terapi ücretlerinin bu kadar fazla olması

belkimde terapi bile işe yaramaz buna hahahah

İstediği fiyatı veremez dememiş zaten, neden bu kadar pahalı demiş siz de eğitimden dem vurmuşsunuz. Alakasız olan bu
eğitimden dem vurmadım psikoloji eğitimleri ucuz değil dedim millet sosyoloji öocuk gelişimi okuyup kaç para alıyor psikolog almış çok mu bence değil bütçesine göre çözüm buldum beğenmedi demek ki çözüm aramıyor

Yok estağfurullah dertlerinizi küçümsemek asla haddim değil. Ben de benzer süreçlerden geçtim, terapi aldım/alıyorum. Baya da para döktüm ama bu parayla şunları yapardım daha mutlu olurdum diye düşünmedim.

Çünkü terapiye gidene kadar yaptım onları, baktım olmuyor Alışveriş de yapsam, tatile de çıksam sorunlar olduğu yerde beni bekliyor. Paşa paşa terapinin yolunu tuttum.

Bence de var ya..Mesela diş bitti diyorlar ee uygun yapın herkes faydalansin diş muayenesinden ev araba ile yarışıyor bir implant..Devlette diş çekmeden öteye gidilmiyor bence fiyatlar düşse pastayı herkes bölüşse..psikolog icin de geçerli ona da bölüm bitti dediler ee makul tutun herkes faydalansin,millet hem delirmesin hem de size iş imkanı doğsun

İlçe sağlık müdürlüklerinde ücretsiz hizmet veriyor psikologlar

Gayet haklisin, ruh sagligi da sagligin bir parcasi eee paras olmayanlar sagligindan mi olsun Paran yoksa genel cerrahi, dahiliye doktorunu gorebiliyorsun ama psikologu goremiyorsun sacma yani.
nasıl göremiyorsun bizde sağlık ocağında bile var artık diyetisyen ve psikolog neredeyse her yerde ücretsiz psikolog var hastanede var

sağlıklı yaşam merkezlerinde ücretsiz artık psikolojik destek ve diyetisyen desteği var sanırım ama terapi gibi değil daha çok danışmanlık şeklinde diye biliyorum ama yine de güzel gelişme. ayrıca çocuk gelişim uzmanları da varmış

`