ter...

Valla bende de cok sicakta yuzumde sipir sipir damliyor yani belkide akiyor
Benim hep vardi ama ve kapaliyim acikken de vardi yani salla ilgili bisey degil
Ama dediginiz gibi koltuk alti falan olmamasi daha iyi bence de
Konunuzu takipteyim

Reactions: KV_
Bence bu sağlıksal bi sorun habercisi olabilir.lğtfen bir tek domtorla kalmayın en az üç farklı dr a gidin.drlar ın bi dediği bi dediğini tutmayabiliyor.durumunhzj ciddiye almalısınız.

teşekkür ederim. size de geçmiş olsun.

bende okudum o ameliyat hakkında ve başka bölgeler terleyebiliyomuş. yağmurdan kçarken doluya yakalanmayalımda...

geçmiş olsun. bu söylediğiniz şeyler bende de var ama birbiriyle bağlantılı mı yoksa ayrı ayrı mı rahatsızım bilmiyorum

Valla bende de cok sicakta yuzumde sipir sipir damliyor yani belkide akiyor
Benim hep vardi ama ve kapaliyim acikken de vardi yani salla ilgili bisey degil
Ama dediginiz gibi koltuk alti falan olmamasi daha iyi bence de
Konunuzu takipteyim

kapalı bi arkadaşım var ve bana sürekli abarttığımı söylüyor. ALlah aşkına nasıl abartıyorum diyorum. Gözle görülür şekilde deli gibi terliyorum. saçl diplerim hemen ıslak oluyo.
Bide sizi düşünemiyorum... Gelişme olursa mutlaka yazıcam. Ama bence sizde gidin doktora

Bence bu sağlıksal bi sorun habercisi olabilir.lğtfen bir tek domtorla kalmayın en az üç farklı dr a gidin.drlar ın bi dediği bi dediğini tutmayabiliyor.durumunhzj ciddiye almalısınız.

ah keşke öyle farklı farklı doktorlara gidebilsem. burda sistem (maalesef) türkiyedeki gibi değil

geçmiş olsun. bu söylediğiniz şeyler bende de var ama birbiriyle bağlantılı mı yoksa ayrı ayrı mı rahatsızım bilmiyorum
Birbiriyle bağlantılı olur genelde mesela kalp çarpıntısıda yapar yazmayı unuttum,bazılarında adette düzensizlik tırnaklarda güçsüzlük de yapabilir

Geçmiş olsun .

Fikrim yok ama çözüm bulunur inş en tez zamanda

teşekkür ederim. size de geçmiş olsun.

bende okudum o ameliyat hakkında ve başka bölgeler terleyebiliyomuş. yağmurdan kçarken doluya yakalanmayalımda...
Rabbim hepimize şifa versin inşallah çekmeyen bilmez.El ve ayaklarim terliyor yazin dahi üşütüp hasta olabiliyorum.Kış mevsimindede terliyor çoraplarım ıslanıyor soğuyor yine hasta ediyor.Ameliyat olup bu sefer ter başka bölgede olur diye korkuyorum

3 haftadır hatayım. haav burada 30 derecenin altında değiş bu aralar. cidden can sıkıcı..

bende okudum o ameliyat olayını. ama mantıklısı önce doktora gidip içten gelen bişey mi onu araştırmak diye düşünüyorum. yani ter bezlerine müdahale ettirmeden

Aynı derten muzdaribim ve seni çok iyi anlıyorum aşırı yüz kafa terlemesi o terle soğuk bir yer buldunmuda baş ağrısı rabim çare versin tıp bulamıyor çünkü ets ameliyatı var oda refleks terleme yapıp çoğu hastayı pişman etmiş bir çare bulursan banada cevap ver

Sormodren diye bi ilaç varmış parkinson hastaları için ama terlemeyi de önlüyormuş ben daha denemedim aynı dertten muzdaribim malesef .nette araştırma yaparken rastladım ben de direkt eczaneden alınmıyormuş yanlız nöroloji uzmanına yazdırmak gerekiyormuş.ben Amerikan hastanesine de gittim bir şey çıkmadı doktor bile terden bir şey olmaz gözüyle baktı ama çekmeyen anlamaz.denediğim zaman yazarım yine buraya geçmiş olsun herkese

Benimde elim ayağım terler
Troid bozukluğu var

Benimde elim ayağım terler
Troid bozukluğu var

arkadaşlar hepimize geçmiş olsun. Hani bazen insan ‘oh be yalnız değilmişim’ der ya.. Şu durumda onu bile söyleyemiyo insan maalesef.

Son zamanlarda o kadar sık gittim ki doktora (aile hekimi). Artık gidesim yok. Gerçi hala hastayken gitsem ne iyi olur. Belki durumumun ciddiyetini anlarda bişeyler yapar bi zahmet.

Dertten bi nebze kurtulursam kesinlikle yazarım buraya. İsteyenler konuyu takip etsin.

Aile hekimi değil endokrin ya da iç hastalıkları uzmanı bakar

Aile hekimi değil endokrin ya da iç hastalıkları uzmanı bakar

yurtdışındayım. burda maalesef öyle kendiniz istediğiniz yerden randevu alamıyosunuz. aile hekimine gidip o sizi yönlendiriyor.
o yüzden diyorum ya keşke zamanında türkiyede yaşadığımda ciddiye alsaydım diye...

Şekerinizi falan ölçtürdünüz mü ondanda olabiliyor?

Aile hekimliğinde söyleyin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…