook teşekkür ederim... yazında kötü ama: iş yerinde (mağazada) klima açık ama dışarısı sıcak ya ben şu an hastayım ve eminim hepsi bu terlememden oluyo.
Hayir hayir terlemeyi önlüyor bazilari yüzüne bile yapar make-up terden bozulmasin diye pudra cekiyor teri :) ve nemli gözükmüyorsunuz :)faydalı mı? hiç duymadım. yani koltukaltına yapanları duydum ama o koku önlemek için diye sanıyordum ben
Tiroidlerinize baktırın derim kanda olmazsada nodül olabiliyor boğazda,vitamin eksiliği,şeker bunlarada baktırın şekerde terleme yapabilirçoook teşekkür ederim... yazında kötü ama: iş yerinde (mağazada) klima açık ama dışarısı sıcak ya ben şu an hastayım ve eminim hepsi bu terlememden oluyo.
Ay evet her dışarı çıkışımda çantama ıslak mendil peçete dolduruyorum utanıyorum toplum içimde elimle alnımı yüzümü silmekten kan ter içinde kalıyorum. Doğumdan sonra kilo fazlalığım kaldı kilodan diyenler oluyor ama ben zayıfkende böyleydi.
Kalabalığa girince yüzümden şakır şakır ter akcak stresinden dahada çok akıyo buda bonusu
Sana dememiş canım yazın kötü diye terlemesi için demiş yazında kötü diyeEe olur okadar telden yazıyorum
Ee olur okadar telden yazıyorum
Hayir hayir terlemeyi önlüyor bazilari yüzüne bile yapar make-up terden bozulmasin diye pudra cekiyor teri :) ve nemli gözükmüyorsunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?